Bohemians 1905 – Plzeň 2:2 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
2:2 (1:1)
FC Viktoria Plzeň
Pátek 19.10.2018, 18:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (20:00:15)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:5.
     
    Je dobojováno! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2, což je pro hostující celek určitě málo. Ve druhém poločase jsme sledovali o dost jiný obrázek hry, Plzeň totiž výrazně zpřesnila své akce, nicméně opět inkasovala. I tentokráte jsme na vyrovnání dlouho nečekali, postaral se o něj záložník Procházka, který zároveň srovnal na konečných 2:2. Celek ze západu Čech si ke konci zápasu vytvořil drtivý tlak, nicméně ke kýžené brance se nedopracoval. Pochvalu si určitě zaslouží domácí defenzíva, která si ve svém pokutovém území počínala znamenitě. Určitě nesmíme opomenout kvalitní výkon hostujícího Hrušky, který rovněž nejednou zachránil svůj celek od pohromy. Vrbova družina si tak připisuje zisk jediného bodu, čehož může využít druhá Slavia, která má svůj zápas k dobru.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Do konce zápasu skutečně nezbývá moc času. Domácí obrana zastavila centr od Procházky, následně se kulatý nesmysl dostal na opačnou polovinu.
     
    90+4
    Petržela zcela zbytečně dohrál protihráče, za tento čin logicky obdržel žlutou kartu.
     
    90+3
    Petržela sklepl pod sebe, kde se nacházel obránce Řezník. Ten možná trochu zbytečně střílel na bránu soupeře, jednalo se o velice propagační projektil.
     
    90+2
    Posléze si hodně podobně počínal Petržela, který pro změnu trefil jiného z protihráčů. Klokani jsou v těžké defenzívě, podaří se Vrbově družině vykřesat vedoucí branku?
     
    90+1
    Hrošovský měl na malý moment hodně prostoru, proto se rozhodl ke střele, kterou ale trefil záda protihráče. Odražený balón dokázal sebrat kolega Řezníček.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Nyní jsme se dočkali pohotového zakončení v podání Hejdy, který podpořil své kolegy v útoku. Hlavička z dobré pozice ale přinesla střelu doprostřed branky, kde se nacházel Valeš.
     
    88
    Poprvé se do akce dostal nový muž na hrací ploše, kterým je Řezníček. Ten se důrazem dostal před Šmída, jenomže padající míč zpracovával horní končetinou.
     
    87
    Procházkovi se podařilo obejít Maška, posléze předal lépe postavenému Hejdovi, který nepřihrál přesně na Chorého. Klokani se ale zbytečně zbavili balónu.
     
    86
    O autové vhazování se postaral Limberský, který posléze ještě spolupracoval s Hrošovským. Ten v pokutovém území hledal Chorého, jehož hlavička směřovala vedle brány.
     
    85
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Jakub Řezníček.
     
    85
    Domácí si vybojovali rohový kop, který obstaral pravý obránce Dostál. Jeho rozehrávka nebyla ideální, což hrálo do karet soupeři, jehož rychlý protiútok skončil na výborném obranném zákroku Krcha.
     
    84
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Rudolf Reiter, přichází Antonín Vaníček.
     
    83
    Viktoriáni jsou skutečně v posledních vteřinách aktivnější, střeleckým pokusem to pro změnu zkoušel Petržela, který svůj pokus nasměřoval úplně mimo.
     
    81
    Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku, která bude jistě hodně zajímavá. Plzeň totiž stupňuje svůj nápor, naopak domácí čekají na příležitosti k protiútokům.

    David Suchý

    Branky: 24. Yusuf Helal (pen.), 64. Záviška (Reiter) – 34. Schumacher (vla.), 66. Procházka (Krmenčík)

    Karty:   35. Bartek (BOH) – 76. Ma. Zeman (PLZ), 90+4. M. Petržela (PLZ)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:5.
    Bohemians Praha 1905: Valeš – M. Dostál, Krch (C), Šmíd, Schumacher – Reiter (84. Vaníček), Bederka, M. Hašek (46. Mašek), Bartek (78. Švec) – Yusuf Helal, Záviška.
    Náhradníci: Fryšták – Mašek, Osmančík, Švec, Vaníček, Vodháněl.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, R. Hubník (C), Limberský – Procházka, Hrošovský – M. Petržela, Hořava (67. Chorý), Ma. Zeman (79. Al. Čermák) – Krmenčík (85. Jakub Řezníček).
    Náhradníci: Kozáčik – Chorý, M. Havel, Jakub Řezníček, Al. Čermák, Ekpai, Pernica.

    Rozhodčí: Pechanec – Kříž, Koval
    thejrc.org