Olympia Radotín – Převýšov 0:1 (kon.) | Vltavín – Karlovy Vary 4:1 (kon.) | Vyšehrad – Štěchovice 1:1 (4:3 po pen.)
Králův Dvůr – Benešov 4:0 (kon.) | Litoměřicko – Jirny 3:0 (kon.) | Domažlice – Velvary 4:0 (kon.)
Ústí n/O – Písek 1:0 (kon.) | Živanice – Brozany 4:0 (kon.)
konec
FK Olympia Radotín
0:1 (0:1)
SK Převýšov
Sobota 13.10.2018, 10:15 • Stadion Evžena Rošického, Praha-Strahov • Česká fotbalová liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    82
    V závěru zápasu se pořádně přitvrzuje. Po ztrátě balon se ho snažil získat zpět Fortune Akpan Bassey a po nepříjemném faulu je také on odměněn žlutou kartou.
     
    80
    Zhruba posledních deset minut do konce zápasu. Radotín byl téměř po celou druhou půli aktivnějším týmem, ale i nadále ztrácí jednu branku. Další žlutá karta pro Lukáše Vyšehrada po nepříjemném zákroku před vápnem.
     
    79
    Převýšov stačil získat míč v blízkosti středové čáry. Rychlý protiútok ale skončil jen před vápnem Olympie. Hostům je pískán faul a navíc je udělena také žlutá karta Bastinovi.
     
    73
    Převýšov je stále u míče. Po útočném faulu domácího celku navíc hosté mohli dostat do kombinace k klidové pozice. Jiří Ježdík je navíc oceněn žlutou kartou.
     
    58
    Už se zdálo, že se hostům podaří získat míč, ale po rychlé ztrátě musel přijít taktický faul. Hlavní rozhodčí ukazuje Pavlu Novákovi žlutou kartu.
     
    48
    Domácí pokračuje v nátlakové hře. Po levé straně to sice hráčům Radotína nevyšlo, ale po nepřesném odkopu hostů jsou zpět u balonu domácí. Po nepříjemném faulu u postranní čáry je potrestán žlutou kartou Vojtěch Brabenec.
     
    39
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Ve středu pole odpískal hlavní rozhodčí tvrdý faul a ocenil ho také žlutou kartou. Vůbec první karta v zápase inkasuje hráč Tomáš Labík.

    Vít Schück

    Branky: 28. Korba

    Karty:   48. Brabenec (ORA), 73. J. Ježdík (ORA), 82. Bassey (ORA) – 39. Labík (PRV), 58. Novák (PRV), 79. Bastin (PRV), 80. Vyšehrad (PRV)


    FK Olympia Radotín: Šiman – Peljak, P. Ježdík (58. Petryk), Broukal, J. Ježdík, Jiránek (C), Dancák, Trýzna (76. Artemuk), Koutenský, Hadi (46. Brabenec), Bassey
    Náhradníci: Čáp – Brabenec, Petryk, Artemuk

    SK Převýšov: Dunda – Hašek, Vyšehrad, Černý, Špidlen, Živný, Labík (56. Doležal), Veselka, Kosař (83. Koubek), Novák (C) (88. Jarkovský), Korba (59. Bastin)
    Náhradníci: Petr – Bastin, Koubek, Sedláček, Doležal, Holec, Jarkovský

    Rozhodčí: Jansa – Dujsík, Šedivka
    thejrc.org