Chomutov – Zlín 3:1 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 3:4 (1:3 po s.n.)
Mladá Boleslav – Olomouc 1:2 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (0:1, 3:0, 0:0)
Berani Zlín
Neděle 14.10.2018, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších utkání Chomutova. (17:59:34)
     
    Další tři body do tabulky získává Chomutov, který dnes šel vítězství hodně naproti. Zlín se sice dostal do vedení, ale hrubě nezvládl druhou dvacetiminutovku.

    Nejlepší hráči: Jan Stránský (Chomutov) – Štěpán Fryšara (Zlín).

    Střely na branku: 23:21.
    Střely v této třetině: 6:6.
     
    Konec zápasu.
     
    58:50
    V oslabení nabral velkou rychlost u levého mantinelu Antonín Honejsek, jehož golfák rozezvonil brankovou konstrukci.
     
    57:52
    Tomáš Žižka sice vypálil nad branku domácích, ale ještě před tím se píská ofsajd. Hra se vrací do středního pásma, čas se Beranům ale rychle krátí.
     
    57:23
    V útočném pásmu si zle počínal Jakub Šlahař, který vysekl soupeři hůl. Chomutov může nyní vsítit pojistku, ale Zlínští včele se Sedláčkem budou proti.
     
    56:26
    Přihrávku proti holi dostal na modrou čáru Stanislav Dietz, který na nic nečekal a vypálil. Jakub Sedláček si připsal zákrok betonem a následnou dorážku už řešit nemusel, protože Jan Stránský zamířil do brusle soupeře.
     
    56:16
    Zakázané uvolnění se píská také na druhé straně. Hra se hodně kouskuje, což vyhovuje spíše Severočechům.
     
    55:58
    Další icing Chomutova. Domácí si nekomplikují situaci a raději vyhazují. Hra se stěhuje opět před Štěpána Lukeše.
     
    54:58
    Piráti opět zastavili útok soupeře ještě u modré čáry. Zlínu se krátí čas alespoň na vyrovnání. Ovšem nyní už je v pásmu, ale bojuje u mantinelu.
     
    53:45
    Po vyhraném vhazování pelášili dva Piráti na jediného obránce. Jenže Pavel Klhůfek neprohodil soupeře, a tak se ke střele Tomáš Svoboda nedostal.
     
    53:38
    Sice uběhlo pár vteřin, ale Chomutovští opět posílají černou gumu přes všechny čáry.
     
    53:15
    Antonín Honejsek byl sám mezi kruhy, ale kotouč mu sjel z čepele hole. Než se zlínský útočník zmátořil, byli u něj obránce. Chomutov poté vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    52:26
    Domácí se nikam neženou a posouvají puk do středního pásma. Vladimír Růžička starší, přikázal rychlé střídání celé formace. Berani se těžce usazují před Lukešem.
     
    50:54
    Pokyn zněl jasně, všechno na bránu! Tímto heslem se nyní řídí Zlínští. Z vrcholu pravého kruhu vypálil Dalibor Řezníček, jehož bomba skončila jen těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    50:11
    Velkou rychlost nabral ve středním pásmu Tomáš Svoboda, který se podél mantinelu dostal ke střele. Hledal mezeru mezi betony, kterou Jakub Sedláček včas utěsnil.
     
    49:31
    Chomutovští byli pod tlakem, ale vyhazují šikovně tak, aby z toho nebyl icing. Zlín se ale před Lukešovu branku rychle vrátil.
     
    48:57
    Po vyhraném vhazování Beranů skončil puk pod lapačkou Štěpána Lukeše. Mladý brankář si do statistik připisuje další úspěšný zákrok.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 469 diváků.
     
    48:42
    Štěpán Lukeš chtěl pomoci týmu a rozehrát. Ovšem zahrál si přitom opět na nervy fanoušků, ale celou situaci zvládl.
     
    48:29
    Jiří Ondráček přejel do útočného pásma dřív než puk, ovšem Zlín pokračoval ve hře. Pro ofsajd se vrací hra do neutrální zóny.
     
    48:12
    Zlínští byli opět pod tlakem, a tak vyhodili na zakázané uvolnění. Následuje vhazování po pravé ruce hostujícího gólmana.
     
    47:38
    Chomutovští zachytili přihrávku ve středním pásmu a šli do protiútoku. Jenže Ivan Huml zatím recept na Jakuba Sedláčka nenašel.
     
    47:06
    Vladimír Růžička mohl pelášit do útoku, ale věděl, že jeho spoluhráči toho mají plné zuby. Otočil hru a schoval za branku, kde počkal až přijdou čerstvé síly.
     
    46:03
    Domácí zastavili útok soupeře už u modré čáry a opět vyhazují. beranům se hra v početní výhodě ale vůbec nedaří. hosté se zatím nemohou nastartovat.
     
    45:11
    Zpoza branky dostal přihrávku Jakub Herman, který puk nabral jako na hrábě. Akce Zlína pokračovala, od modré čáry vypálil Ralfs Freibergs, jehož pokus orazítkoval břevno chomutovské svatyně.
     
    44:34
    Domácí hráči vyhráli vhazování, dostali se s pukem do středního pásma a následně vyhodili. Zlín hned střídá a Chomutov už čeká v neutrální zóně.
     
    44:16
    Piráti posunuli hru do středního pásma, ale Zlín se opět rychle vrátil do pásma. Jenže kotouč hostům utekl až pod lapačku domácího brankáře.
     
    43:24
    Nejprve přišla přihrávka přes celou šířku hrací plochy. Pokus z pravé strany tečoval Jiří Karafiát, jehož teč skončila jen několik centimetrů vedle levé tyče Lukešovy branky.
     
    42:48
    Souboj u mantinelu vyhráli Chomutovští, kteří okamžitě vyhazují přes všechny čáry. Ovšem Zlín se do pásma velmi rychle vrátil.
     
    42:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Bohumil Jank – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    42:31
    Pěkná akce Jana Havla, který vypíchl puk soupeři a ujížděl na branku z levé strany. Jeho pokus hostující brankář vyrazil ramenem.
     
    42:14
    Masi Marjamäki chtěl přihrávat za branku, jenže kotouč se mu postavil a poté zamířil do ochranné síti. Piráti jsou tak vykázaní do středního pásma.
     
    41:30
    Tomáš Svoboda bojuje jako lev! Chomutovský novic získal puk a předal ho na spoluhráče. Jakub Sedláček se zpoza branky nenechal překvapit, když byl natlačený u tyče.
     
    40:59
    Radek Duda odmítl soupeře, ale za brankou podklouzl. Jenže Zlínu se nepodařilo vyhodit a zase u toho byl známý bouřlivák. Jenže po jeho přihrávce nevystřelil Jakub Sklenář.
     
    40:10
    Vladimír Růžička vyhrál vhazování a Chomutov mohl jít do útoku. Jenže Piráti nezakončili a nyní jsou to oni, kdo je pod tlakem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Oba celky se vracejí na led v ROCKNET ARÉNĚ, za malou chvíli budeme pokračovat poslední dvacetiminutovkou. Zlín v ní musí hodně zabrat, aby mohl pomýšlet na bodový zisk.
     
    Do začátku druhé periody vstoupili Piráti špatně. Zlín byl více u kotouče a strávil hodně času v útočném pásmu. Jenže vše zlomila šestadvacátá minuta, kdy se prosadil Lukáš Vantuch. Od té doby Chomutov soupeře přehrával a zaslouženě vede o dvě branky. Otočení stavu střetnutí dokonal parádní individuální akcí Pavel Klhůfek , jehož ještě napodobil Jan Stránský. V poslední dvacetiminutovce jsou ale na tahu Berani. Tak uvidíme, zda si ze severu Čech odvezou nějaký ten bodík.

    Střely na branku: 17:15.
    Střely v této třetině: 8:7.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    A vedení mohlo být tříbrankové! Jakub Sklenář ujížděl po levé straně a pěknou žabkou našel spoluhráče. Radek Duda vložil do přihrávky jen hůl, ale puk směřoval do hrudi Jakuba Sedláčka.
     
    39:08
    Od levého mantinelu vypálil Pavel Kubiš, jeho pokus pol ledě na dvakrát zkrotil Štěpán Lukeš. Chomutovský brankář soupeře k dorážce ale i tak nepustil.
     
    38:31
    Piráti vyhráli vhazování a okamžitě vyhazují přes všechny čáry. Zlínu se zatím tato početní výhoda vůbec nedaří.
     
    38:26
    Ronald Knot získal černou gumu ve vlastní třetině a dojel s ní až do třetiny útočné, kde posbíral několik cenný vteřin.
     
    37:20
    V mezikruží si hákováním pomohl Pavel Klhůfek, který zatáhl za záchranou brzdu. Je to pro domácího hráče menší trest a Zlín může snížit.
     
    37:09
    V signalizované výhodě vypálil zprava Tomáš Valenta, který mířil do horního rohu branky. Ovšem Piráti do střely vložili hůl a kotouč šel jen nad horní tyčku.
    35:33 Jan STRÁNSKÝ - 3:1
     
    35:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští jsou do dvoubrankového vedení! JAN STRÁNSKÝ pobláznil v dnešním utkání domácí publikum. Od modré čáry vystřelil Jaroslav Mrázek a k teči se dostal právě Stránský. Jakub Sedláček neměl šanci na změnu směru puku reagovat. Asistence: Jaroslav Mrázek a Masi Marjamäki.
     
    35:00
    Piráti se hnali do útoku, ale zastavil je čárový rozhodčí, jenž viděl ofsajd. Hra se vrací do neutrální zóny.
     
    34:31
    Jenže k zakončení se tentokrát nedostali. Ovšem Zlín ani nepřešel útočnou modrou čáru. Ve hře je teď plno nepřesností.
     
    33:45
    Zlín začíná další útočnou akci za vlastní brankou, ale nepřesná přihrávka končí na holích Chomutova. Ti se usadili ve třetině a bojují o kotouč za brankou.
     
    33:09
    Berani vyslali puk od levého mantinelu na branku Chomutova. Štěpán Lukeš byl připravený u první tyče a zákrok ještě prodal. Fanoušci ho poté odměnili potleskem.
     
    32:44
    Lukáš Vantuch protečoval hru jen do útočného pásma, ale Piráti Zlín ještě na chvíli zastavili u mantinelu. Ovšem Berani si poradili a jdou do dalšího útoku.
     
    31:40
    Berani jsou po další inkasované brance jako opařeni a vyhazují na další zakázané uvolnění. Hra se stěhuje po pravici zlínského gólmana.
    30:56 Pavel KLHŮFEK - 2:1
     
    30:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla parádní akce PAVLA KLHŮFKA. Jan Stránský vybojoval puk za brankou Chomutova a poslal ho na rozjetého ještě loňského zlínského hráče. Ten si povodil obránce a následně vymetl pavučiny ve vzdálenější šibenici. Asistence: Jan Stránský.
     
    29:40
    Cink! Ondřej Buchtela našel mezi kruhy Lukáše Vantucha, který zamířil až moc těsně. Jeho pokus orazítkoval pouze břevno hostující klece.
     
    29:15
    Chomutovu se početní výhoda vůbec nedaří, Zlín opět vyhazuje přes všechny čáry.
     
    28:41
    Piráti se zdrželi za modrou čáru a Zlín v poklidu vyhazuje. Oba týmy posílají do hry čerstvé síly.
     
    28:18
    Stanislav Dietz nabízel puk na teč Vladimíru Růžičkovi, jenže ten se do prostoru nedostal. Jakub Sedláček si připisuje velmi jednoduchý zákrok.
     
    27:38
    Tomáš Žižka musel zatáhnou za záchranou brzdu, jinak by Tomáš Svoboda zakončoval do prázdné branky. Je tu další početní výhoda Chomutova. Ale všichni víme, jak dopadla ta první ...
     
    27:33
    Od levého mantinelu vypálil Pavel Klhůfek, jehož svižné zakončení na první tyč schoval do výstroje Jakub Sedláček. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    27:14
    Puk na modrou čáru dostal Jakub Šlahař, který byl v tomto prostoru osamocený. Štěpán Lukeš bombu z voleje vyrazil a do akce míří opět Chomutov.
    25:44 Lukáš VANTUCH - 1:1
     
    25:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak video rozhodlo, že branka platí a je opět vyrovnáno! Od levého mantinelu střílel David Štich, do jehož pokusu vložil hůl v předbrankovém prostoru LUKÁŠ VANTUCH. puk se dostal za brankovou čáru, čímž rozveselil diváky v ROCKNET ARÉNĚ. Asistence: David Štich a Jan Stránský.
     
    25:44
    Na rozhodnutí se čeká dlouho, chomutovské publikum si žádá branku v síti Zlína.
     
    25:44
    Rozhodčí ukazují, že si musí poradit ještě s kolegou u videa. Bude to branka Pirátů, nebo se nyní budou radovat Zlínští?
     
    25:24
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu. Pokus z levého kruhu vyslal Pavel Kubiš, ale Štěpán Lukeš si s jeho zakončením poradil
     
    24:44
    Jakub Sedláček ani neví, jak teď zastavil černou gumu. Od modré čáry střílel Juraj Valach, do jehož pokusu vložil hůl Lukáš Vantuch. Urostlý útočník, ale mezeru mezi betony nenašel.
     
    24:39
    Sledujeme další icing, tentokrát si tímto prohřeškem pomohli Berani.
     
    23:54
    Krásnou přihrávku od zadního mantinelu připravil Vladimír Růžička, který hledal svého kapitána. Marek Tomica se sice dostal ke střele, ale tu nenasměřoval do prostoru tří tyčí.
     
    23:23
    Marek Tomica vyhazuje na zakázané uvolnění, které vrací hru před Štěpána Lukeše.
     
    23:00
    Sám sebe do ofsajdu se vystavil Jiří Karafiát, hra se vrací do neutrální zóny.
     
    21:58
    Michal Poletín zašlápl kotouč u mantinelu, ale vybojoval ho Ondřej Buchtela . Jenže Chomutovští posunuli hru do středního pásma. Zlín se rychle vrátil a přihrávku na pravý kruhu pro vhazování dostal Edgars Kulda, jehož střelu vyrazil gólman.
     
    21:15
    Na útočné modré čáře číhal na přihrávku Štěpán Fryšara, který se ale otočil na druhou stranu než šel puk. Je z toho zakázané uvolnění Valachů.
     
    20:40
    Berani byli zabydleni před brankou Chomutova, až se k puku dostal Bohumil Jank. Ten chtěl vyhodit o mantinel, ale trefil rozhodčího. Kotouč od něj zamířil do ochranné sítě.
     
    20:08
    Zahajovací vhazování druhé třetiny vyhrál Tomáš Fořt, Zlín se hnal do útoku. Jenže už jmenovaný hráč z levé strany trefil jen betonu Štěpána Lukeše.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba celky se vracejí zpátky na ledovou plochu, za krátkou dobu budeme sledovat druhou dvacetiminutovku.
     
    V první třetině jsme sledovali bitvu o každý kousek ledu a bylo k vidění dost pěkných akcí. Ovšem o jedinou branku se postaral Štěpán Fryšara, který využil nabídky Štěpána Lukeše. Domácí byli nebezpečnější, jenže Jakub Sedláček předvádí parádní zákroky. Ve druhé dvacetiminutovce se můžeme těšit na další bojovný extraligový hokej a je jisté, že Chomutov bude chtít vyrovnat.

    Střely na branku: 9:8.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Za brankou udělal menší chybu také gólmana Beranů, jemuž kotouč zůstal pod bruslí. Radek Duda puk sice vyšťoural, ale víc Piráti nevytěžili.
     
    18:46
    Tomáš Svoboda je při chuti a chce si svůj první start v Chomutově osladit brankou. Z kruhu pro vhazování, ale poslal černou gumu jen do výstroje zlínského brankáře.
     
    18:08
    Domácí šli ve dvou proti jedinému obránci. Jan Havel hledal lépe postaveného Petra Koblasu, ale přihrávku na něj nedostal. Následně střílel od modré David Štich, který nechal vyniknout rameno brankáře.
     
    17:57
    Nahození z neutrální zóny schoval do lapačky Štěpán Lukeš. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    16:43
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Ronald Knot , ovšem Jakub Sedláček na zakončení viděl a vyrazil ho před sebe. Následně Chomutov rozebral obranu soupeře, ale k další střele se neodhodlal.
     
    15:20
    Jaroslav Mrázek vystřelil od modré čáry pouze do betonu brankáře a Juraj Valach branku netrefil vůbec. Zlínští už jsou ve čtyřech.
     
    15:00
    Mezi kruhy si najel Masi Marjamäki, jehož podrazil Štěpán Fryšara, ten posílá Zlín do tří. Je tu velká šance na vyrovnání!
     
    14:42
    Hra v přesilovce byla ze strany domácích pomalá. Přihrávku přes brankoviště zkoušel Radek Duda, ale brankář puku do cesty vložil hůl.
     
    14:10
    Za nahozením šel Radek Duda, ale Zlínští byli u kotouče dříve. Jejich vyhození se cestou dotklo ochranné sítě, nasleduje vhazování po levici Jakuba Sedláčka.
    13:30 Štěpán FRYŠARA - 0:1
     
    13:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Štěpán Lukeš si vybral slabou chvilku a laxní rozehrávkou nabídl Zlínu vstřelení gól. Puku se za chomutovskou klecí zmocnil ŠTĚPÁN FRYŠARA, který nabídku neodmítl. Bez asistence.
     
    13:17
    Za vlastní brankou fauloval Radka Dudu Tomáš Valenta, Piráti si zahrají poprvé v početní výhodě.
     
    12:40
    Piráti se nemohou vymanit z vlastního pásma. Od levého mantinelu střílel Pavel Kubiš, jehož pokus mířil jen vedle branky. Akce Zlína pokračovala, ale Bohumil Jank celou situaci společně s Lukešem přerušil.
     
    12:00
    Bohumil Jank vybojoval puk u mantinelu a posunul ho podél hrazení na spoluhráče. ten vyhodil na další zakázané uvolnění, hra se v první třetině hodně kouskuje.
     
    11:09
    Štěpán Lukeš si pohlídal lehkou střelu u levé tyče. Po zákroku brankáře se hra opět přerušuje. Zlín je teď nastěhován před brankou týmu ze severu Čech.
     
    10:37
    Na modré čáře zastavil útok Chomutova Michal Poletín. Ovšem hru vrátil jen zpátky za branku Pirátů.
     
    09:43
    Jakub Sklenář přesprintoval obránce, obtočil se kolem něj a našel Tomáše Svobodu.Nejnovější akvizice Chomutova ale z mezikruží trefila jen Sedláčka do hrudi.
     
    09:28
    Radek Duda chtěl jít na obránce, ale srazil se se soupeřem. Pokus od modré čáry skončil v lapačce domácího gólmana, který na střelu výborně viděl.
     
    08:17
    Před brankou číhal Edgars Kulda, ale do přihrávky vložil hůl obránce. Akce Zlína pokračovala, ale střela lotyšského hráče byla sražená do ochranné sítě.
     
    07:28
    Tomáš Svoboda obkroužil branku a hledal Davida Šticha, jenž zlomil hůl. Do samostatného úniku pelášil Antonín Honejsek, který hledal mezeru mezi betony, ale Štěpán Lukeš výborně zareagoval.
     
    07:15
    První formace Pirátů se dostala do pásma, ale u mantinelu prohrál souboj Radek Duda. Zlín nic nevymýšlel a posunul hru do středního pásma.
     
    06:46
    Kotouč se ve středním pásmu odrazil někam mezi diváky, hra se opět přerušuje. Následuje vhazování v neutrální zóně.
     
    06:28
    Od modré čáry vypálil Ondřej Buchtela, jehož pokus vyrazil Jakub Sedláček vedle branku. Tu objel Petr Koblasa, který našel u tyče připravený beton brankáře. Na dorážku ještě číhal Masi Marjamäki, ale maskovaný muž ho k ní nepustil
     
    06:17
    Pokus Petra Koblasy tečoval jeden z hráčů Zlína. Puk mířil do horní části branky, ale nakonec skončil jen těsně nad břevnem. Hned poté vidíme další icing hostů.
     
    05:27
    Od mantinelu byl nahozen puk, který usměrňoval Pavel Sedláček, který trefil jen boční stranu sítě. Štěpán Lukeš si nyní musel hodně oddechnout.
     
    05:03
    Jaroslav Mrázek se dostal ve své třetině do nesnází a raději o mantinel vyhodil na další zakázané uvolnění, hra se stěhuje před Štěpána Lukeše.
     
    04:00
    Po vyhraném vhazování se v pokleku opřel do puk Tomáš Svoboda, který mířil k levé tyči. Jakub Sedláček rychle zareagoval a kotouč vyrazil do rohu hrací plochy.
     
    03:40
    Od modré čáry vypálil David Štich, jehož pokus sice rozvlnil síť, ale pouze z boční strany. To byla první šance, která vzbudila větší ohlas u fanoušků Pirátů.
     
    03:30
    Opět se přerušuje pro zakázané uvolnění. Tomáš Žižka poslal přihrávku na spoluhráče, jehož zradilo zpracování. Bude se vhazovat po levé ruce Jakuba Sedláčka.
     
    03:01
    Od pravého mantinelu na první tyč střílel Pavel Kubiš, jehož pokus si chomutovský brankář pohlídal. Domácí následně posunuli hru bez potíží do středního pásma.
     
    02:25
    Ondřej Buchtela posunul hru do neutrální zóny a oba celky jdou střídat. Do dalšího útoku půjdou Chomutovští, ale Pavel Klhůfek netrefil prostor tří tyčí.
     
    01:58
    Opět se přerušuje, když přes všechny čáry vyhodili Severočeši. Bude se vhazovat po levici Štěpána Lukeše.
     
    01:13
    Hostující tým poslal hru do neutrální zóny, a tak může jít střídat. Divákům se představil poté Michal Poletín, který u mantinelu zboural Ondřeje Buchtelu.
     
    01:00
    Akce Beranů začíná za vlastní brankou, jenže následná přihrávka byla hodně nepřesná. Je z toho další zakázané uvolnění Valachů, hra se stěhuje opět před Sedláčka.
     
    00:15
    Radek Duda zablokoval soupeře, puk mezi kruhy dostal domácí kapitán. Jeho pokus vyrazil Jakub Sedláček do rohu. Ovšem před ním už číhal známý bouřlivák Chomutova.
     
    00:10
    Úvodní vhazování dnešního utkání vyhrál Vladimír Růžička, který dává Pirátům právo prvního útoku. Radek Duda neprotečoval puk do útočného pásma, ale Zlín vyhodil na icing.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky se již srovnaly na modrý čarách, o chvíli déle se čekalo na domácí Chomutov. Týmy se pozdravil, Marek Tomica a Tomáš Žižka si podali ruce a vše už bude směřovat k úvodnímu vhazování.
    Co do počtu hitů, je ve zlínském dresu nejaktivnější Jiří Karafiát.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Stezka) – Mrázek, Jank, Knot, Štich, Buchtela, Dietz, Valach – Duda, V. Růžička (A), Tomica (C) – T. Svoboda, Huml (A), Sklenář – Marjamäki, Vantuch, J. Stránský – J. Havel, Klhůfek, Koblasa.

    PSG Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Řezníček, Freibergs, Gazda, Žižka (C), Valenta, Nosek (A), Ferenc – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – Šlahař, Honejsek, Herman – E. Kulda, Fryšara, Poletín – Popelka, P. Sedláček, Karafiát..
     
    Ještě jednou vás vítám u extraligového hokeje, nyní už z chomutovské ROCKNET ARÉNY. Již jsou známy sestavy obou celků, které si za pár okamžiků představíme. Na ledové ploše právě začíná rozbruslední přes duelem.
    Nejčerstvější posila Pirátů Tomáš Svoboda nastoupí na křídle druhé formace
     
    Z utkání mezi Chomutovem a Zlínem je pro vás připravený, jako už tradičně, podrobný psaný přenos. Duel na severu Čech v 15 hodin 30 minut a vy jste k němu srdečně zvaní. Přenosem vás provede Michal Luxa. Doufejme, že se budeme bavit výborným hokejem.
     
    Vzájemné zápasy

    V loňské sezóně nebyli Berani pro Piráty oblíbeným týmem. Vždyť Zlín vyhrál v základní hrací době ve třech případech ze čtyř. Chomutovští se radovali jen před vlastním publikem, ale nyní potřebují potvrdit páteční body. Jistě nás čeká zajímavá bitva.

    Zlín – Chomutov 5:2
    Chomutov – Zlín 2:0
    Zlín – Chomutov 4:1
    Chomutov – Zlín 1:4
    Radek Duda po utkání s Mladou Boleslaví, v němž si připsal vstřelený gól a asistenci
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Od utkání s Plzní se Piráti herně zvedali, ale na první body jim to stačilo až v posledním duelu s Mladou Boleslaví. V minulém týdnu přivedl Vladimír Růžička na sever Čech Masiho Marjamäkiho a Radka Dudu. Tyto příchody mužstvo nastartovaly. V sobotu ráno oznámilo vedení Chomutova příchod Tomáše Svobody z Pardubic a opačným směrem zamířil Dávid Skokan. Dále pak fanoušci netrpělivě vyhlížejí návrat do sestavy Bretta Flemminga, jenž už s týmem trénuje. Piráti jsou se třemi body stále poslední, ale budou se jistě chtít odpíchnout od již zmíněného střetnutí s Bruslaři.

    Chomutov – Mladá Boleslav 3:2
    Pardubice – Chomutov 5:3
    Chomutov – Vítkovice 2:3
    Sparta – Chomutov 4:1
    Chomutov – Plzeň 2:9

    Nejproduktivnější hráči:

    Vladimír Růžička 8 bodů (3+5)
    Ivan Huml 4 body (4+0)
    Ronald Knot 4 body (2+2)
     
    PSG BERANI ZLÍN

    V minulém kole se Zlínu vrátil do sestavy Antonín Honejsek a hned to na výkonu Beranů bylo znát. Valaši totiž v domácím prostředí porazili vysoko Pardubice a výhru řídila druhá formace PSG. Když se podíváme na tabulku, najdeme Zlín na desátém místě s dvanácti body. Pojďme se také podívat, jak se daří Beranům na hřištích soupeřů. PSG najdeme na šestém místě, když získalo šest bodů. Chomutovské publikum bude jistě zvědavo na loňského Piráta Michala Poletína, jenž nastupuje na křídle třetí formace.

    Zlín – Pardubice 6:1
    Sparta – Zlín 1:5
    Zlín – Plzeň 3:5
    Vítkovice – Zlín 3:0
    Zlín – Liberec 2:7

    Nejproduktivnější hráči:

    Jakub Herman 9 bodů (4+5)
    Jakub Šlahař 9 bodů (4+5)
    Tomáš Fořt 7 bodů (4+3)
     
    Vítám vás u desátého kola Tipsport extraligy, v němž se představí Piráti Chomutov, kteří vyzvou PSG Berani Zlín.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 26. Vantuch (Štich, J. Stránský), 31. Klhůfek (J. Stránský), 36. J. Stránský (Mrázek, Marjamäki) – 14. Fryšara


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Stezka) – Mrázek, Jank, Knot, Štich, Buchtela, Dietz, Valach – Duda, V. Růžička (A), Tomica (C) – T. Svoboda, Huml (A), Sklenář – Marjamäki, Vantuch, J. Stránský – J. Havel, Klhůfek, Koblasa.
    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Řezníček, Freibergs, Gazda, Žižka (C), Valenta, Nosek (A), Ferenc – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – Šlahař, Honejsek, Herman – E. Kulda, Fryšara, Poletín – Popelka, P. Sedláček, Karafiát.

    Rozhodčí: Pešina, Pavlovič – Gerát, Hynek

    Diváci: 3 469
    thejrc.org