Poruba 2011 – Kadaň 8:2 (kon.) | Frýdek-M. – Kladno 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Havířov 3:0 (kon.)
Jihlava – Přerov 5:0 (kon.) | Vsetín – Prostějov 6:3 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 20.10.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:37 Miha ŠTEBIH - 5:0
     
    41:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pětka zkompletována! A dnes se opravdu David Kajínek musí tetelit blahem. Takových peněz snad nikdy nedostane. Harkabus lehce přistrčil na modrou MIHOVI ŠTEBIHOVI, který z první trefil přesně pravou část branky a skóruje poprvé v sezoně. Asistence: Tomáš Harkabus, Nicolas Werbik.
    37:34 Tomáš JIRÁNEK - 4:0
     
    37:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Šest sekund před koncem hry 5 na 3 se domácí dočkali. David Kajínek se na modré po nahrávce od Doudery napřáhl ke střele, Šurý ji ke své smůle vyrazil přímo před sebe na TOMÁŠE JIRÁNKA, který doklepl mezi betony. Velice podobná situace prvnímu gólu zápasu. Asistence: David Kajínek, Lukáš Doudera.
    20:54 Nicolas WERBIK - 3:0
     
    20:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ohromný propad hostující obrany a Dukla vede již 3:0! David Tůma našel před brankou absolutně volného NICOLASE WERBIKA, který se neunáhlil v koncovce, počkal si na pohyb gólmana a nekompromisně trefil pravý vingl! Asistence: David Tůma, Tomáš Havránek.
    16:50 Matěj VÁLA - 2:0
     
    16:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Za 65 sekund je tu druhý gól Dukly! Nadějný tlak Přerova v pásmu pohřbila špatná nahrávka a situace 2 na 1, kterou si sám vyřešil na pravém křídle MATĚJ VÁLA střelou z pravého kruhu přímo do bližšího vinglu! Jedná se tak pro něj o první gól v dospělých během kariéry. To bude mít pokladník David Kajínek mnoho radosti v dukelské kabině... Asistence: Michal Hlinka.
    15:45 David TŮMA - 1:0
     
    15:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští jsou sice střelecky méně aktivnější, ale jdou do vedení! Tomáš Harkabus vyvezl puk z rohu, vybruslil si až na levý kruh a vystřelil na branku. Klimeš vyrazil před sebe, kde stál DAVID TŮMA, který zadovkou zametl spodní roh branky! Asistence: Tomáš Harkabus.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 16. D. Tůma (Harkabus), 17. Vála (M. Hlinka), 21. Werbik (D. Tůma, T. Havránek), 38. Jiránek (Kajínek, L. Doudera), 42. Štebih (Harkabus, Werbik)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – J. Pohl, L. Doudera, Kajínek (A), D. Váňa, Štebih, Mareš, Štindl – Anděl, Skořepa (C), Pekr – D. Tůma, Werbik, T. Havránek – Harkabus, M. Hlinka, Jiránek (A) – Vála, Hrníčko, D. Čermák.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (27. Šurý) – Pala (A), Čáp, R. Černý, Zbořil, Padrnos, Malina – T. Doležal, T. Sýkora (C), Š. Kratochvíl – Moučka, Pšurný, Sikora – Goiš, Hejcman, Navrátil – Mašín, Václavek.

    Rozhodčí: Wagner, Ondráček – Bosák, Maštalíř

    Diváci: 1778
    bahis siteleri