Ústí n/L – Kladno 4:8 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 4:5 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 2:5 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 1:4 (kon.) | Vsetín – Slavia 3:2 (po pr.)
Třebíč – Kadaň 4:1 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
2:5 (1:0, 0:2, 1:3)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 13.10.2018, 17:00Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:32 Jakub BABKA - 2:5
     
    55:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět odskakují a už to nejspíš vypadá, že dnešní zápas vyhrají. JAKUB BABKA si dokázal počkat na kotouč, dostal ho přesně na hokejku a svou ránou zápěstím brankáři nedal moc šancí. Bez asistence.
    54:23 Dušan ŽOVINEC - 2:4
     
    54:23
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Kontaktní gól je na světě! Frýdek-Místku se povedlo vstřelit druhý gól v dnešním zápase. Po vhazování se kotouč dostal k DUŠANU ŽOVINCOVI, který od modré čáry poslal ránu na brankáře, střela měla skvělé parametry a zapadla pod horní tyčku, brankář neměl šanci reagovat. Asistence: Patrik Husák, Filip Kuťák.
     
    52:03
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Doktor – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:44
    Jakub Babka se dostal do samostatného úniku ve vlastním oslabení! Snažil se kotouč procpat mezi betony brankáře, ten byl ale pozorný a předvedl obstojný zákrok.
     
    50:15
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Kutlák – 2 min., nedovolené bránění).
    49:42 Martin HEŘMAN - 1:4
     
    49:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další gól na hostující straně! Motor opět dokázal nenápadnou akci proměnit v gól! Zdeněk Doležal nejprve vystřelil, jeho ránu ještě Malík zneškodnil, na dorážku z bezprostřední vzdálenosti MARTINA HEŘMANA už byl krátký. Asistence: Zdeněk Doležal.
    44:36 David GILBERT - 1:3
     
    44:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté právě zvýšili své vedení, konkrétně o dva přesné zásahy. Motor se dostal do rychlého protiútoku, který následně skončil gólem, Martin Novák kotouč procpal do útočného pásma, poté našel Jakuba Babku, který si pohrál s pukem a razantní přihrávkou ho poslal na osamoceného DAVIDA GILBERTA, který se zachoval jako mazák a povedlo se mu překonat brankáře. Asistence: Jakub Babka, Martin Novák.
     
    38:24
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Milan Mikulík – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:44
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Hladonik – 2 min., podrážení).
    34:59 Milan DANČIŠIN - 1:2
     
    34:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení a otáčí zápas! Nick Malík se snažil dostat k puku za brankou, jeden z hostujících útočníků ho ale dokázal vrátit před branku, kde už do prázdné branky mířil MILAN DANČIŠIN, Motor ve druhé třetině vstřelil již druhý gól. Bez asistence.
    28:43 Martin NOVÁK - 1:1
     
    28:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Zničehonic hosté vyrovnávají! Jednoduchá akce od Motoru. Lukáš Endál se dostal do individuálního průniku z pravé strany, poté poslal kotouč před brankáře, kde už číhal na svou šanci MARTIN NOVÁK, který už neměl problém kotouč procpat mezi tři tyče. Asistence: Lukáš Endál, David Gilbert.
     
    26:26
    Nick Malík prokázal své kvality! Jakub Doktor se na něj mířil nikým neobsazený a mohl si vlastně vybrat, kam kotouč pošle. Útočník zvolil tvrdou ránu ke vzdálenější tyči, brankář poté předvedl perfektní zákrok, reflexivně zasáhl lapačkou!
     
    25:38
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., podrážení).
     
    23:06
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Dušan Žovinec – 2 min., držení).
     
    21:49
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Lukáš Kaukič – 2+2 min + 10 min. osobní trest, hrubost).
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (René Vydarený – 2+2 min + 10 min. osobní trest, hrubost).
     
    17:40
    David Klimša napřáhl ke své monstrózní ráně a málem z toho byl druhý gól domácího celku! Domácí útočník napálil horní tyčku! Kotouč se poté odrazil zpět do hry.
     
    16:44
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min., sekání).
     
    13:07
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Matouš Hrubec – 2 min., podrážení).
     
    06:40
    Nick Malík provedl obrovskou hrubku a málem inkasoval! Jakub Doktor totiž předpověděl rozehrávku a byl přesně tam, kde brankář kotouč poslal ! Nakonec ale prázdnou bránu netrefil!
     
    05:32
    Do velké šance se dostal, Dan Przybyla! Dokázal vypíchnout rozehrávku Motoru a poté se ocitl sám před brankářem! Jan Strmeň ale na poslední chvíli dokázal nadzvednout ránu a zachránil tak svůj celek.
    03:38 Štěpán NOVOTNÝ - 1:0
     
    03:38
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí celek se ujímá vedení! Frýdek-Místek vyhrál vhazování v útočném pásmu a ihned došlo ke kombinaci, která skončila úvodním gólem dnešního zápasu, mezi střelce se zapsal nováček domácích rysů, tedy ŠTĚPÁN NOVOTNÝ, který procpal kotouč až za záda brankáře. Asistence: Dan Przybyla, Lukáš Kaukič.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 4. Novotný (Przybyla, Kaukič), 55. Žovinec (Husák, Kuťák) – 29. M. Novák (Endál, Gilbert), 35. Dančišin, 45. Gilbert (Babka, M. Novák), 50. Heřman (Z. Doležal), 56. Babka


    HC Frýdek-Místek: Malík (Hlaváč) – Husák, Žovinec, Zahradníček, Bartko, Matyáš, Krisl, L. Kovář – Rudovský, Hladonik, Kofroň – Klimša (A), Mikulík (C), Christov – Przybyla, Novotný, Kaukič – Flok, Kuťák, Motloch.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák (C), Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený (A), Plášil – M. Novák, Gilbert, Babka – Beránek, Dančišin, Heřman – Šimánek, Hrubec, Endál – Kachyňa, R. Přikryl, Doktor – Z. Doležal.
    thejrc.org