Tábor – Pelhřimov 6:5 (kon.) | Žďár n/S – Písek 7:4 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 3:1 (kon.) | Opava – Šumperk 2:1 (2:1 po s.n.) | Orlová – SHK Hodonín 0:8 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 17.10.2018, 18:00 • ZS Nový Jičín • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:06
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    A hned vzápětí přichází třetí domácí gól! Jan Sonnek a Matěj Málek ze všech sil bojovali o puk, který se dostal před brankoviště od Lukáše Irgla. Ve velké šavlovačce se nejlépe zorientoval MATĚJ MÁLEK a zblízka nějakým způsobem protlačil kotouč do sítě. Asistence: Jan Sonnek, Lukáš Irgl.
     
    49:42
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Deset minut před koncem mají Ďáblové znovu navrch! Metelka vracel puk do ohně, kde byl Slovák dotěrnou obranou ustrážen, nicméně puk se ještě dostal na JAKUBA LEHEČKU a ten už z mezikruží propálil rozhozeného Hromadu. Asistence: Jiří Slovák, Jakub Metelka.
     
    38:21
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Slovák promáchl při pokusu o přihrávku z prostoru vedle vlastní branky a to se stalo domácímu týmu osudné. Tatra se díky tomu usadila v útočném pásmu a následnou Strížovu střelu od modré čáry protečoval za Sonnka MARTIN TOMÁŠEK. Asistence: David Stříž, Adam Kofroň.
     
    09:59
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí se na konci desáté minuty dostávají do vedení! Hruška s Lehečkou na pravé straně připravili kotouč pro JANA PORUBU, který se ze všech sil opřel do kotouče a ten prosvištěl až za Hromadova záda. Asistence: Jakub Lehečka, Jakub Hruška.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 10. Poruba (Lehečka, Hruška), 50. Lehečka (Slovák, Metelka), 52. Málek (Sonnek, Irgl) – 39. Tomášek (Stríž, Kofroň)


    HK Nový Jičín: V. Sonnek (Kohn) – Adamík, Már, Hruška (C), Metelka, Gřesík, Tomeček – Palacký, Palička, Krupa, Pecha, Málek, Lehečka, Chvostek (A), Poruba, Zedník (A), J. Sonnek, Slovák, Irgl.
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Stříž (A), Imrich, Ficek, Krutil, Zuzaník, Bail, Marek, Fojtík – Pěnčík, Hrubý, Korec, Mach (C), Červenka, Gebauer, Suchý, Raška, Tomášek, Kofroň, Gola, Sluštík (A).

    Rozhodčí: Čuňočka – Urubčík, Komínek
    bahis siteleri