Sokolov – Bílina 8:2 (kon.) | Kobra – Mostečtí Lvi 0:3 (kon.) | Děčín – Klatovy 3:4 (kon.)
Nymburk – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Letňany – Dvůr Králové n. L. 2:8 (kon.) | Kolín – Trutnov 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HC Kobra Praha
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Mostečtí Lvi
Středa 17.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dne. Na počtenou! (20:13:30)
     
    V Braníku je dohráno! Druholigový nováček ze severu Čech dnes na ledě Kobry potvrdil výbornou formu a po vítězství 3:0 prodloužil trápení domácích hráčů. Těm dnes mimo jiné chyběla i velká dávka štěstí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Mostečtí dostávají sekundu před koncem dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů. Na trestnou lavici jede Lukáš Hrdlička (MOL).
     
    59:47
    Mostečtí vyhazují kotouč přes všechny čáry, Kobra se musí vrátit až za svou vlastní svatyni. Zápas se pomalu ale jistě chýlí ke konci.
     
    58:59
    Na trestnou lavici se nyní odebírá Štěpán Urbánek (MOL), kterého tam sudí odsoudili za hrubost. Minutu před koncem tak uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    58:43
    Hanuljak zastavil Šťastného ránu a následně chtěl kotouč vrátit zpět do hry, nakonec se jej však rozhodl schovat do rukavice.
     
    57:32
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ HRDLIČKA přetavuje dvojnásobnou početní výhodu ve třetí branku Mostu a pojišťuje tak úspěch hostů v dnešním střetnutí! Prosadil se z bezprostřední blízkosti brankoviště. Asistence: František Mála.
     
    57:18
    A domácí jdou do tří! Martin Semrád (KOB) dostává dvouminutový trest za držení a s nadějemi domácích už to opravdu nevypadá slavně.
     
    56:57
    Tomáše Šmerhu (KOB) už v dnešním utkání neuvidíme, k dvouminutovému trestu za sekání dostal po protestech ještě desetiminutový osobák.
     
    56:21
    Na Moučka nevyzrál ani Pavel Smolka. Do konce základní hrací doby zbývá něco před tři a půl minuty, Branickým začíná ubíhat čas na vyrovnání.
     
    55:10
    Martin Semrád drží kotouč za svou klecí a čeká, až domácí vystřídají. Kobra se následně znovu pokusí vrátit před Hanuljakovu klec.
     
    54:02
    Možná definitivně rozhodnout utkání teď mohl Přeučil, jenže Mouček byl na svém místě připraven jeho pokus z mezikruží zastavit.
     
    52:30
    Po přerušení se před brankou odehrála menší strkanice, bude se vylučovat. Dvě minuty za sekání si do statistik připisuje forvard Jakub Jedlička (KOB).
     
    52:30
    Neuvěřitelný Hanuljak! To snad ani není možné! Ránu jednoho z domácích borců teď na poslední chvíli vykryl krajem hokejky!
     
    52:19
    Z hranice útočného napřáhl Kasík, jeho zakončení ale šlo úplně mimo tři tyče mostecké branky. Domácí se však stále drží na kotouči.
     
    51:53
    Jakub Čmolík (MOL) se dopustil podrážení, což neušlo pozornosti jednoho ze sudích. Domácí si tak opět zahrají přesilovou hru.
     
    50:21
    Nestrašil byl v naprosto ideální pozici před brankou, nepodařilo se mu však zachytit Schejbalovu nahrávku. Velká škoda pro domácí celek.
     
    Dnešní utkání sleduje 134 diváků.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 26. Nedrda (Havlůj, Smolka), 32. Přeučil (Urbánek), 58. Hrdlička (Mála)


    HC Kobra Praha: Mouček (Novák) – Skočovský, Semrád, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A) – Kysela, Pekárek, Netolický, Jedlička, Nestrašil, Tuma, Šteiner (C), Slabý, Kasík, Šmerha, Šťastný, Hlinka.
    Mostečtí Lvi: Hanuljak (Kovařík) – Polák, Urbánek, Havlůj (C), Kuncl, Fučík, Čmolík – Přeučil (A), Hrdlička, Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Mical, Bakrlík, Mála, Smolka.

    Rozhodčí: Pilný – Pechánek, Roischel.

    Diváci: 134
    ocianews.com