Toronto – Los Angeles 4:1 (kon.) | Montreal – Detroit 7:3 (kon.) | Ottawa – Dallas 4:1 (kon.)
Nashville – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Minnesota Wild
Úterý 16.10.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Miika SALOMÄKI - 4:2
     
    59:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    MIIKA SALOMÄKI se nespokojil s vyhozením v podání P.K. Subbana z pravé strany obranného pásma a okamžitě vystartoval za pukem, který po odrazu od hrazení za bránou zametl z blízkosti do prázdné sítě! Nashville udělal tečku za dnešním zápasem. Asistence: P. K. Subban.
    35:03 Mikko KOIVU - 3:2
     
    35:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zach Parise předvedl za bránou Predators skvělý forčeking a kapitán hostujícího týmu MIKKO KOIVU využil pěkné bekhendové přihrávky Mikaela Granlunda z levé strany, když si najel před bránu a pod zvednutým levým betonem Pekky Rinneho zamířil po ledě střelou zápěstím z mezikruží ke vzdálenější pravé tyči! Wild jsou zpět v zápase. Znovu je to o gól. Je sníženo na 2:3. Asistence: Mikael Granlund a Zach Parise.
    32:02 Filip FORSBERG - 3:1
     
    32:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kyle Turris na levé straně obranného pásma a modré čáře připravil o puk jednoho z hráčů Wild a nádhernou kolmou přihrávkou vysunul FILIPA FORSBERGA, který na útočné modré čáře převzal po naskočení na led puk a po rychlém zamíchání s kotoučem rychlou střelou zápěstím zamířil nad lapačku Alexe Stalocka! Parádní obrat hry, po kterém Nashville poprvé v zápase vede o dvě branky. 3:1 pro Nashville. Asistence: Kyle Turris.
    23:51 Mattias EKHOLM - 2:1
     
    23:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ryan Johansen od obranné modré čáry zavezl puk v oslabení do útočného pásma a krásnou přihrávkou z pravého křídla přihrál do mezikruží MATTIASOVI EKHOLMOVI, který zvedl hlavu a parádní střelou zápěstím nad vyrážečkou roztaženého Alexe Stalocka vymetl levý horní roh brány v momentě, kdy už byl vyloučený Ryan Ellis dvě sekundy na ledě, takže gól v oslabení z toho nakonec nebyl, Predators ale opět vedou – 2:1! Asistence: Ryan Johansen.
    13:29 Matt DUMBA - 1:1
     
    13:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MATT DUMBA si najel na vrcholu mezikruží na krásnou zpětnou bekhendovou přihrávku Zacha Parise z pravého křídla a výstavní bombou bez přípravy zamířil nad lapačkou Pekky Rinneyho do pravého horního rohu brány! Minnesota se během první přesilové hry nedostala ani k jedné střele, během druhé ale hned první skončila v síti – 1:1. Asistence: Mikko Koivu a Zach Parise.
    06:01 Craig SMITH - 1:0
     
    06:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    P.K. Subban od modré čáry napřáhl na ose útočného pásma ke tvrdé střele s příklepem, která se od clonícího hráče Minnesoty odrazila k levé tyči, a CRAIG SMITH z blízkosti poslal puk bekhendem do sítě! Predators se zakousli do svého soupeře v závěru přesilové hry a vedou 1:0. Asistence: P.K. Subban a Ryan Johansen.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. C. Smith (P. K. Subban, Johansen), 24. Ekholm (Johansen), 33. F. Forsberg (Turris), 60. Salomäki (P. K. Subban) – 14. Dumba (M. Koivu, Parise), 36. M. Koivu (Mikael Granlund, Parise)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), P. K. Subban, Hamhuis, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Järnkrok, Bonino, Hartman – Rinaldo, Sissons, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Suter (A), Dumba, Brodin, Spurgeon, Seeler, Pateryn – Zucker, E. Staal, Greenway – Parise (A), M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Fehr, Coyle – M. Foligno, Hendricks, J.T. Brown. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Chris Rooney. Čároví: Devin Berg, Ryan Daisy

    Diváci: 17165
    thejrc.org