Litvínov – Sparta 0:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HC Sparta Praha
Sobota 20.10.2018, 15:00 • ZS Ivana Hlinky Litvínov • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Dnes je na programu dohrávka jedenáctého kola hokejové extraligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Sparta Praha.
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovští hokejisté mají zatím sezónu rozehranou velmi dobře. V úvodu se drželi na nejvyšším patře tabulky, nyní jsou čtvrtí s dvaceti body se ztrátou tří bodů na první místo. Na svém kontě má Litvínov sedm výher a tři prohry. V posledních dvou odehraných duelech se VERVĚ nedařilo, když si připsala dvě prohry. Nejprve padla 1:3 v Brně na Kometě a poté nestačila na Liberec, Tygři ve své aréně zvítězili jasně 5:0. Litvínovští tak budou chtít tyto dva neúspěchy po sobě odčinit a doma před svými diváky budou chtít opět bodovat. Ovšem proti Pražanům je nečeká nic lehkého.

    Nejproduktivnější hráči VERVY

    František Lukeš – 11 bodů (5+6)
    Viktor Hübl – 9 bodů (4+5)
    Jakub Petružálek – 9 bodů (1+8)
     
    HC Sparta Praha

    Hosté ze Sparty Praha mají shodný počet bodů jako Litvínov a na třetí pozici jsou díky lepšímu skóre. Dokázali dosud sedmkrát vyhrát a čtyřikrát prohráli. Nutno podotknout, že Pražané mají o jeden zápas k dobru oproti Litvínovu. Hosté mají za sebou dvě výhry v řadě. Nejprve po výsledku 5:2 plně bodovali nad karlovarskou Energií a poté dokázali dva body sebrat domácímu Třinci, který porazili 5:4 po samostatných nájezdech. Také hokejisté Sparty tak mají sezónu dobře rozjetou. Na led severočeského celku jedou s jasným cílem, a sice získat nějaké body, nejlépe však všechny tři. Čeká nás zajímavý duel, který si nenechte rozhodně ujít.

    Nejproduktivnější hráči Sparty

    Petr Vrána – 11 bodů (4+7)
    Miroslav Forman – 8 bodů (4+4)
    Andrej Kudrna – 8 bodů (4+4)
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně si oba týmy výhry rozdělily. Litvínov vyhrál dvakrát stejně tak jako Sparta.

    Sparta Praha – Litvínov 3:1
    Litvínov – Sparta Praha 4:3
    Sparta Praha – Litvínov 3:6
    Litvínov – Sparta Praha 1:4
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Hunkes, Baránek, Sörvik, Suchánek, Romančík, Ščotka, Šesták – Myšák, V. Hübl (A), F. Lukeš – J. Černý, Gerhát, Trávníček (C) – Jánský, Petružálek (A), M. Hanzl – Jurčík, Válek, Jícha.

    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Blain, Kalina, Gregorc, Tomáš Dvořák, Piskáček, Delisle, T. Pavelka – Buchtele, Sill, Beran – Říčka, P. Vrána (C), Kudrna – Kumstát, Pech (A), Forman (A) – Smejkal, Černoch, Pšenička.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Brejcha, Jelínek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hráči obou celků nastupují na hrací plochu, řadí se tradičně na modrých čarách a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Domácí se hned dostali do útočného pásma a zhrozili před Machovským, ten musel kotouč vyrážet svým betonem.
     
    00:45
    Následně pak byli domácí v ofsajdové pasti a hra tak byla vykázána do středního pásma, kde se bude za chvíli vhazovat.
     
    00:56
    Hosté se nyní dostali do útočného pásma, Petr Vrána však přišel o kotouč a hned na to na opačnou stranu uháněli znovu hokejisté litvínovské Vervy.
     
    01:32
    Jan Ščotka hned tvrdě vypálil z levého kruhu a jeho pokus znovu betonem kryje Matěj Machovský. Hra je opět přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:43
    Pražanům se opět nepovedlo usadit se v útočné třetině a znovu velmi rychle přicházejí o kotouč. K němu se naopak dostali opět Litvínovští a jdou do dalšího útoku.
     
    02:15
    Kalina bojoval o kotouč u pravého mantinelu ve vlastním pásmu, nakonec ho vydoloval domácí Jícha a hned na to posílá puk do středního pásma. Litvínov tak může založit další akce.
     
    02:54
    František Lukeš si počínal před hostující brankou dobře, jeho pokus však Kalina dokázal zachytit a hned na to poslal touš do bezpečí.
     
    03:43
    Andrej Kudrna si sjel na levou stranu a jeho pohotová střela z levého kruhu končí na betonu Jaroslava Januse. První vážnější akce Pražanů. Hra je přerušena.
     
    03:57
    Petružálek získal kotouč ve vlastním pásmu, poté ho zatáhl ven, ovšem hráči pražské Sparty získali tento zpět a nyní operují před domácí brankou.
     
    04:57
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jakub Petružálek – 2 min., držení).
     
    05:12
    Hosté se uhnízdili v pásmu domácích a roztáčejí přesilovkový kolotoč. Záhy však zachytil puk Jakub Suchánek a hned ho odpálil až před branku Sparty.
     
    06:03
    Nyní znovu hosté kombinovali před Janusem, jenže akci do konce dotáhnout nemohli, neboť opět přišli o puk a ten už letí před Machovského branku.
     
    06:44
    Litvínovští se opět osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení. Vypadá to, že ho Verva už zvládne.
     
    06:57
    Petružálek je na ledové ploše a domácí celek je tedy v plném počtu.
     
    07:32
    Matěj Beran vyslal pěknou přihrávku na najíždějícího spoluhráče, ten však na pravém kruhu kotouč minul. U něho jsou tak opět Litvínovští a pádí na opačnou stranu.
     
    08:19
    Nepřesná střela Pražanů a domácí získávají puk zpět. Od vlastní branky tak zakládají další útočnou akci.
     
    08:38
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    Lukáš Pech dnes hraje svůj třístý zápas za pražskou Spartu, kam přišel v roce 2013 ze západočeských Karlových Varů.
    Lukáš Pech dnes hraje třístý zápas v dresu pražské Sparty

     
    08:58
    Michal Trávníček sebral hostům kotouč, ale nedokázal s ním projít do středního pásma. Hosté se tak stále drží před domácí brankou a Janus tak musí být pozorný.
     
    09:44
    Pavelka sice získal ve vlastním pásmu puk, ale nakonec ho neudržel a k němu se dostal Myšák. Jeho pokus však zamířil jen do obrany Sparty.
     
    10:02
    Z pravého kruhu nebezpečně vystřelil Jakub Petružálek, jeho prudkou střelu ale bezpečně chytá Matěj Machovský, jenž našel puk na své hrudi.
     
    10:20
    Zach Sill byl nyní v obrovské šanci, svou střelou orazítkoval konstrukci litvínovské branky a hosté tak nebyli daleko od vedoucí branky.
     
    10:53
    Hunkes vyhodil puk až před sparťanskou branku a je z toho zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje před Januse a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    11:39
    Viktor Hübl střílel zpoza obranu hostů, ale šance z toho nakonec nebyla. Kotouč tak mají pod kontrolou hosté a míří zase na druhý konec kluziště.
     
    12:23
    Pšenička se dostal do samostatného úniku a tváří v tvář Januse nepřekonal. Ten si tak připisuje další zákrok, kterým svůj tým notně podržel.
     
    12:37
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Lukáš Pech – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:37
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    12:42
    Po tom, co se vhazovalo v útočném pásmu Litvínova pálil z levého kruhu litvínovský ostrostřelec Viktor Hübl, proti němu ale zasáhl Machovský.
     
    13:01
    Závar před brankou Pražanů. Petružálek však nedokázal nadvakrát procpat kotouč za Machovského záda a hosté se záhy osvobozují.
     
    13:38
    Domácí jsou zpět před hostující brankou, kde už znovu kombinují před Matějem Machovským.
     
    14:05
    Hosté ale vybojovali kotouč a bez čekání ho poslali až před branku Litvínova, čímž se osvobozují a šetří cenné vteřiny z početní nevýhody.
     
    14:37
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    14:59
    Další šance před hostující brankou, ale ani tentokráte se skóre nemění. Nejprve Machovský chytil a poté mu pomohla obrana. Tlak Sparta ustála a už opouští obrannou třetinu.
     
    15:40
    Před brankou Machovského dotíral Jan Myšák a brankář Sparty pak raději ukryl kotouč pod lapačku. Hra je tedy přerušena a a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    16:03
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (František Lukeš – 2 min., držení).
     
    16:13
    Hosté u mantinelu nevybojovali puk a k němu se dostal jeden z domácích obránců. Ten ho hned posílá až před branku Matěje Machovského.
     
    16:59
    Domácí se ve vlastním oslabení dostali do kombinace, ač se jim ale nepodařilo vsítit branku, pošetřili další vteřiny ze svého oslabení.
     
    17:36
    Gregorc špatně zpracoval puk v útočné třetině, nakonec ho získal jeho spoluhráč a hosté tak zůstávají nadále před brankou Jaroslava Januse.
     
    18:03
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    18:35
    Beran neuspěl v souboji se Suchánkem a Litvínov po zisku kotouče míří zase před branku Pražanů.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:27
    Gerhát chybně rozehrál puk a k němu se dostal Piskáček. Ovšem Sparťané se do útočného pásma nakonec vůbec nedostali.
     
    19:55
    Domácí to ještě zkusili před Machovským, ale nic z toho nebylo. První třetina je tak u samého konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. Branku jsme neviděli, ale šance na obou stranách ano. V té největší byl ve třinácté minutě Tomáš Pšenička, jenž v samostatném úniku Januse nepřekonal. Oba týmy měly k dispozici přesilové hry, ale brankáři obou celků byli pozorní a neinkasovali. Uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne přibližně v 15:50.
     
    Střely na branku: 8 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Domácí zatlačili soupeře v jeho pásmu a po jejich střele zasahoval opět Matěj Machovský. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    20:47
    Černý našel Trávníčka na vrcholu kruhů, ale jeho střela byla nepřesná. Nicméně domácí stále drží útočnou třetinu a kombinují před Machovským.
     
    21:28
    Hosté bojovali o puk za brankou Litvínova a získali ho. Blain pak našel Pecha, jeho střela však byla jen vedle domácí branky.
     
    22:27
    Jeremie Blain pálil od modré čáry, ale ani tentokráte se hosté prosadit nedokázali.
     
    23:05
    Další šance Sparty a Janus musel do zákroku. Kotouč vyhodil před sebe, kde si ho sebrala obrana Litvínova a má tak touš pod kontrolou.
     
    23:29
    A zase se hosté dostali do pásma domácích. Jan Buchtele objel branku domácích a snažil se překvapit Januse, ten se však nenechal a jeho pokus kryje.
     
    23:32
    Lukeš pálil na branku Sparty a po jeho dělovce zaduněly betony Matěje Machovského. Ten si tak připisuje také veledůležitý zákrok.
     
    24:05
    David Šesták pálil na branku hostů a Machovský si mohl výrazně oddychnout, neboť po dělovce domácího obránce mu za jeho zády zazvonila tyč!
     
    24:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení po rychlé akci. Miroslav Forman z levé strany našel volného LUKÁŠE PECHA, který poté dělovkou z pravého kruhu trefil kousek odkryté domácí klece – 0:1. Třístý zápas v dresu Sparty tak Pech oslavil nejlépe, jak mohl. Asistence: Miroslav Forman.
    24:56 Lukáš PECH - 0:1
     
    25:30
    Domácí se snažili hned najít odpověď, ale v tlaku před brankou hostů se prosadit nedokázali.
     
    26:57
    Tomáš Pšenička se ocitl v další šanci, jeho pokus však Janus opět kryje. Do akce se tak vydávají znovu hokejisté domácího Litvínova.
     
    27:20
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Steven Delisle – 2 min., podrážení).
     
    27:20
    Následuje komerční přestávka.
     
    27:36
    Hosté získali puk a hned ho vyhodili daleko od své branky. Verva tak zakládá svůj útok z hloubi obranného pásma.
     
    28:09
    Machovský byl pod palbou, domácí mají velký přesilovkový tlak, ale hosté ho dokázali ustát. Hra je po zákroku hostujícího brankáře přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    28:19
    Piskáček zachytil puk a na nic nečekal, poslal ho až před Jaroslava Januse a hosté se tak opět osvobozují.
     
    28:33
    Opět se domácím nepovedlo ohrozit Machovského, hosté se tak nyní v pohodě osvobozují a šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    29:20
    Delisle je na ledové ploše a hosté jsou tak v plném počtu.
     
    29:29
    Hosté po tom, co získali puk v obranné třetině, se dostali do další akce, po které opět zvoní tyč!
     
    30:47
    Pražané mají nyní tlak, ovšem domácí mu zatím dobře čelí. Sami se nyní vydali do útoku. Po Hüblově přihrávce střílel Jan Myšák, ale jeho pokus skončil jen na zadním mantinelu.
     
    31:31
    Domácí marně dobývají branku hostů, Machovský je zatím neprůstřelný a nyní znovu dokázal zasáhnout proti Šestákově střele. Hra je přerušena.
     
    32:22
    Petr Vrána našel volného Kudrnu mezi kruhy, jeho pokus však znovu zastavil Jaroslav Janus, jenž opět drží litvínovský tým ve hře.
     
    33:16
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:25
    Matěj Machovský si všiml osamoceného kotouče za jeho brankou. A protože tam nikdo nebyl, sjel za ní a svou rozehrávkou poslal Pražany do další akce.
     
    34:28
    Obrovská šance domácích. Černý se dostával do zakončení těsně před Machovským, ale brankář hostů zakročil. Ovšem domácí hráč byl při pokusu faulován a je ponechána výhoda pro Litvínov.
     
    35:01
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Steven Delisle – 2 min., sekání).
     
    35:40
    Domácí se zatím nedokázali delší dobu udržet v útočném pásmu a hosté se tak nyní dokázali osvobodit. Puk letí až před Januse.
     
    36:08
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Jan Buchtele – 2 min., podrážení).
     
    36:08
    Litvínov má nyní velkou možnost srovnat stav utkání. K Delislemu přisedl Buchtele, když dostal trest za podrážení a Verva má k dispozici dvojnásobnou početní výhodu.
     
    36:28
    Sparta vybojovala kotouč ve vlastním obranném pásmu a hned ho vyhodila do bezpečí. První útok v této početní variantě se domácím nepovedl.
     
    37:01
    Hosté jsou ve čtyřech.
     
    37:25
    Machovský nyní hodně podržel svůj tým, jenž zastavil dělovku Hübla z pravé strany. Hostující brankář pohotově dostal puk pod svojí lapačku a hra je znovu přerušena.
     
    37:41
    Další tlak hosté ustáli a hned na to posílají puk zase až k Jaroslavu Janusovi. Zdá se, že Pražané zvládnou i klasickou početní nevýhodu.
     
    38:08
    Sparta je kompletní a dokázala tak ubránit dvojnásobné oslabení. To hostům rozhodně může výrazně pomoci.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:06
    Lukešova rána z vrcholu kruhů skončila za přispění teče hostujícího obránce na zadním mantinelu a hosté se tak dostávají znovu na druhou stranu, neboť získali puk.
     
    39:50
    Domácí se stále drží v útočné třetině, už to ale nestihnou. Prostřední část hry je tak definitivně u konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhá třetina je za námi a v ní jsme se už branky dočkali. V pětadvacáté minutě se po přesném pasu od Buchteleho prosadil Lukáš Pech, který prostřelil Januse a oslavil tak své dnešní jubileum v podobě 300. zápasu v dresu Sparty, jak nejlépe mohl. Ještě nás čeká zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 16:45.
     
    Střely na branku: 20 – 17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Domácí se nastěhovali do útočného pásma, z prostoru mezi kruhy střílel Viktor Hübl, Machovský však znovu zakročil.
     
    40:50
    A další pokus domácích. František Gerhát vyslal na Machovského další nebezpečný projektil, proti kterému vytasil svoji lapačku brankář pražské Sparty.
     
    41:19
    Nyní hosté operovali před brankou Januse, jejich pokus byl také nepřesný. Po něm získali kotouč hráči Litvínova a míří do útočného pásma.
     
    42:08
    Hunkes s Baránkem si vyměnili kotouč a založili další akci domácích. Myšák byl na pravém kruhu připraven, ovšem přihrávky se nedočkal.
     
    42:48
    Tomáš Pavelka střílel od modré čáry, proti svému bývalému klubu se však neprosadil a kotouč tak má ve své moci zase Jaroslav Janus. Hra je následně pak přerušena.
     
    43:23
    Jakub Suchánek nahodil puk před hostující branku, kde ho raději ukryl pod lapačku Matěj Machovský a hra je opět zastavena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    43:48
    Zakázané uvolnění hostů a hra se tak stěhuje zpět před Matěje Machovského.
     
    43:57
    Po vhazování Vervy v útočném pásmu se právě domácí dostali do dalšího zakončení, ovšem obrana Sparty dokázala nebezpečí před Machovským uhasit.
     
    44:32
    Litvínovští znovu získali puk a pokusili se projít do další útočné akce. Zastavilo je však postavení mimo hru a ta se vrací zpět do středního pásma.
     
    45:08
    Viktor Hübl zastavil Kumstáta v jeho šanci a půjde na trestnou lavici.
     
    45:08
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., hákování).
     
    45:19
    Sparťané se usadili v útočném pásmu, zatím se však nedostali ke střele. A navíc kotouč ztrácí a ten tak domácí vyhazují až před jejich branku.
     
    46:05
    Forman vybojoval puk a hosté tak v útočné třetině zůstali. Vrána se napřáhl v mezikruží, jeho střela ale byla zablokována. Hned na to se Litvínov osvobozuje.
     
    47:08
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    47:33
    Pšenička se prosmýkl mezi dvěma obránci Vervy, do blízkosti Janusovy branky se však nedostal.
     
    48:06
    Jiří Hunkes pálil od modré čáry, teč Jakuba Černého před hostující brankou se neujala. Poté získávají kotouč hosté a míří bleskově do protiútoku.
     
    48:49
    Sill pálil z levé strany a jeho pokus skončil těsně nad břevnem domácí branky. Další šance hostů tak zůstala bez gólového efektu.
     
    50:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení po chybě domácích. Do samostatné akce se pak dostal PETR VRÁNA, jenž vymíchal Januse a poté zakončil do jeho odkryté branky – 0:2. Domácí tak budou muset dohánět už dvoubrankové manko. Asistence: Andrej Kudrna.
    50:05 Petr VRÁNA - 0:2
     
    50:51
    Verva získala puk ve vlastní obranné třetině a dostala se do další útočné akce. Ovšem znovu se k pořádné střele, která by hostující klec ohrozila, nedostali.
     
    51:12
    Hosté velmi dobře pokrývají své pásmo a nepustili tak domácí Vervu do další šance před brankou Matěje Machovského.
     
    51:54
    Formanovi utekl kotouč, který se dostal na hokejky domácích a znovu tak mohou založit další akci před brankou Sparty.
     
    52:30
    Jenže se tak nestalo a Litvínov opět ztrácí puk. Zatímco Pražané směřují zpět před branku Jaroslava Januse.
     
    52:36
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    52:50
    Domácí hráči se natlačili před Machovského klec, zakončení Františka Gerháta však šlo mimo tři tyče.
     
    53:35
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Peter Jánský.
     
    53:42
    Lukáš Pech nabruslil ze středního pásma až před Januse, jeho střela z levé strany ale skončila na domácím brankáři a Verva se osvobozuje.
     
    54:32
    Hosté založili akci z vlastního obranného pásma, beci Litvínova se dostali rychle zpět do obrany a znovu zachytili puk, který letí znovu až před Matěje Machovského.
     
    54:57
    Jeremie Blain zavážel puk do útočného pásma, jenže Petr Vrána vjel do teritoria Vervy dříve, než šel puk a je z toho postavení mimo hru.
     
    55:14
    Hosté opět nevymysleli nic před Janusem a vypadá to, že Litvínov tohle oslabení už zvládne.
     
    55:35
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    55:51
    Další komerční pauza.
     
    56:24
    Janus je na střídačce a Litvínov to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    56:51
    Ondřej Jurčík se natlačil před Machovského, jeho pokus byl však nepřesný. Nicméně Litvínov stále drží útočné pásmo a vytváří si potřebný tlak.
     
    57:26
    Piskáček získal puk a poslal ho až před domácí branku. Zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje zpět před Matěje Machovského. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    57:26
    Hostující lavička si bere oddechový čas.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:29
    Další zakázané uvolnění hostů a znovu se tak bude vhazovat před hostující brankou. Litvínovští se neustále snaží o kontaktní branku, která zatím nepřichází.
     
    58:29
    Oddechový čas tentokráte pro lavičku domácího celku.
     
    58:44
    Baránek pálil z vrcholu levého kruhu, trefil však holenní chránič Petra Vrána. Domácí stále drží útočnou třetinu a zakládají akci znovu.
     
    59:15
    Marek Baránek střílel od modré čáry a po jeho střele zasáhl Machovský. Poté z pásma domácích poslal puk Pšenička, trefil však jen domácí konstrukci. Zakázané uvolnění to tak nebude.
     
    59:58
    Machovský zapisuje další zákrok a už to vypadá, že se nic nestane. Hosté vyhodili puk na zakázané uvolnění a ještě se tak bude vhazovat před jejich brankou.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí o dvě branky a po ubránění závěrečného domácího tlaku tak získávají všechny tři body. Domácí naopak nevstřelili ani gól a zůstávají tak bez dalších bodů. V jednapadesáté minutě dal Spartě dvoubrankový náskok Petr Vrána a na jeho přesný zásah už nikdo nenavázal.
     
    Utkání sledovalo 5 948 diváků.
     
    Střely na branku: 33 – 21
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:22:27)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. Pech (Forman), 51. P. Vrána (Kudrna)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Hunkes, Baránek, Sörvik, Suchánek, Romančík, Ščotka, Šesták – Myšák, V. Hübl (A), F. Lukeš – J. Černý, Gerhát, Trávníček (C) – Jánský, Petružálek (A), M. Hanzl – Jurčík, Válek, Jícha.
    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Blain, Kalina, Gregorc, Tomáš Dvořák, Piskáček, Delisle, T. Pavelka – Buchtele, Sill, Beran – Říčka, P. Vrána (C), Kudrna – Kumstát, Pech (A), Forman (A) – Smejkal, Černoch, Pšenička.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 5 948
    thejrc.org