New Jersey – Dallas 3:0 (kon.) | NY Rangers – Colorado 3:2 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Florida 6:5 (2:1 po s.n.)
Pittsburgh – Vancouver 2:3 (po pr.) | Tampa – Carolina 4:2 (kon.) | Minnesota – Arizona 2:1 (kon.)
Winnipeg – Edmonton 4:5 (po pr.) | Vegas – Buffalo 4:1 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
Vancouver Canucks
Středa 17.10.2018, 01:05 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:34 Brock BOESER - 2:3
     
    60:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    O vítězi je rozhodnuto! Z levého kruhu pro vhazování vystřelil přes obránce BROCK BOESER, jehož pokus skončil v brance. Zdálo se, že Casey DeSmith toho moc neviděl, a tak zasáhnout nemohl. Asistence: Christopher Tanev.
    56:46 Carl HAGELIN - 2:2
     
    56:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To byla hokejová lahoda a je opět vyrovnáno! Jevgenij Malkin zachytil puk a vyslal dva spoluhráče do přečíslení. Phil Kessel naznačoval, že bude střílet, ale dal přihrávku na zlatém podnose pro CARLA HAGELINA. Švédský útočník měl situaci už velmi jednoduchou. Asistence: Phil Kessel a Jevgenij Malkin.
     
    55:27
    Kotouč sice končí v brance, ale hokejka Jaka Guentzela byla hodně vysoko. Ani hráči domácího celku se neradovali, protože moc dobře věděli, že branka platit nemůže.
     
    46:30
    Od pravého mantinelu nahazoval kotouč před branku Jake Guentzel. Do nebezpečného prostoru najížděl Sidney Crosby, jenž do pokusu vložil hůl. Anders Nilsson měl plné nohy práce, aby beton u první tyče udržel. Jen díky němu jsou Kosatky stále ve vedení.
     
    45:44
    Cink! Do druhé vlny dostal přihrávku Ben Hutton, jenž svižnou střelou orazítkovala brankovou konstrukci, to byla panečku rána. Caseyi DeSmithovi ještě nyní musí zvonit v uších.
     
    35:51
    Dominik Simon měl na hokejce vyrovnávací gól! Ovšem jeho pokus z mezikruží mířil k tyči. Jenže Anders Nilsson zasáhl okrajem lapačky, od které puk mířil jen těsně vedle pravé tyče.
     
    33:08
    Potlesk ve stoje si vysloužil Casey DeSmith. Domácí brankář už seděl na ledě, když z mezikruží vypálil Markus Granlund. Jeho pokus letěl do horní části brány, ale Casey DeSmith si i v sedě poradil.
     
    31:10
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Jake Virtanen – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Juuso Riikola – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:36
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alexander Edler – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    23:14
    A mohlo být znovu vyrovnáno. Přihrávka od levého mantinelu šla před branku, kam si najížděl Matt Cullen. Ten dal hůl jen před sebe a zakončil tím k pravé tyči. Ovšem hostující brankář skvěle zasáhl.
     
    21:10
    Z pravého kruhu pro vhazování vypálil Antoine Roussel, který orazítkoval vzdálenější tyčku domácí branky. Casey DeSmith se snažil za sáhnout, ale na kotouč nedosáhl.
     
    20:52
    Celkem snadno si mezi obránce najel Bo Horvat, který zamířil jen do hrudi brankáře. Na druhé straně odmítl soupeře Jevgenij Malkin, jehož bekhend zastavil Anders Nilsson.
    18:56 Brandon SUTTER - 1:2
     
    18:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Zaslouženě otáčejí hosté skóre zápasu! Tim Schaller objel branku a přes brankoviště přihrál na vzdálenější tyč, kde byl připravený zkušený BRANDON SUTTER. Ten měl před sebou lehkou úlohu a střelou po ledě překonal Caseye DeSmitha. Asistence: Tim Schaller a Tyler Motte.
     
    15:11
    Neuvěřitelné, co nyní domácí nedali! Derick Brassard našel u pravé tyče osamoceného Jaka Guentzela, který z bezprostřední blízkosti minul branku jen o pár centimetrů. Následně střílel i Sidney Crosby, jemuž zakončení sjelo z čepele a puk po ledě dojel k brankáři.
    08:55 Ben HUTTON - 1:1
     
    08:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Zaslouženě je rychle vyrovnáno! Tečovaný pokus od modré čáry našel u zadního mantinelu Markus Granlund, který okamžitě přes brankoviště přihrával. Casey DeSmith už ležel na ledě, a tak pokus k tyči, který vyslal BEN HUTTON skončil až za brankovou čárou. Asistence: Markus Granlund a Tim Schaller.
    06:24 Jake GUENTZEL - 1:0
     
    06:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je rána pro Kosatky, jelikož Tučňáci z první možné situace skórují! JAKE GUENTZEL zachytil puk na obranné modré čáře a vydal se se svým kapitánem do přečíslení. Mladý útočník nedal brankáři vědět, zda bude přihrávat nebo střílet. Rozhodl se pro druhou variantu a jeho pokus zápěstím si mezi rukou a tělem našel cestu do branky. Bez asistence.
     
    00:48
    Před obránce se tělem nacpal Bo Horvat, který zakončoval po ledě. Jeho pokus vyrazil Casey DeSmith betonem. Následně zpoza branky nahazoval kotouč do brankoviště Brock Boeser, ale netrefil brankáře Tučňáků, takže černá guma jen proskákala před brankou.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Guentzel, 57. Hagelin (Kessel, Malkin) – 9. B. Hutton (M. Granlund, Schaller), 19. B. Sutter (Schaller, Motte), 61. Boeser (Ch. Tanev)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang (A), Dumoulin, Oleksiak, J. Johnson, Riikola, Määttä – Brassard, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Malkin (A), Hagelin – Rust, Sheahan, Hörnqvist – Sprong, Cullen, Simon.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Ch. Tanev, Edler (A), Gudbranson, B. Hutton, Stecher, D. Pouliot – Boeser, Horvat (A), Bärtschi – Eriksson, Gaudette, Goldobin – Virtanen, B. Sutter, Roussel – Motte, M. Granlund, Schaller.

    Rozhodčí: Brenk, Pollock – Amell, Brisebios

    Diváci: 18 492
    bahis siteleri