Motor ČB – Poruba 2011 8:1 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Přerov – Vsetín 1:2 (po pr.)
Prostějov – Frýdek-M. 2:3 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 3:1 (kon.) | Kladno – Třebíč 5:0 (kon.)
Havířov – Ústí n/L 6:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:0 (1:0, 1:0, 3:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 15.10.2018, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Tomáš Mlynář – 2 min., sekání).
     
    55:22
    Kehar zadovkou našel skvěle před levou tyčí osamoceného Kružíka, jehož koncovku z první zastavil perfektním zákrokem Dostál!
     
    53:35
    V samostatném úniku Jelínek! Ten si zkusil Dostála roztáhnout, ale brankář Třebíče dokázal na poslední chvíli zasáhnout pravým betonem.
     
    51:55
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Redlich – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:29
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Vlastimil Bilčík – 2+2 min, vysoká hůl).
    50:29 Brendon NASH - 5:0
     
    50:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují během chvíle na rozdíl pěti branek! Švéd Svedlund před zajetím za branku přistrčil puk na BRENDONA NASHE, který se dokázal prosadit z předbrankového prostoru. Asistence: Linus Anders Svedlund.
    49:04 Daniel KRUŽÍK - 4:0
     
    49:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá branka zápasu jde rovněž na kladenský účet. Redlich našel na středové čáře DANIELA KRUŽÍKA, který se rozjel až do prostoru mezikruží, odkud bekhendem překonal Dostála. Asistence: Tomáš Redlich a Tomáš Kaut.
     
    48:02
    Vampola zpoza branky našel Kubíka, který před pravou tyčí bez přípravy pálil, ale Dostál opět skvěle zasáhl svými betony!
    44:33 Adam KUBÍK - 3:0
     
    44:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují vedení na rodíl tří branek. Kehar nabil kotouč ADAMU KUBÍKOVI, který ze středu modré čáry propálil Dostála. Asistence: Martin Kehar.
     
    40:50
    K Redlichovi vůbec nikdo nepřistoupil, a tak se útočník Kladna vydal přímo před branku, odkud Dostála nepřekonal.
    28:43 Ladislav ZIKMUND - 2:0
     
    28:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z nečekané akce druhá branka domácích. Po vytažení hry Redlichem pálil z modré čáry Martin Kehar, do jehož trajektorie střely sáhl čepelí hole LADISLAV ZIKMUND mezi kruhy. Asistence: Martin Kehar a Tomáš Redlich.
     
    26:09
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Vlastimil Bilčík – 2 min., hákování).
     
    24:19
    Kratochvíl skvělou zadovkou našel na spodní části levého kruhu najetého Kuska, který z první nastřelil pouze připraveného Cikánka.
     
    17:36
    Přes levé hrazení prošel Hajný až na levou tyč, kde se ještě před zajetím za branku pokusil překvapit Dostála zakončením. Vyražení brankáře Třebíče zkusil ještě dorazit Zajíc, který podpořil útočnou akci Hajného.
    07:18 Jiří ŘÍHA - 1:0
     
    07:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši otevírají stav utkání. Vildumetz vysunul hru na Petra Vampolu, který nabil kotouč JIŘÍMU ŘÍHOVI. Ten tvrdou střelou mezi modrou a mezikružím prostřelil Dostála, který si na puk ještě sáhl, ale ten se nakonec od tyče odrazil za brankovou čáru. Asistence: Petr Vampola a Jakub Strnad.
     
    04:08
    Důležitý zákrok Dostála! Ve středním pásmu vybojoval kotouč Zikmund, který bez váhání vyrazil do rychlého brejku. Jeho koncovku skvěle vybruslil Dostál, jemuž se podařilo udržet puk před sebou.
     
    03:41
    Hosté byli opět blízko k úvodní brance. Po rychlé souhře se ocitl před brankou Süss ještě s jedním spoluhráčem, ale vše skončilo pouze nastřelenou tyčkou.
     
    02:42
    Havlát v obrovské šanci! Sražený puk mohl uklidit do odkryté branky, ale neposedný kotouč Havlát netrefil podle svých představ.
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 8. J. Říha (Vampola, J. Strnad), 29. Zikmund (Kehar, Redlich), 45. Kubík (Kehar), 50. Kružík (Redlich, T. Kaut), 51. Nash (Svedlund)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Nash, Zelingr, P. Hořava, Zajíc, Kehar, J. Říha – J. Strnad, Vampola, Vildumetz – Redlich, T. Kaut, Kružík – Zikmund, Kubík, Jelínek – Bláha, Filip, Hajný – Svedlund.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Jekel) – Bilčík, R. Čermák, Vl. Brož, Furch, V. Čejka, Nedbal, Hort – Süss, Raška, Milfait – Kusko, Nedvídek, P. Kratochvíl – Paták, Mlynář, M. Novák – Havlát, Škvrně, J. Čejka.

    Rozhodčí: Cabák, Dědek – Hejl, Doležal

    Diváci: 1684
    thejrc.org