Minnesota – Carolina 4:5 (po pr.) | Tampa – Columbus 8:2 (kon.) | Florida – Vancouver 2:3 (kon.)
Montreal – Pittsburgh 4:3 (2:0 po s.n.) | Washington – Toronto 2:4 (kon.) | Nashville – NY Islanders 5:2 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:3 (kon.) | Chicago – St. Louis 4:3 (po pr.) | Arizona – Buffalo 0:3 (kon.)
Colorado – Calgary 2:3 (po pr.) | New Jersey – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
8:2 (3:0, 1:2, 4:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 14.10.2018, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 J. T. Miller - 8:2
     
    59:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Pár centimetrů chybělo Pointovi ke kompletaci hattricku! Pointovi po Strålmanově přihrávce střela příliš nesedla, ale o to více zaskočila Bobrovskije, kterému kotouč přepadl přes rameno před brankovou čáru. Za ní puk skončil až díky dorážce J. T. MILLERA. Asistence: Brayden Point a Anton Strålman.
    53:02 Nikita KUČEROV - 7:2
     
    53:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Sedmá branka na účet Lightning. Palát přihrávkou poslal na steč NIKITU KUČEROVA, který prošel přes střední pásmo a po ubránění kotouče dokázal překonat Bobrovskije střelou k pravé tyči. Asistence: Ondřej Palát a Braydon Coburn.
    47:12 Alex KILLORN - 6:2
     
    47:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Velmi rychle využitá přesilovka! Miller po přejetí útočné modré předal puk Stamkosovi, který vzápětí přihrál na pravý kruh ALEXU KILLORNOVI, jenž z pokleku bez přípravy překonal Bobrovskije k pravé tyči. Asistence: Steven Stamkos a J. T. Miller.
    41:40 Brayden POINT - 5:2
     
    41:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru Lightning využívají a mají zpět tříbrankový náskok! Miller stáhl hru na sebe a následně přihrál na levou stranu. Tam už byl připravený BRAYDEN POINT, který si přesným zakončením zapisuje svou druhou dnešní trefu. Asistence: J. T. Miller a Michail Sergačjov.
    39:16 Brayden POINT - 4:2
     
    39:16
    Tampa právě vstřelila branku!
    Stíhací jízdu Columbusu zastavuje svou druhou trefou v sezoně BRAYDEN POINT! Po souboji v levém rohu se kotouč od hrazení vymrštil podél levé tyče přímo před branku, kde se po pár odrazech ocitl na holi Pointa, který nezaváhal a přesnou střelou vrací Tampě náskok. Bez asistence.
    35:51 Oliver BJORKSTRAND - 3:2
     
    35:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Díky aktivitě vybojoval OLIVER BJORKSTRAND kotouč na levém hrazení a rychlou střelou poslal hru na Vasilevskije. Ten první pokus dokázal vyrazit, ale k dorážce se dostal opět Bjorkstrand, proti jehož druhé střele už Vasilevskij nestihl zareagovat. Bez asistence.
    28:14 Josh ANDERSON - 3:1
     
    28:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí teď nenašli odpověď na rychlé přelévání hry Blue Jackets. Po řadě rychlých přihrávek pálil Wennberg, ale jeho pokus zastavil jeden z bránících hráčů, a tak poslal přihrávku na spodní část levého kruhu, kde střelou z první snižuje JOSH ANDERSON. Asistence: Alexander Wennberg a Ryan Murray.
    18:37 Yanni GOURDE - 3:0
     
    18:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru domácí využívají a do šatny si odnesou slibný náskok. Střelu Sergačjova z modré čáry dokázal Bobrovskij vytěsnit před sebe. Na spodní části mezikruží nejpohotověji zasáhl YANNI GOURDE, proti jehož dorážce už Bobrovskij nestihl zareagovat.. Asistence: Michail Sergačjov a Tyler Johnson.
    11:17 Cédric PAQUETTE - 2:0
     
    11:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nejenže se hostům nepodařilo využít přesilovou hru, ale krátce po jejím skončení inkasují! Útočící Yanni Gourde chytře napadl rozehrávku soupeře a po získání kotouče pohotově přihrál mezi kruhy CÉDRICU PAQUETTEMU. Ten po rychlém zpracování poslal puk k levé tyči. Asistence: Yanni Gourde.
    01:00 Victor HEDMAN - 1:0
     
    01:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    Úvodní branka na sebe nenechala dlouho čekat a domácí Tampa jde do vedení. Sražený puk skončil přímo na čepeli VICTORA HEDMANA, který jej sklepl za záda Bobrovskije. Asistence: Tyler Johnson a Nikita Kučerov.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 1. Hedman (T. Johnson, Kučerov), 12. Paquette (Gourde), 19. Gourde (Sergačjov, T. Johnson), 40. B. Point, 42. B. Point (J. T. Miller, Sergačjov), 48. Killorn (Stamkos, J. T. Miller), 54. Kučerov (Palát, Coburn), 60. J. T. Miller (B. Point, Strålman) – 29. J. Anderson (Wennberg, R. Murray), 36. Bjorkstrand


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Girardi, McDonagh, Strålman, Coburn, Sergačjov – Gourde, Stamkos, B. Point – Palát, T. Johnson, Kučerov – Killorn, Cirelli, Joseph – Erne, Paquette, J. T. Miller.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, D. Savard, R. Murray, Nutivaara, Harrington, Clendening – Panarin, Dubois, Atkinson – N. Foligno, Wennberg, Duclair – Jenner, Riley Nash, Bjorkstrand – Milano, Sedlák, J. Anderson.
    bahis siteleri