Slavia Plzeň – Střešovice 3:2 (kon.) | Vítkovice – Ne 7:2 (kon.) | Olomouc – Bohemians 6:5 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
7:2 (3:0, 2:0, 2:2)
Ne
Sobota 13.10.2018, 17:00 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 7. kolo
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:48:51)
     
    Nejlepší hráčky:

    Vítkovice – Justýna Krzywaková
    Jižní Město – Dominika Kubišová
     
    Střely ve třetí třetině: 6 – 4.
     
    Je za námi šedesát minut dnešního utkání, ve kterém nakonec přesvědčivě zvítězily Vítkovice, který byly v dnešním utkání jasně lepším týmem a výhra je tedy naprosto zasloužená. Jižní Město hrálo dnes pořádně dohromady nějakých deset minut, a to na vítězství stačit nemohlo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Vítkovice drží míček na svých hokejkách a nikam se neženou. O osudu utkání je rozhodnuto. Všechny tři body zůstanou na domácím hřišti.
     
    59:10
    Padesát vteřin do konce utkání!
     
    57:47
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Tigers hrají pořádně vždy jen pár minut v utkání a vypadá to, že už nebudou mít dost času na srovnání. Tentokrát našla Kovaříková hůl IVETY HYRŠLOVÉ, která se prosadila. Asistence: Kateřina Kovaříková.
     
    57:05
    Kateřina Kovaříková dostala parádní přihrávku do běhu a pelášila sama na Příleskou. Nakonec se jí nepovedlo ani zakončit.
     
    56:01
    Hráčky z hlavního města mohly snížit na rozdíl pěti branek! Zahrávaly totiž volný úder z hranice brankoviště. Následná střela byla sražena mimo.
     
    55:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    vypadá to, že je rozhodnuto, jelikož domácí tým přidává již sedmou branku v dnešním utkání! ŠÁRKA BOLOVÁ se do míčku opřela u mantinelu a její rána skončila v síti na zadní tyči! Asistence: Justýna Krzywaková.
     
    55:00
    Do konce utkání chybí posledních pět minut! Vítkovice nadále vedou o pět branek a jsou si pro vítězství za tři body v dnešním utkání.
     
    54:04
    Lucia Jelínková chytře vypíchla své soupeřce míček, díky čemuž se Herbadent dostal na útočné polovině k balonku, nic zde ale nevymyslel.
     
    53:13
    Dobrou přihrávku vymýšlela hostující hráčka! Ta by šla až před Příleskou, kde byla osamocená hráčka Pražanek. Skvěle na druhé straně zasáhla domácí hráčka, která jí zastavila!
     
    52:39
    A ty se ho zatím nechtějí vzdát za žádnou cenu. Jižní Město vždy jen odpálí míček za polovinu hřiště, kde ho seberou obránkyně v zeleném.
     
    51:30
    Je možné, že při oddechovém čase nabádal své hračky trenér hostí, aby získaly co nejrychleji míček, aby mohly zkusit hru bez brankářky. Zatím se ovšem na balonku drží především domácí hráčky.
     
    51:04
    Oddechový čas pro hosty.
     
    50:56
    Už to vypadalo na rychlé přečíslení v podání hráček z hlavního města. Ten byla nakonec dobře zastaven domácí obranou, která je nenechala vystřelit.
     
    50:14
    Čas hostujícímu týmu neúprosně ubíhá. Příleská si navíc připsala jednoduchý zákrok, kdy jí míček vlétl přímo do ruky.

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Suchánková, 9. Husková (Krzywaková), 20. Hyršová (Boľová), 26. Husková (Planková), 39. Enenkelová (Ďuríková), 43. Krzywaková (Husková), 56. Boľová (Krzywaková) – 48. Kubišová, 58. Hyršlová (Kovaříková)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Ďuríková, Kolářová, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Suchánková, Boľová, Novotná – Trošková, Enenkelová, Husková – Maděrová, Hyršová, Suchánková – Krzywaková, Mikulová, Moravcová.
    Ne: Karli (Papoušková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šnajberková, Šulanová, Polívková, Kleinová – Surá, Pisárová, Kvasková – Hyršlová, Řezáčová, Kubišová – Jelínková, Kovaříková.

    Rozhodčí: Petřík, Podlesný
    bahis siteleri