Bohemians 1905 – Plzeň 2:2 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
2:2 (1:1)
FC Viktoria Plzeň
Pátek 19.10.2018, 18:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! FORTUNA:LIGA má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat atraktivní souboj mezi Bohemians Praha 1905 a FC Viktoria Plzeň.
     
    Bohemians Praha 1905

    Fotbalisté Bohemians se po jedenácti kolech nacházejí na průběžné osmé pozici, což znamená přesný střed tabulky. Klokani se v posledních zápasech potýkali s kolísavou formou, v posledním kole ale dokázali ukončit třízápasovou šňůru bez výhry. Bohemians totiž uspěli na hřišti nováčka soutěže Opavy, jedinou branku zápasu vstřelil hostující Nečas, který využil dlouhou početní výhodu. V závěru utkání ale Opava zahrávala pokutový kop, Kuzmanović ale trestuhodně selhal, čímž přisoudil tři body soupeři. Domácí celek dnešního utkání je poslední dobou hodně neproduktivní, z posledních čtyřech zápasů vstřelil jedinou branku, což bylo právě proti Opavě. Klokani na tom nejsou vůbec špatně v obraně, ta zatím inkasovala pouze dvanáct branek, což dělá necelý průměr jedné obdržené branky na zápas.

    Nejlepší střelci týmu:
    Abdulla Yusuf – 2 branky
    Jakub Nečas – 1 branky
    Filip Hašek – 1 branka
    Překvapí domácí favorizovanou Plzeň?

     
    FC Viktoria Plzeň

    Na opačné straně se nachází mistrovská Plzeň, která by i v letošním ročníku chtěla usednout na pomyslný trůn vítěze ligy. Viktoriáni v tuto chvíli okupují druhou pozici, nicméně vedoucí Slavia má pouze lepší skóre. Celek ze západu Čech zaznamenal velice povedený vstup do ligové fáze, nicméně pět posledních zápasů přineslo hned dvě porážky. Ta první se uskutečnila právě na půdě pražské Slavie, která soupeře přejela poměrem 4:0. Podobný výsledek se udál také v souboji proti Jablonci, momentálně šestý celek tabulky porazil Plzeň poměrem 3:0. Plzenští jsou oproti Slavii málo produktivní, avšak šestnáct vstřelených branek je stále dobré počínání. Lépe je na tom už jen právě Slavie, druhá v pořadí je Mladá Boleslav. Viktorka by určitě chtěla přeseknout nelichotivou bilanci na půdě soupeře, poslední dva venkovní zápasy nepřinesly ani jeden bod.

    Nejlepší střelci týmu:
    Michael Krmenčík – 7 branek
    Jakub Řezníček – 2 branky
    Aleš Čermák – 1 branka
    Ekpai před několika dny oslavil narozeniny, bude opožděným dárkem dnešní vítězství?

     
    Vzájemné zápasy:

    08.04.18 Bohemians 1905 – Plzeň 5:2
    01.10.17 Plzeň - Bohemians 1905 2:1
    15.03.17 Bohemians 1905 – Plzeň 0:1
    07.08.16 Plzeň – Bohemians 1905 1:1
    12.03.16 Plzeň – Bohemians 1905 2:0
     
    Úvodní sestavy:

    Bohemians Praha 1905: Valeš – M. Dostál, Krch (C), Šmíd, Schumacher – Reiter, Bederka, M. Hašek, Bartek – Yusuf Helal, Záviška.
    Náhradníci: Fryšták – Mašek, Osmančík, Švec, Vaníček, Vodháněl.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, R. Hubník (C), Limberský – Procházka, Hrošovský – M. Petržela, Hořava, Ma. Zeman – Krmenčík.
    Náhradníci: Kozáčik – Chorý, M. Havel, Jakub Řezníček, Al. Čermák, Ekpai, Pernica.

    Rozhodčí: Pechanec – Kříž, Koval.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hráči obou celků přicházejí na hrací plochu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Hned v úvodu utkání vyložená šance domácích! Hejda propadl na levé straně, k míči se tak dostal Záviška, který z úhlu napálil pouze boční síť.
     
    4
    Další chybu tentokráte udělal Řezník, který přihrával pouze za postranní čáru. Klokani okamžitě vhodili míč zpět do hry, Bartek se ale nedostal k ničemu vážnějšímu.
     
    5
    Viktoriáni se konečně dostali s míčem na útočnou polovinu, kde se dostali ke kombinaci. Hejda se vydal podpořit útočné snažení spoluhráčů, pas na Řezník ale směřoval do ofsajdu.
     
    6
    Poprvé se k míči dostal také brankář Valeš, který si dával s rozehrávkou od své branky načas. Nakonec rozehrál po zemi vedle stojícímu Šmídovi.
     
    7
    Schumacher si prostřednictvím autového vhazování vybral Bederku, který mu sice poslal míč na kopačku, nicméně to hrálo do karet hostujícímu Petrželovi.
     
    8
    Petržela ještě přihrával na pravou stranu, kde číhal Řezník. Centr druhého jmenovaného směřoval do brány, Valeš musel tento pokus konečky prstů vyrazit do strany.
    8. Řezník málem překvapil Valeše.
     
    9
    Nyní to přihrávkou za obranu soupeře zkoušel Limberský, avšak jeho nabídka se stala snadnou kořistí Krcha. Klokani se rozhodli uklidnit hru.
     
    10
    Obrannou povinnosti si nyní splnil domácí Dostál, který raději zahrál na jistotu do autu. K autovému vhazování se okamžitě postavil obránce Limberský.
     
    11
    Yusuf zařídil volný kop, domácí ho rozehráli urychleně. Záviška zkoušel poslat centr do pokutového území, míč ale pouze proletěl kolem Reitera.
     
    12
    Také Plzeň si vytvořila obrovskou šanci! Bederka se zbytečně pouštěl do osobního souboje, sám na bránu tak uháněl Krmenčík, který trestuhodně přestřelil.
     
    13
    Bartek sice vyhrál hlavičkový souboj, avšak kulatý nesmysl putoval na opačnou stranu. Mezitím se Valeš zapojil do útočné akce svého celku.
     
    14
    Nákop od Dostála měl na pravém křídle najít Reitera, před kterým zasáhl aktivní Limberský. Tomu se nepodařilo odkopnout dle představ, bude z toho další aut pro domácí.
     
    15
    Dostál se postaral o dalekonosné autové vhazování, které dopadlo přesně na hlavu Hejdy, jenž odvrátil možné nebezpečí. Bohemka ale zůstává na útočné polovině.
     
    16
    Nepovedená přihrávka z kopačky Limberského nenašla kýženého adresáta, což přineslo zisk míče pro domácí. Valeš se ujal další rozehrávky.
     
    17
    Záviška aktivně doplnil Yusufa, který si ale pomohl nedovoleným zákrokem. Na zemi skončil hostující kapitán Hubník, který byl v souboji o míč mnohem dříve.
     
    18
    Tentokráte to Yusuf zkoušel přihrávkou na rozeběhnutého Bartka, s čímž ale počítal hostující Hubník. Následně se Viktoria dostala k autovému vhazování.
     
    19
    Hubník překvapil záložní řadu soupeře překvapivou přihrávkou na Hrošovského, který pro změnu hledal Krmenčíka. Kolmici ale zachytil pozorný Krch.
     
    20
    Hruška zachránil svůj celek! Nejprve po rohovém kopu vychytal Závišku, který to zkusil pravým nártem. Posléze to podobně zkoušel Yusuf, jehož tvrdá rána skončila na rukavici plzeňského brankáře.
     
    21
    Klokani se logicky chopili dalšího rohu, který nebyl ničím nebezpečný. Domácí stadion je ale ve varu, předchozí pasáž jejich miláčků byla velice povedená.
     
    22
    Procházka fauloval v pokutovém území Haška, bude z toho pokutový kop pro domácí!
    22. Procházka fauloval v šestnáctce Haška.
     
    23
    Hlavní sudí rezolutně ukázal, že nehodlá debatovat. Pokutový kop zůstává v platnosti, faulovaný Hašek si ještě vyžádal lékařské ošetření. Penaltu se chystá zahrát aktivní Yusuf.
     
    24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do zaslouženého vedení! K oné rozehrávce pokutového kopu se postavil již zmiňovaný ABDULLA YUSUF, který bezpečně zamířil k pravé tyči, zatímco se Hruška vydal k opačné konstrukci. Letní posila z Bahrajnu oslavuje už třetí branku v zelenobílém dresu.
    24. Abdulla Yusuf Helal - 1:0
     
    25
    Nyní to budou mít hosté hodně složité, prohrávají totiž o jednu branku. Do konce zápasu ale zbývá dostatek času, skóre se klidně může otočit.
     
    26
    Yusuf se tentokráte ocitl s míčem u rohového praporku, souboj s Řezníkem nakonec přinesl zisk autového vhazování, které si vezme na starost Schumacher.
     
    27
    Hruška musel opět k zemi, své štěstí totiž zkoušel Bederka, jehož nikterak důrazná rána sotva doletěla do náruče plzeňského brankáře. Ten pro změnu okamžitě vyhodil míč do strany.
     
    28
    Plzeň se po delší době dostala k blízkosti opačné svatyně, nicméně rychlonohý Petržela si nepohlídal náběh za obranu. Je tu ofsajd mužstva ze západu Čech.
     
    29
    Yusuf hraje velmi dobře, nyní se mu podařilo ustát souboj s protihráčem, načež se do sympatického zakončení dostal Bartek, který ale mířil hodně vedle brány.
     
    30
    Hosté rozjeli kolotoč rychlých přihrávek, do zakončení se dostal Petržela, jehož technickou ránu dokázal Valeš vyrazit za brankovou čáru. Rohový kop také pro Plzeň.
    30. Valeš dokázal vyrazit Petrželovu střelu k tyči.
     
    31
    Samotný centr nepřinesl nic vážnějšího, poté se za pokutovým územím dostal k odraženému míči Limberský, jehož rána směřovala do ochranné sítě za bránou soupeře.
     
    32
    Domácí Hašek přispěchal k lavičce, kde se podrobuje dalšímu vyšetření. Vypadá to na problém s ramenem, nadcházející minuty ukáží, zda se bude střídat.
     
    33
    Yusufova přihrávka na vedle stojícího Bederku, nebyla nikterak prudká, avšak Hrošovský se zbytečně nechal obrat o míč. Sledujeme pasáž plnou nepřesností.
     
    34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu velice šťastná branka, která znamená vyrovnání! Hubníkova dalekonosná kolmice našla v pokutovém území Krmenčíka, který měl na střelu hodně času. Prudkou ránu dokázal Valeš vyrazit před sebe, avšak pouze do nohy TILLA SCHUMACHERA, od které se kulatý nesmysl odrazil za brankovou čáru.
    34. Till SCHUMACHER - 1:1
     
    35
    Máme tu první žlutý kartónek tohoto zápasu. Bartek totiž nezasáhl míč, nýbrž dolní končetinu Procházky. Hlavní sudí okamžitě vytasil žlutou kartu.
     
    36
    Najednou jsou hosté o poznání aktivnější. Řezníkova obdobná kolmice směřovala na levou stranu, Zeman tento záměr ale absolutně nepochopil.
     
    37
    Hašek se dobře zorientoval v přehuštěném prostoru, jeho manévr kolem Hrošovského přinesl volnější prostor pro kombinaci ve středu hrací plochy.
     
    38
    Zeman si všiml naběhnuvšího Krmenčíka, před kterým byl včas u balónu Šmíd, který navíc vybojoval útočný faul. Samotné rozehrávky se ujme brankář Valeš.
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    42
    Bartek si na levém křídle vybral spoluhráče Schumachera, který vracel prvně jmenovanému, s čímž počítal také Hubník, jenž odkopl míč na druhou stranu.
     
    43
    Aby toho nebylo málo, tak si další kontakt s míčem připsal brankář Valeš. Jeho rozehrávka putovala po pravé straně, kde se v souboji jeden na jednoho neprosadil Bederka.
     
    44
    Hubník to zkoušel dalším dlouhým nákopem, který vyvolal v šestnáctce menší zmatek. Domácí se nakonec ubránili, posléze hostujícímu kapitánovi nevyšla další kolmice.
     
    45
    První poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    45+1
    Klokani se v kompletním počtu zatáhli na vlastní polovinu, kde odrazili další atak soupeře. Plzeň ale i nadále okupuje útočnou zónu, to vše během první minuty nastaveného času.
     
    45+2
    Bohemians se málem dostali zpět do vedení! Yusufova kolmice našla na hranici ofsajdu rozeběhnutého Závišku, jehož slabé zakončení dokázal Hruška opět zneškodnit.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl celkem překvapivý scénář hry. Úvod utkání totiž patřil domácím, kteří se po necelých dvaceti minutách dostali do vedení, pokutový kop totiž zužitkoval Yusuf. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, velice smolnou vlastní branku si vstřelil domácí Schumacher, od jehož kopačky se míč odrazil do domácí svatyně. Klokani si mohli vzít vedení zpět, nicméně ve druhé minutě nastavení selhal v šanci Záviška. Domácí jsou jednoznačně nebezpečnější, Plzeň už několikrát podržel fantastický Hruška. Druhý poločas začne přibližně v 19:06.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Martin Hašek, přichází Dominik Mašek.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    48
    Plzeň zahrávala standardku zhruba ze třiceti metrů. Hrošovský rozehrál nakrátko, načež na malém vápně zasahoval Valeš, jenž vyboxoval míč do bezpečí.
     
    49
    Limberský to zkoušel individuálně mezi dvojici protihráčů, která ho sice pustila mezi sebe, následně ale vzorně zasáhl Šmíd, jenž odkopl balón daleko z pokutového území.
     
    50
    Yusuf velmi bolestivě trefil nohu Hořavy, který se ještě několik desítek vteřin po odpískání nacházel na zemi. Nakonec mu na pomoc přispěchal lékařský personál.
     
    51
    Hlavní sudí se ještě poradil s videorozhodčím, nakonec se o faul na žlutou kartu nejednalo. Yusuf tak vyvázl bez této výstrahy, v opačném případě by se jednalo o letošní čtvrtou žlutou kartu, která znamená stopku pro nadcházející utkání.
     
    52
    K rozehrávce se postavil Hrošovský, jehož nadýchaný bochánek nepřinesl nic závratného. Snad poprvé ve druhém poločase se domácí dostali k opačné šestnáctce.
     
    53
    To nebylo vůbec špatné. Yusufova skvostná přihrávka směřovala za Hubníka, který nakonec pustil Reitera do zakončení. Hruška si se střelou z těžké pozice poradil.
     
    54
    Rychlá kombinace na pravé straně nakonec přinesla centr v podání Dostála, do vzdušného prostoru vystoupal Hejda, který odvrátil toto nebezpečí.
     
    55
    Krch dlouho neměl komu přihrát, nakonec si vybral kopačku brankáře Valeše, který pro změnu odkopl k půlící čáře, kde ve vzdušném souboji zvítězil Yusuf.
     
    56
    Hubník nezasáhl zrovna zodpovědně, na malý moment se ještě k míči dostal Reiter, který ale neuspěl s manévrem kolem hostujícího kapitána.
     
    57
    Hejda se snažil výrazně zrychlit akci svého celku, což se v konečné fázi celkem povedlo. Taktickým faulem si ale pomohl Šmíd, jenž zezadu fauloval Petrželu.
     
    58
    Hubník si hodil míč trochu dál od kopačky, na poslední chvíli stačil alespoň odkopnout hrací předmět na pravou stranu, kde se do akce nezapojil žádný z kolegů.
     
    59
    Střídající Mašek dlouho avizoval přihrávku na Reitera, se kterou pochopitelně počítal také Limberský, jenž kolmici hravě zastavil. Plzeň okamžitě peláší směrem kupředu.
     
    60
    Bohemians opět skvěle ubránili akci soupeře, přihrávka na Procházku nakonec skončila až v zámezí. Valeš si vyzkouší další odkop, který dost možná zamíří na hlavu Yusufa.
     
    61
    Yusuf tentokráte operoval s míčem na levém křídle, odkud posílal centr na Maška. Před ním ale zasahoval Hruška, který jednoznačně potvrdil, že dnes předvádí velice kvalitní výkon.
     
    62
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Ve druhém poločase sledujeme vyrovnanější podívanou, zároveň čekáme na nějakou vyloženou šanci.
     
    63
    Plzeň zahrozila z nenápadné akce! Petržela si naváděl míč na střelu, jenomže obranu soupeře zmátl přihrávkou na Procházku, který z úhlu napálil vzdálenější konstrukci.
     
    63
    Aby toho nebylo málo, tak se k velice pohotové střele dostal Hořava, který zkusil štěstí z dobrých třiceti metrů. Valeš se prolétl vzduchem, čímž podržel svůj celek.
    63. Hořava pořádně protáhl Valeše.
     
    64
    Na opačné straně se Reiterovi nepodařilo prohodit míč přes obranný val, k míči se tak dostala obrana hostujícího celku, která okamžitě založila protiakci.
     
    64
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tomuhle se ve fotbalové terminologii říká nedáš – dostaneš! Reiter se přes pravé křídlo prohnal až do pokutového území, kde předložil lépe postavenému JANU ZÁVIŠKOVI, který si navedl míč na levačku a poté přízemní střelou do protipohybu překonal stojícího Hrušku.
    64. Jan ZÁVIŠKA - 2:1
     
    66
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenomže hosté opět rychle vyrovnávají nepříznivý výsledek! Plzenští zahrávali rohový kop z levé strany, k oné rozehrávce se postavil Zeman, jehož centr ještě prodlužoval Krmenčík přesně do míst, kde se nacházel slovenský záložník ROMAN PROCHÁZKA. Jeho následná tvrdá rána skončila až za Valešem!
    66. Roman PROCHÁZKA - 2:2
     
    67
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Hořava, přichází Tomáš Chorý.
     
    68
    U středového kruhu si pomohl nedovoleným zákrokem Šmíd, který poslal k zemi střídajícího Chorého. Na pořadu dne bude další standardní situace pro Plzeň.
     
    69
    Zeman se neohroženě dostal až k hranici velkého vápna, kde si pokoušel narazit s Chorým, který ale poslal míč pouze k domácímu Krchovi, jenž vyvezl balón do bezpečí.
     
    70
    Chorý je po svém vstupu na hrací plochu hodně vidět. Tentokráte si hostující forvard pomohl v hlavičkovém souboji faulem, do Yusufa totiž udeřil loktem.
     
    71
    Střelec úvodní branky si nakonec vyžádal drobné ošetření, následně pak musel zamířit za postranní čáru, odkud bude sledovat volný kop svého celku.
     
    72
    Odpovědnost na sebe vzal Dostál, který chytře kroutil míč ke vzdálenější tyči, kde si na něj nabíhal obránce Bartek. Rozruch byl naprosto zbytečný, jednalo se o ofsajd.
     
    73
    Reiter na levé straně nepohlídal rychlonohého Zemana, který se nakonec dostal k centru do malého vápna. Chorý se k hlavičce nedostal, naopak zasahoval Šmíd.
     
    74
    Hosté se postarali o další rohový kop, po kterém se vrhal Krmenčík. Ten se nakonec ve vzduchu neprosadil, posléze Hubník nezastihl míč na hrací ploše.
     
    75
    Procházka chytrým centrem hledal v pokutovém území Petrželu, který se ale nedostal k ničemu vážnějšímu. Hlavička totiž skončila vysoko nad brankou. Valeš se postará o další odkop.
     
    76
    Krmenčík se snažil narazit Petrželovi, který se ale v pokutovém území ocitl na zemi. Pokutový kop z toho nebude, hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    76
    Tentokráte si nedal říct Zeman, který vyfasoval žlutou kartu za simulování. To následně potvrdil také opakovaný záběr, Dostál se skutečně protihráče nedotkl.
     
    77
    Procházkovi se podařilo v hlavičkovém souboji přetlačit Yusufa, nicméně akce Plzně neměla myšlenku. Následně si útočným faulem pomohl domácí Mašek.
     
    78
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází David Bartek, přichází Michal Švec.
     
    79
    Hubník musel otočit hru na pravou stranu, kde se k vyvezení míče chystal Hejda, který si tento záměr na poslední chvíli rozmyslel. Hosté stále drží míč na kopačkách.
     
    79
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Martin Zeman, přichází Aleš Čermák.
     
    80
    Procházka se dostal do obdobné pozice jako před druhým gólem. Tentokráte to zkusil zakončením pod břevno, míč ale skončil nad brankou.
     
    81
    Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku, která bude jistě hodně zajímavá. Plzeň totiž stupňuje svůj nápor, naopak domácí čekají na příležitosti k protiútokům.
     
    83
    Viktoriáni jsou skutečně v posledních vteřinách aktivnější, střeleckým pokusem to pro změnu zkoušel Petržela, který svůj pokus nasměřoval úplně mimo.
     
    84
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Rudolf Reiter, přichází Antonín Vaníček.
     
    85
    Domácí si vybojovali rohový kop, který obstaral pravý obránce Dostál. Jeho rozehrávka nebyla ideální, což hrálo do karet soupeři, jehož rychlý protiútok skončil na výborném obranném zákroku Krcha.
     
    85
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Jakub Řezníček.
     
    86
    O autové vhazování se postaral Limberský, který posléze ještě spolupracoval s Hrošovským. Ten v pokutovém území hledal Chorého, jehož hlavička směřovala vedle brány.
     
    87
    Procházkovi se podařilo obejít Maška, posléze předal lépe postavenému Hejdovi, který nepřihrál přesně na Chorého. Klokani se ale zbytečně zbavili balónu.
     
    88
    Poprvé se do akce dostal nový muž na hrací ploše, kterým je Řezníček. Ten se důrazem dostal před Šmída, jenomže padající míč zpracovával horní končetinou.
     
    89
    Nyní jsme se dočkali pohotového zakončení v podání Hejdy, který podpořil své kolegy v útoku. Hlavička z dobré pozice ale přinesla střelu doprostřed branky, kde se nacházel Valeš.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90+1
    Hrošovský měl na malý moment hodně prostoru, proto se rozhodl ke střele, kterou ale trefil záda protihráče. Odražený balón dokázal sebrat kolega Řezníček.
     
    90+2
    Posléze si hodně podobně počínal Petržela, který pro změnu trefil jiného z protihráčů. Klokani jsou v těžké defenzívě, podaří se Vrbově družině vykřesat vedoucí branku?
     
    90+3
    Petržela sklepl pod sebe, kde se nacházel obránce Řezník. Ten možná trochu zbytečně střílel na bránu soupeře, jednalo se o velice propagační projektil.
     
    90+4
    Petržela zcela zbytečně dohrál protihráče, za tento čin logicky obdržel žlutou kartu.
     
    90+5
    Do konce zápasu skutečně nezbývá moc času. Domácí obrana zastavila centr od Procházky, následně se kulatý nesmysl dostal na opačnou polovinu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2, což je pro hostující celek určitě málo. Ve druhém poločase jsme sledovali o dost jiný obrázek hry, Plzeň totiž výrazně zpřesnila své akce, nicméně opět inkasovala. I tentokráte jsme na vyrovnání dlouho nečekali, postaral se o něj záložník Procházka, který zároveň srovnal na konečných 2:2. Celek ze západu Čech si ke konci zápasu vytvořil drtivý tlak, nicméně ke kýžené brance se nedopracoval. Pochvalu si určitě zaslouží domácí defenzíva, která si ve svém pokutovém území počínala znamenitě. Určitě nesmíme opomenout kvalitní výkon hostujícího Hrušky, který rovněž nejednou zachránil svůj celek od pohromy. Vrbova družina si tak připisuje zisk jediného bodu, čehož může využít druhá Slavia, která má svůj zápas k dobru.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:5.
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (20:00:15)

    David Suchý

    Branky: 24. Yusuf Helal (pen.), 64. Záviška (Reiter) – 34. Schumacher (vla.), 66. Procházka (Krmenčík)

    Karty:   35. Bartek (BOH) – 76. Ma. Zeman (PLZ), 90+4. M. Petržela (PLZ)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:5.
    Bohemians Praha 1905: Valeš – M. Dostál, Krch (C), Šmíd, Schumacher – Reiter (84. Vaníček), Bederka, M. Hašek (46. Mašek), Bartek (78. Švec) – Yusuf Helal, Záviška.
    Náhradníci: Fryšták – Mašek, Osmančík, Švec, Vaníček, Vodháněl.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, R. Hubník (C), Limberský – Procházka, Hrošovský – M. Petržela, Hořava (67. Chorý), Ma. Zeman (79. Al. Čermák) – Krmenčík (85. Jakub Řezníček).
    Náhradníci: Kozáčik – Chorý, M. Havel, Jakub Řezníček, Al. Čermák, Ekpai, Pernica.

    Rozhodčí: Pechanec – Kříž, Koval
    thejrc.org