Chomutov – Zlín 3:1 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 3:4 (1:3 po s.n.)
Mladá Boleslav – Olomouc 1:2 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (0:1, 3:0, 0:0)
Berani Zlín
Neděle 14.10.2018, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:33 Jan STRÁNSKÝ - 3:1
     
    35:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští jsou do dvoubrankového vedení! JAN STRÁNSKÝ pobláznil v dnešním utkání domácí publikum. Od modré čáry vystřelil Jaroslav Mrázek a k teči se dostal právě Stránský. Jakub Sedláček neměl šanci na změnu směru puku reagovat. Asistence: Jaroslav Mrázek a Masi Marjamäki.
    30:56 Pavel KLHŮFEK - 2:1
     
    30:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla parádní akce PAVLA KLHŮFKA. Jan Stránský vybojoval puk za brankou Chomutova a poslal ho na rozjetého ještě loňského zlínského hráče. Ten si povodil obránce a následně vymetl pavučiny ve vzdálenější šibenici. Asistence: Jan Stránský.
    25:44 Lukáš VANTUCH - 1:1
     
    25:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak video rozhodlo, že branka platí a je opět vyrovnáno! Od levého mantinelu střílel David Štich, do jehož pokusu vložil hůl v předbrankovém prostoru LUKÁŠ VANTUCH. puk se dostal za brankovou čáru, čímž rozveselil diváky v ROCKNET ARÉNĚ. Asistence: David Štich a Jan Stránský.
    13:30 Štěpán FRYŠARA - 0:1
     
    13:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Štěpán Lukeš si vybral slabou chvilku a laxní rozehrávkou nabídl Zlínu vstřelení gól. Puku se za chomutovskou klecí zmocnil ŠTĚPÁN FRYŠARA, který nabídku neodmítl. Bez asistence.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 26. Vantuch (Štich, J. Stránský), 31. Klhůfek (J. Stránský), 36. J. Stránský (Mrázek, Marjamäki) – 14. Fryšara


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Stezka) – Mrázek, Jank, Knot, Štich, Buchtela, Dietz, Valach – Duda, V. Růžička (A), Tomica (C) – T. Svoboda, Huml (A), Sklenář – Marjamäki, Vantuch, J. Stránský – J. Havel, Klhůfek, Koblasa.
    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Řezníček, Freibergs, Gazda, Žižka (C), Valenta, Nosek (A), Ferenc – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – Šlahař, Honejsek, Herman – E. Kulda, Fryšara, Poletín – Popelka, P. Sedláček, Karafiát.

    Rozhodčí: Pešina, Pavlovič – Gerát, Hynek

    Diváci: 3 469
    thejrc.org