Olympia Radotín – Převýšov 0:1 (kon.) | Vltavín – Karlovy Vary 4:1 (kon.) | Vyšehrad – Štěchovice 1:1 (4:3 po pen.)
Králův Dvůr – Benešov 4:0 (kon.) | Litoměřicko – Jirny 3:0 (kon.) | Domažlice – Velvary 4:0 (kon.)
Ústí n/O – Písek 1:0 (kon.) | Živanice – Brozany 4:0 (kon.)
konec
FK Litoměřicko
3:0 (0:0)
SK Viktorie Jirny
Sobota 13.10.2018, 14:30 • Litoměřice • Česká fotbalová liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo hned tři branky, o všechny se postaral domácí celek. Litoměřicko hrálo celý druhý poločas bez vyloučeného Luonga, avšak to na herním projevu nebylo znát. Domácí totiž bojovali a navíc měli většinu času výraznou územní převahu. Výkon Jiren zůstal za očekáváním, ve druhém poločase totiž nepřinesl očekávaný tlak, nýbrž spousta nepřesností. Pechatý tak neměl moc práce, hosté si vypracovali pouze jednu vyloženou šanci. (16:21:35)
     
    90
    Konec zápasu.
    90. DURA - 3:0
     
    90
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí jsou střelecky při chuti! Viktorka opět zanevřela na jakékoliv vážnější bránění, k míči se tak dostal místní odchovanec DAVID DURA, jehož rána z otočky slavila úspěch. Kafka se míče možná ještě dotkl, nakonec ale hrací předmět zapadl ke vzdálenější tyči.
     
    89
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Jan Štefko, přichází David Dura.
     
    89
    Štefkova další šance, tentokráte z kategorie tutových! Tentokráte vypálil levou nohou, jeho rána se nakonec snesla kousek vedle brány.
     
    88
    Obrana Jiren jakoby nefungovala. Štefko se totiž individuálním způsobem probil až k hranici malého vápna, kde jeho zakončení ale srazil obránce.
     
    88
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Jakub Šimkovský, přichází Antonio Lauricella.
    87. ČAJKOVSKÝ - 2:0
     
    87
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je tu druhá branka v hostující síti! Velký podíl na této brance má střídající Zdržálek, který postupoval podél brankové čáry, aby následně předložil LUKÁŠI ČAJKOVSKÉMU, který z první propálil marně se natahujícího Kafku.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Jirny se i nadále nemůžou dostat k ničemu nebezpečnějšímu, domácí drží hubené vedení.
     
    82
    Šimkovský táhl další nadějnou akci svého celku, nicméně ve finální fázi si ukopl míč daleko od kopačky. Domácí kapitán posléze ještě fauloval.
     
    82
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Michal Macháček, přichází Lukáš Čajkovský.
     
    81
    Urostlý Holík se ještě pokoušel zachytit míč před postranní čárou, nakonec se mu to ale nepovedlo. Macháček se ale vzápětí nedostal k padajícímu míči.
     
    80
    Jeníček naprosto zbytečně chyboval v rozehrávce, do vyložené šance se dostal domácí Verner, který ale levačkou mířil metr vedle tyče.
     
    79
    Další ofsajd, tentokráte se v něm zjevil jeden z hráčů Jiren. K míči se pochopitelně staví brankář Pechatý, který si s rozehrávkou dává hodně načas.
     
    78
    Stöckner se daleko s míčem nedostal, naopak pochvalu si zaslouží Šimkovský, který to hravě zvládl ve vlastním pokutovém území.
     
    77
    Na hrací ploše se začíná přiostřovat. Žlutou kartu nejprve vyfasoval hostující Kozel, který dost ostře zajel do Zdržálka. Emoce naopak neudržel domácí Valenta, který se ještě pustil do pošťuchované.
     
    76
    Na opačném pólu hrací plochy se v ofsajdovém postavení zjevil domácí Zdržálek. Litoměřicko je i nadále aktivnější, nyní Valenta málem zastihl prudkou přihrávku.

    David Suchý

    Branky: 71. Macháček, 87. Čajkovský, 90. Dura

    Karty:   77. Valenta (LTM) – 59. Borek (JIR), 61. Zoubek (JIR), 77. Kozel (JIR)   41. Luong (LTM)


    FK Litoměřicko: Pechatý – Luong, Havrda (61. Chábera), Husenský, Macháček (82. Čajkovský), Surmaj (68. Zdržálek), Šimkovský (C) (88. Lauricella), Štefko (89. Dura), Šustr, Valenta, Verner
    Náhradníci: Ordelt – Čajkovský, Dura, Chábera, Lauricella, Zdržálek

    SK Viktorie Jirny: Kafka – Borek, Held, Honcharenko (64. Andrle), Jeníček, Klein (C), Kozel, Skuhravý (53. Pokorný), R. Stöckner, Tokar, Zoubek
    Náhradníci: Kundrát – Andrle, Holík, Kočí, Kupriianov, Pokorný, M. Stöckner

    Rozhodčí: Šulcová – Šafránková, Žáková

    Diváci: 210
    thejrc.org