Jekatěrinburg – Ufa 1:0 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 0:2 (kon.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 5:0 (kon.)
Riga – Vladivostok 2:0 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 0:3 (kon.)
Omsk – Barys 5:3 (kon.) | HC Slovan – Kunlun 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
4:3 (0:0, 2:1, 1:2 - 1:0)
Red Star Kunlun
Neděle 14.10.2018, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:43 Rudolf ČERVENÝ - 4:3
     
    60:43
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přeci jen vítězí! Na pravém křídle se dostal k puku RUDOLF ČERVENÝ, který přebruslil bránícího hráče, dostal se až před Lazušina a kolem jeho vyrážečky poslal kotouč do sítě – 4:3. Bez asistence.
    59:44 Martin St. Pierre - 3:3
     
    59:44
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí si dávají v utkání už druhý vlastní gól a Kunlun tak v čase 59:44 srovnává na 3:3! MARTIN ST. PIERRE dostal přihrávku na levý kruh, odkud ho napálil před branku a od brusle Michala Sersena se hrací předmět odrazil do sítě. Asistence: Taylor Beck.
    52:29 Matúš SUKEL' - 3:2
     
    52:29
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí potřetí v zápase vedou! Hosté zapomněli na MATÚŠE SUKEL'A, kterému poslal puk před branku Michal Sersen a útočník Slovanu překonal Lazušina kličkou do forhendu. Asistence: Michal Sersen a Adam Liška.
    45:00 Taylor BECK - 2:2
     
    45:00
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté vyrovnávají! TAYLOR BECK nahrával puk před branku, ale trefil brusli obránce Patrika Bačika, od níž se kotouč odrazil mezi betony brankáře Čiliaka. Pro Slovan je to hodně nešťastný moment. Asistence: Brandon Yip.
    39:59 Michal ŘEPÍK - 2:1
     
    39:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Domácí se trefili doslova v poslední možné sekundě druhé třetiny! Volej Michala Sersena z levé strany Lazušin vyrazil. Následně vykopl i dorážku clonícího Baileyho, ovšem puk se odrazil k MICHALOVI ŘEPÍKOVI a ten ho už uklízel do prázdné klece. Asistence: Rudolf Červený a Casey Bailey.
    31:38 Ville LAJUNEN - 1:1
     
    31:38
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Už v době, kdy byl Slovan ve čtyřech, hosté vyrovnávají! Od modré čáry vypálil zápěstím VILLE LAJUNEN a puk zapadl až za Marka Čiliaka, který zřejmě nic neviděl – 1:1. Asistence: Taylor Beck a Cory Kane.
    23:32 Jeff TAFFE - 1:0
     
    23:32
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí velkou šanci využívají a otevírají skóre zápasu! JEFF TAFFE to vzal na sebe a z rohu se natlačil až před Lazušina. Puk poté poslal do nohy obránce Kundrátka a od ní se černá pryž odrazila do sítě. Gól je to šťastný, ale naprosto regulérní. Asistence: Michal Řepík a Eric Gelinas.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 24. Taffe (Řepík, Gelinas), 40. Řepík (Červený, C. Bailey), 53. Sukel' (Sersen, Liška), 61. Červený – 32. V. Lajunen (Beck, Kane), 45. Beck (Yip), 60. St. Pierre (Beck)


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Gelinas, Sersen (C), Meszároš (A), Grman, Klok, Jánošík, Švarný, Bačik – Řepík (A), Taffe, Virta – Červený, Sukel', Liška – C. Bailey, Lamper, Lunter – Baranov, Chipchura, Rau.
    Red Star Kunlun: Lazušin (Brust) – V. Lajunen, Gragnani, Kundrátek (A), K. Redlihs, Jüe, Bartley – Palola, Sundström, Lundh – Fontain, Mertl, Tičar – Yip (C), St. Pierre, Beck – Latta, Kane, Squires.

    Rozhodčí: Bělov, Sergejev – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 6809
    thejrc.org