Řisuty – Sokolov 5:4 (3:2 po s.n.) | Letňany – Trutnov 0:6 (kon.) | Mostečtí Lvi – Děčín 6:5 (po pr.)
Bílina – Kobra 6:4 (kon.) | Vrchlabí – Kolín 4:0 (kon.) | Jablonec n/N – Nymburk 5:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:3 (4:1, 1:0, 0:2)
NED Hockey Nymburk
Sobota 13.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Jablonec si především díky skvělé první části připisuje zasloužené tři body. Ještě jednou se omlouvám za problémy s připojením, díky kterým byl dnešní přenos poněkud strohý. Přeji příjemný večer! (20:09:54)
     
    Konec zápasu.
     
    59:06
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Kříž – 2 min., nesportovní chování).
     
    56:52
    Nevyhoštěný přenechal po nájezdu do pásma puk za sebe Frkovi. Ten posté tvrdou přihrávkou vybízel na pravém kruhu Brokeše, jemuž se černá guma zamotala pod bruslemi.
     
    56:07
    Vlci v dalším průběhu přesilové hry tlačí, ale nedaří se jim najít cestu ke gólovému vyjádření. Jeden z obránců nyní obětavě zblokoval tvrdou ránu do ochranné sítě.
     
    54:42
    Nymburk právě vstřelil branku!
    To jsou věci, Nymburk v oslabení snižuje na rozdíl dvou gólů! Další asistenci si připisuje kapitán Petr Josefus, jenž tentokráte nastartoval IVANA ĎURAČE. Ten si potáhl kotouč do forhendu a zavěsil. Asistence: Josefus.
     
    54:32
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Mašek – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    51:36
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Bičiště – 2 min., podrážení).
     
    50:48
    Středočeši po brance Eise trošku zvýšili aktivitu, k dalším šancím to ale zatím nevedlo. Jablonec naopak vyráží do rychlých brejku, čímž hostům tropí potíže.
     
    46:46
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Hosté korigují! Petr Josefus vyslal do sólového úniku STANISLAVA EISE. Ten se dostal až před Jelínka a pěknou střelou po vyrážečku využívá přesilovou hru. Asistence: Josefus.
     
    45:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., držení).
     
    41:35
    Jablonečtí oslabení zvládají velmi dobře. Daří se jim vykrývat palebné úhly, a navíc při každé příležitosti úspěšně posílají kotouče do bezpečí.
     
    40:44
    Ivan Ďurač si pěkně povyjel na levý kruh, odkud donutil Jakuba Jelínka k zásahu. Domácímu brankáři postačilo, mít pokrytou bližší tyčku.
     
    40:19
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., podrážení).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:34.
     
    Prostřední dvacetiminutovka nabídla pouze jeden gól. Obstarali jej Vlci, kteří by museli nevídaně ubrat plyn, aby měli šanci přijít o plný bodový zisk.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Nyní do přečíslení unikal pro změnu NED Hockey. Akci táhl Ivan Ďurač, jenž vzal nakonec zakončení na sebe, z pravého kruhu ale prostor u bližší tyčky netrefil.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Tondr (Homolka, Bříška), 11. Tondr (Homolka, Bříška), 14. Mrkvička (Homolka, Abraham), 14. Maďar (Plíhal, Mulač), 29. Maďar (Čechura, Brokeš) – 6. Josefus, 47. Eis (Josefus), 55. Ďurač (Josefus)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš, Brokeš, Plíhal (C), Nevyhoštěný, Mulač, Maďar (A), Bříška (A).
    NED Hockey Nymburk: Sup (Mašek David) – Kříž (A), Hroudný, Tržický, Mašek Jan, Rittig, Knesl, Jirásek – Stehlík, Bičiště (A), Josefus (C), Král, Kuzďas, Ďurač, Voženílek, Kolouch, Smejkal, Eis, Kačírek.

    Diváci: 312
    ocianews.com