Nižněkamsk – Soči 2:4 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 3:2 (po pr.)
po prodl.
SKA Petrohrad
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
Spartak Moskva
Pondělí 15.10.2018, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:07 Nail JAKUPOV - 3:2
     
    62:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad bere i druhý bod z tohoto utkání! SKA ujel ve dvou proti jednomu a NAIL JAKUPOV to vzal na sebe a ranou švihem rozvlnil síť za Hudáčkem – 3:2! Asistence: Bez asistence.
    59:30 Patrik HERSLEY - 2:2
     
    59:30
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak SKA zakončil bombou z poza kruhů PATRIK HERSLEY a srovnává v powerplay – 2:2! Asistence: Pavel Dacjuk a Dinar Chafizullin.
     
    59:00
    Nikita Gusev to zkusil ranou nad rameno! Hudáček vyrazil!
     
    58:41
    Igor Šesťorkin na střídačce. SKA hraje 6 proti 4!
     
    58:41
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Nikita Filatov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    54:12
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Arťom Zub – 2 min., podrážení).
     
    51:30
    Střelu Kuzmenka vyrazil Hudáček levým ramenem nad branku, no hodně ostrý zákrok pro slovenského hrdinu zápasu.
     
    48:00
    A opět Alexandr Děrgačov, tentokrát tečoval střelu od modré před Hudáčkem a orazítkoval levou tyč!
     
    47:48
    Alexandr Děrgačov dostal pas od Plotnikova, ale sám před slovenským brankářem neuspěl!
     
    46:06
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Andrej Kutějkin – 2 min., sekání).
     
    41:23
    Červenat se málem mohl i druhý maskovaný muž. Július Hudáček kotouč vysypal z lapačky a chtěl jej rozehrát, ale sáhl mu do rozehrávky Viktor Tichonov, ale nestihl zamířit směr branka.
    40:51 Kaspars DAUGAVINŠ - 1:2
     
    40:51
    Spartak právě vstřelil branku!
    Lotyšský útočník KASPARS DAUGAVINŠ si připisuje hodně šťastnou branku! Poslal kotouč z brankové čáry do brankoviště a Igor Šesťorkin si jej srazil za svá záda a ještě nejspíš teď se červená pod maskou. Spartak jde překvapivě do vedení – 1:2! Asistence: Michajl Grigorev a Dmitrij Kalinin.
     
    32:08
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jaroslav Dyblenko – 2 min., podrážení).
     
    31:16
    Nikita Gusev rozdává dnes krásné přihrávky, další obdržel Nail Jakupov, ale jeho ránu z první opět zastavil betony slovenského brankáře Júliuse Hudáčka!
     
    27:59
    Dmitrij Kalinin si nabruslil mezi kruhy od modré čáry, obdržel přihrávku, ale trestuhodně minul branku svou ranou! V zápase plném šancí čekáme na vedoucí branku!
     
    26:39
    Július Hudáček snad poprvé zaváhal ve svém brankovišti. Patrik Hersley kotouč lehce nahodil na jeho branku a slovenský brankář jej vyrazil pouze před sebe, kde měl k jeho štěstí své obránce, kteří poslal k ledu Naila Jakupova, jenž se připravoval k dorážce do odkryté branky.
     
    24:00
    Nikita Gusev krásnou přihrávkou našel Arťoma Zuba, který si sjel od modré na pravý kruh, ale Július Hudáček kotouč vytěsnil svým pravým ramenem nad branku!
     
    23:11
    Kaspars Daugavinš se ale z ničeho nic dostal po přihrávce Alexandra Chochlačova do tutovky, ale branku Šesťorkina přestřelil!
     
    21:37
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Alexej Byvalcev – 2 min., krosček).
     
    16:00
    Július Hudáček se zaskvěl ihned po buly! Bombu Alexandra Děrgačova schoval ve své lapačce a doprovodil to pádem na led s pukem v lapačce! Těžký zákrok slovenského brankáře.
     
    15:43
    Zatím vidíme velmi pěkný, ofensivní hokej. Roman Rukavišnikov si udělal útočný výlet a Július Hudáček musel rychle sklapnout betony!
     
    15:12
    Kaspars Daugavinš předvedl úžasnou práci. Nejprve získal kotouč back checkingem a pustil se rovnou do útoku a jeho pokus musel vyrážet Igor Šesťorkin mimo své tyče. Velice energická akce lotyšského forwarda.
    12:05 Robin HANZL - 1:1
     
    12:05
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to byla česká paráda! Ústecký rodák ROBIN HANZL si přibrzdil před obránci SKA a vypustil přes ně krásnou ránu švihem, která vymetla všechny pavučiny domácí branky! Šesťorkin bez šance! – 1:1! Asistence: Michajl Grigorev a Kaspars Daugavinš
     
    10:34
    Spartak v tuto chvíli vůbec neví, kde mu hlava stojí! Druhý gól měl na holi Nikita Gusev, který obdržel exkluzivní přihrávku od Pavla Dacjuka do prázdné branky, ale Gusev kotouč poslal pouze do tyče!
    09:13 Sergej PLOTNIKOV - 1:0
     
    09:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Úvodní tlak SKA přináší ovoce! Sergej Plotnikov klíčovou přihrávkou našel na vrcholu kruhu Gavrikova, jeho střelu švihem vyrazil Hudáček, Kuzmenko kotouč dorazil nedokázal, ale SERGEJ PLOTNIKOV svou rozdělanou práci dokončil a kotouč si u pravé tyče našel a poslal do sítě – 1:0! Asistence: Andrej Kuzmenko a Vladislav Gavrikov.
     
    07:05
    Pavel Dacjuk a Nikita Gusev si teď několikrát vyměnili efektně kotouč a prvně jmenovaný pálil z pravého křídla do ramene slovenského brankáře ve službách Spartaku, krásná akce domácího giganta!
     
    05:58
    Dmitrij Kalinin nic neřešil a vypálil přes beky a Igor Šesťorkin vůbec střelu neviděl, vyrazil ji mimo svou branku pouze intuitivně.
     
    04:06
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vladislav Gavrikov – 2 min., podrážení).
    03:30 Nikita Gusev trestné střílení neproměnil
     
    03:30
    Nikita Gusev si vzal trestné střílení na starost. Jeho bekhendovou kličku ustál Július Hudáček a vyrazil pravým betonem!
     
    03:30
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vselovod Sorokin – trestné střílení, hození hole nebo předmětu).
    03:30 Za kopnutí hole proti kotouči nařízeno trestné střílení pro SKA
     
    03:30
    Trestné střílení pro SKA. Vselovod Sorokin kopl hůl proti kotouči, který vedl v tu chvíli Nikita Gusev.
     
    02:37
    Július Hudáček si poradil i s následnou nebezpečnější ranou Dinara Chafizullina, kotouč slovenský brankář lízl lapačkou a vyrazil vedle své tyče!

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 10. S. Plotnikov (Kuzmenko, Gavrikov), 60. Hersley (Dacjuk, Chafizullin), 63. Jakupov – 13. R. Hanzl (Grigorev, Daugavinš), 41. Daugavinš (Grigorev, Kalinin)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Hersley, Gavrikov, Chafizullin, Tokranov, Zub, Rukavišnikov, Sjomin – Dacjuk, Jakupov, N. Gusev – Byvalcev, Kručinin, O. Li – S. Plotnikov, Prochorkin, Kuzmenko – Děrgačov, V. Tichonov, Marčenko – Kablukov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kutějkin, Grigorev, Kulik, Kalinin, A. Osipov, Dyblenko, V. Sorokin – Lisin, Zubov, Chochlačov – R. Hanzl, Daugavinš, Filatov – Leščenko, Nikoncev, Maxwell – Kosov, Talalujev, Šalagin – Šaškov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Oskirko – Sadovnikov, Sazonov
    bahis siteleri