Olomouc – Vítkovice 1:8 (kon.) | Vsetín – Zlín 2:3 (kon.) | PZ Kladno – HC Litvínov 0:10 (kon.)
Tábor – Mountfield HK 2:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Třinec 2:6 (kon.) | K. Vary – Kladno 0:3 (kon.)
Warriors Brno – Přerov 4:5 (po pr.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 0:7 (kon.) | Technika Brno – Havířov 3:5 (kon.)
Slavia – Sparta 1:2 (po pr.) | Pardubice – Liberec 2:7 (kon.) | Třemošná – Chomutov 4:3 (1:0 po s.n.)
Kobra – Plzeň 0:11 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (0:1, 0:2, 2:0 - N 0:1)
Berani Zlín
Sobota 20.10.2018, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    Třetí třetina utkání dopadla příznivěji pro domácí, když se dvakrát trefil Kuchařík. Tyto dvě branky ve třetí části zápasu byly pro Vsetín zcela zasloužené, jelikož do ní šli s velkým odhodláním a podali dobrý výkon. Na vyrovnání do však nestačilo a v nadstavbě se z bonusové gólu zásluhou svého kapitána také radují Zlínští.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek dne. (14:01:06)
     
    Konec zápasu.
     
    60:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesné přihrávky před branku využil kapitán Beranů ŠIMON FRÖMEL. Nastavením hokejky tak, aby kotouč doputoval pod betony Tkadlece až za brankovou čáru, spustil zlínskou radost. Hosté berou z dnešního utkání i čtvrtý bod. Asistence: Filip Šindelek.
     
    60:37
    Sám na bránu uháněl Půček, Synek mu kotouč vypíchl.
     
    60:09
    Jako první se v nadstavbě chopili kotouče hosté. Frömel projel přes celé kluziště, ale nedaří se mu najít Kráčalíka.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Vsetínští jsou v útočném pásmu. Zlínu se daří, jak je již v klíčových okamžicích dnešního zápasu zvykem, držet soupeře u mantinelu.
     
    59:33
    Tkadlec zůstává na střídačce. Do posledních 27 sekund třetí třetiny jdou domácí v šesti.
     
    59:33
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do konce základní hrací doby zbývá 27 sekund a DOMINIK KUCHAŘÍK způsobil radost nejen na vsetínské střídačce, ale také na tribunách. Turek nejprve z pravého křídla nastřelil Synkovy betony, od který se puk odrazil na Kuchaříka. Ten střelou z první přidává svou druhou branku v utkání. Asistence: Adam Turek, Václav Kočí.
     
    58:49
    Chludilova střela prostoru mezi kruhy se zastavila o betony Tkadlece a jelikož do konce už moc času nezbývá a na přerušení není čas, rozehrává vsetínský gólman na Prčíka.
     
    56:59
    Kočího střelu z mezikruží zlínský gólman příliš dobře neviděl, i tak dokázal lapačkou zakročit a poslat puk na levý kruh svého pásma, kde jednomu ze Vsetínských střela nesedla.
     
    56:38
    Synek musel hasit velký požár před svým brankovištěm, kde se strhla nepřehledná situace. Vše s pomocí obrany vyřešil.
     
    56:14
    Hoferkovu střelu od modré chtěl Chludil v mezikruží tečovat. Místo toho se mu kotouč na hokejce zastavil a jeho následná střela už nebyla tak efektivní.
     
    55:50
    Kuchařík je při chuti, jelikož to byl on, kdo ze všech momentálních střeleckých šancí předvedl tu nejnebezpečnější.
     
    54:18
    Opět můžeme vidět hokej nahoru dolů plný šancí. Brejk Frömela se zastavil na betonech Tkadlece, který ne příliš jistým zákrokem vybídl ke snížení Půčka. Proti němu se blýskl Synek, a tak mohl na druhé straně zaúřadovat Tomeček. I nyní byl úspěšnější brankář a jeho betony.
     
    54:06
    Urban z ostrého úhlu na pravém křídle donutil Synka zastavit kotouč u levé tyčky. K ní si pro případnou dorážku přijížděl Turek.
     
    53:21
    Velikovský při přihrávkách ve vlastním pásmu nezachytil kotouč úplně ideálně, a tak se k překvapující střele z hranice brankoviště dostal Kráčalík. Tkadlec reflexivně zareagoval.
     
    52:36
    Kunstovu střelu od modré zablokoval Laciga, i přesto se Vsetín drží v útočném pásmu.
     
    51:58
    Další nadějná šance Vsetína se rodila na hokejce Kuchaříka, jelikož jeho střela mířila od pravé tyčky za gólmana, který byl v hodně nepříjemné pozici. Vsetínskému obránci se ale Synka podruhé překonat nepodařilo.
     
    51:26
    Turek si po Kunstově přihrávce najížděl do mezikruží, tam mu puk těsně před střelou vypíchl Burian.
     
    50:41
    Domácí v plném počtu.
     
    50:16
    Nyní byl Tkadlec v problémech, jelikož Chludilovu střelu z pravého kruhu sice zblokoval Kočí, ale tak nešťastně, že puk vlastně tečoval na vlastní bránu. Vsetínský gólman ukrývá kotouč ve výstroji.
     
    49:29
    Lacigu obral o kotouč Bednařík a vyváží jej až ke zlínské bráně. Vsetínu se tomto oslabení zatím daří nepouštět svého soka ke střelám.
     
    48:41
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jurek.
     
    47:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    První gól za zády Synka představuje souhru vsetínských obránců a také proměnění nadějné vsetínské akce, jelikož domácí podávají ve třetí třetině opravdu dobrý výkon. Po přihrávce Velikovského se z vrcholu levého kruhu trefuje DOMINIK KUCHAŘÍK. Asistence: Jakub Velikovský, Stanislav Kunst.
     
    46:52
    Laciga tečoval Frömelovu střelu pouze na hokejku Kunsta, který posílá kotouč za branku na svého spoluhráče. Vsetín rozehrává a dere se dopředu.
     
    45:24
    Gólmani na obou stranách mají teď dost práce, jelikož se hra přelévá tam a zase zpět. Nejprve pálil zblízka Turek, následně to na opačné straně kluziště zkusil Šindelek a Synek v bráně Zlína musel zasahovat proti protiútoku a zákeřnému zakončení zpoza branky.
     
    44:16
    Bráněný Frömel poslal kotouč na modrou na Šindelka. Ten to nečekal, a tak se mu kotouč nepodařilo zpracovat. Puk si stáhl do středního pásma, kde ho šikovným manévrem převzala Čajanová a vydala se do útoku. Přes dojíždějícího bránícího hráče Beranů ale nezakončila.
     
    43:32
    Hosté v plném počtu.
     
    43:01
    Velikovského střela od modré orazítkovala pravou tyčku a odrazila se zpět do hry. Vsetínští byli velmi blízko prvnímu gólu v utkání.
     
    42:36
    Zlín vyhodil a kotouč dobrusloval Kunst, kterého zezadu atakoval Šindelek. Zlínský hráč nakonec dosáhl svého a hostující celek branku Tkadlece ohrozil.
     
    42:16
    Domácí se drží v pásmu, vyslat střelu se jim ale nedaří.
     
    41:32
    Kráčalík byl těsně bráněn, a nakonec i o puk obrán, Dořičákem. Vsetínský obránce poslal puk na Urbana, který už se dostával z pásma, když jej Tomeček fauloval. Zlínský útočník dostává dvě minuty za podrážení.
     
    40:33
    Domácí také vyhráli vhazování před Synkem, jenže Jurkova zadovka skončila pouze na hokejce hráče Zlína, který šikovně vyhazuje.
     
    40:10
    Vsetínští si stáhli kotouč za svou bránu a ihned rozehrávají. Již od prvních sekund na nich jde vidět touha po změně skóre a aktivní přístup.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina je minulostí a i tentokrát byli úspěšnější hosté ze Zlína. Druhému zlínskému gólu v dnešním utkání předcházelo vyloučení Kočího, ale Chludil se trefil až ve chvíli, kdy už hráli domácí 13 sekund v plném počtu. Tato kombinace skvěle reprezentuje souhru Chludila s Kráčalíkem po celou dobu zápasu, jelikož tato dvojice je na ledě opravdu hodně vidět a jejich souhru je třeba vyzdvihnout. A právě Kráčalík přidal chvíli poté i třetí branku Zlína, po které svítí na tabuli skóre 0:3. Vsetínští se v útočném pásmu také snažili, jejich hru ale komplikuje pozorná zlínská obrana.
    Třetí třetina začne cca v 13:25.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Druhá třetina skončí stejně jako ta první – v rohu za brankou. Zlínští už Vsetínu nedovolí vystřelit.
     
    39:52
    Nahození do pásma kryje Synek, uvidíme vhazování po jeho pravici.
     
    39:33
    Vsetín byl zatlačen hluboko do svého pásma, kde si za brankou přihrávají Prčík s Kočím. Uvidíme, jak efektivní bude útočná akce, kterou vytvoří.
     
    38:40
    Hoferek si nabruslil těsně před Tkadlece a pokusil se využít začínajícího zmatku před vsetínským brankovištěm. Dostat kotouč přes betonu domácí brankáře se mu ale nepodařilo.
     
    38:13
    Hraje se v útočném pásmu Vsetína. Zlín však svého rivala k ničemu nepustí a drží jej především u mantinelu nebo za brankou.
     
    37:29
    Po pobytu v útočném pásmu jsou Vsacané zatlačeni dozadu. Z vlastního pásma rozehrával Prčík a tato jeho akce skončila až zakončením Babeliaka, které kryje Synek.
     
    36:31
    Hosté v plném počtu.
     
    35:45
    Chludil a Kráčalík opět ukázali své ofenzivní dovednostní a také skvělou spolupráci. Prvně jmenovaný se v obranném pásmu uvolnil a prošel až před Tkadlece, kde nahrál na najíždějícího Kráčalíka. Ten byl však těsně bráněn, a tak zakončení nebylo úplně stoprocentní a netrefilo vsetínskou bránu.
     
    35:05
    Kunst nezpracoval Turkovu přihrávku, která šla po vhazování z vrcholu pravého kruhu na modrou čáru. Využil toho Frömel, který kotouč lehce tečoval ven z pásma.
     
    34:45
    Vsetínským se nepodařila kombinace. Puk skončil v rohu a Chludil vyhazuje.
     
    34:31
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakeš – 2 min., držení).
     
    33:55
    Dořičákovu střelu od modré zastavil na vrcholu levého kruhu útočník Jakeš, puk se mu ale z pásma nedaří dostat.
     
    33:02
    Šindelkova střela z mezikruží byla zblokována a problémy měl naopak Synek, kterému po střele Babeliaka přeskákal puk přes brankoviště.
     
    31:48
    Turek vybojoval kotouč za bránou Synka a přenechal jej Kunstovi. Ten má ale v rohu kluziště problém a po spolupráci Lacigy s Chludilem se dostává dopředu Zlín.
     
    30:47
    Vsetín se drží v ofenzivním pásmu a snaží se udělat něco s vývojem utkání, který pro něj momentálně není příznivý. Zlínští se ale nedají a drží svého soka spíše podél mantinelu.
     
    29:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani rychle přidávají třetí branku zápasu. Domácí brankář byl proti této střele bezmocný, jelikož na teč ADAMA LACIGY Hoferkovy střely od modré nemohl přes clonící hráče včas zareagovat. Asistence: Jan Hoferek.
     
    27:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pohlednou gólovou akci předvedlo duo LUKÁŠ CHLUDIL, Jakub Kráčalík. Chludil nejprve vyzkoušel Tkadlecovu pozornost z pravého kruhu, následně nahrál na Kráčalíka a donutil domácího brankáře přesunout se ve svém brankovišti. Dříve, než gólman pohyb dokončil, už byl ale kotouč zpátky u Chludila, který jej poslal odrazem od spojnice břevna a levé tyčky nad Tkadlecovu lapačku. Asistence: Jakub Kráčalík, Jan Hoferek.
     
    27:01
    Domácí v plném počtu.
     
    26:28
    Kráčalík vypálil na Tkadlece z pravého kruhu. Puk se od levého betonu odrazil na druhou stranu kluziště, kde mohl jeden ze zlínských hráčů dorážet, ale byl těsně bráněn. Tato obranná práce Vsetína zamezila už nejedné zlínské střele.
     
    25:16
    Před chvílí faulovaný Burian nastřelil pravou tyčku vsetínské brány, načež se domácím daří vyhodit.
     
    25:01
    Sám před brankou Vsetína se ocitl Burian. Čtveřice hráčů se k němu sjížděla, ale střele zabránit nedokázala. Tkadlec zasahuje a obránce Kočí použil nedovolené záchranné brzy. Odchází na trestnou lavici s dvouminutovým trestem za hákování.
     
    24:10
    Ze souboje o kotouč u mantinelu vyšel vítězně hostující Laciga. Ke střele či rozehrávce se však nedostal, jelikož byl brzy odzbrojen Kunstem.
     
    23:24
    Kočí vypálil od modré přes clonící hráče. Jedním z nich byl Urban, kterému se nepodařilo střelu tečovat. Kdyby byl ve svém pokusu úspěšný, Synek by měl s kotoučem velké problémy.
     
    22:15
    Proti Šindelkovi se postavili na levém křídle hned dva vsetínští hráči – Kuchařík a Jurek. Jejich dobrá obranná spolupráce přichystala vhodné podmínky pro přechod do útočného pásma a Půčkovu individuální akci po objetí branky. Půček to po neúspěchu zkusil ještě jednou, ale i tentokrát byl hostující gólman Synek úspěšnější.
     
    21:25
    Vsetínští jsou stále střelecky aktivní. Synek ukrývá v lapačce pokus Dořičáka.
     
    20:48
    Babeliak vystřelil z mezikruží, Synek s potížemi zasáhl vyrážečkou. Stejný vsetínský hráč vedle levé tyčky zlínské branky tečoval střelu Kočího od modré. Puk nakonec končí za brankou.
     
    20:14
    Druhé dějství začalo zlínským nahozením do pásma, kde si však za brankou vybojoval kotouč Kunst. Vsetín posílá puk do středního pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Dlouho to vypadalo, že první třetina dorosteneckého derby mezi Vsetínem a Zlínem skončí bez branky. V 17. minutě však Zlínští rychle využili Babeliakova vyloučení a dostali se zásluhou Kráčalíka do jednobrankového vedení. Oba týmy servaly během prvního dějství v útočném pásmu přibližně stejnou dobu, střelecké pokusy hostujícího celku se ale zdály býti více nebezpečné, tak uvidíme, co přinese další průběh zápasu.
    Druhá třetina začne cca v 12:42.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Po posledním buly první třetiny se puku chopil domácí útočník Jurek a snažil se o závěrečnou šanci prvního dějství. Berani jej ale k ničemu nepustili, a tak třetina skončí v rohu za zlínskou brankou.
     
    19:15
    Schovaný pokus Hoferka od modré vytěsnil domácí brankář hokejkou nad sebe a už to vypadalo, že skončí za brankovou čarou. Naštěstí pro domácí dopadl kotouč vedle těsně vedle pravé tyčky a Tkadlec rozehrál.
     
    17:56
    Také na druhé straně to nyní aktivitou domácího celku připomínalo situaci, ze které byl měla padnout branka. Střelu Dědka Synek vyrazil před sebe, kde si ke kotouči najel obránce Mikula. Jeho střelecký pokus byl dobře skrytý za bránícími hráči, k jeho smůle však trefil jen hráče ve žlutém.
     
    16:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    A tuhle kombinaci také velmi rychle přeměnili na branku. Za přemisťujícího se brankáře tečoval kotouč ADAM LACIGA. Asistence: Lukáš Chludil, Filip Šindelek.
     
    16:48
    Vsetínští se snažili hned zkraje oslabení nahnat čas v rohu za brankou, nyní už jsou však na puku Berani a začínají kombinaci.
     
    16:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Babeliak – 2 min., držení hole).
     
    15:47
    Čapkovo nahození od modré nebylo přesné. Domácí gólman jej sice chtěl ukrýt do lapačky, šlo však příliš vysoko nad levým horním rohem vsetínské branky.
     
    15:15
    Tkadlec zasahoval svými betony proti rychlému pokusu Ramerta od levé tyčky. K puku se dostávají Vsacané.
     
    14:23
    Laciga puk popostrčil za modrou čáru, kde byl na tuto situaci připravený vsetínský obránce Kunst. Po přechodu do útočné třetiny a střele jej zastavil Šindelek.
     
    13:18
    Nyní se hraje převážně ve středním pásmu, jelikož oba týmy se jen marně snaží dostat do pásma. Nejúspěšnější pokus o založení útok měl na svědomí Babeliak, který tvrdou ranou nahodil za Synkovu branku.
     
    12:16
    Spolupráci Ramerta s Šimáškem při vyhození či vyvezení kotouče zastavil Bednářík, jenž práce naskakoval ze střídačky. Puk zachytil na vsetínské útočné modré čáře a vrátil jej zpět.
     
    11:44
    Domácí zavezli puk před Synka, ke střele se ale kvůli precizní zlínské obraně nedostávají.
     
    10:43
    Hra se opět přetočila na druhou stranu a více práce má vsetínský brankář. Nejprve předvedl skvělý zákrok proti Šindelkově střele od modré, na kterou příliš neviděl. Hru pak přerušil zásahem proti pokusu Hoferka.
     
    10:01
    Přihrávka zpoza brány na Bednaříka do předbrankového prostoru nebyla přesná a skončila na hokejce zlínského hráče. Toho využil ke své individuální akci Ševčík. Tkadlec zasahuje.
     
    09:30
    Jurek se napřáhl hned po překročení modré čáry. Trefil Synka, který rozehrál. K další šanci, tentokrát z pravého kruhu, se dostal Urban.
     
    08:27
    Berani vyhodili kotouč do středního pásma a domácí neměli žádný problém s tím jej získat zpět. Dořičákova střela od modré těsně minula levou tyčku. Od stejné části brankové konstrukce se snažil procpat puk do brány Kočí.
     
    07:43
    Nyní jsou to domácí, kdo drží soupeře pod tlakem. Zlín je ale při bránění o něco lepší, jelikož mnoho střel blokuje a brankář zasahovat nemusí.
     
    07:18
    Rána Vsetína z pravého křídla byla příliš dlouhá, a tak skončila v rohu kluziště. Následný střelecký pokus patřil Turkovi, kterého Synek vychytal lapačkou.
     
    06:13
    Hosté se stále drží v útočném pásmu a snaží se využít tlaku, jehož základ postavili už v oslabení.
     
    05:57
    Hosté v plném počtu.
     
    05:50
    Berani se drží v útočném pásmu a jejich hra vůbec nevypadá jako početní nevýhoda. Domácí gólman má plno práce i při vlastní přesilovce.
     
    04:40
    Zmatek před brankovištěm Synka se snažil zužitkovat Turek, jeho dorážka ale trefila připraveného hostujícího brankáře, od něhož se puk odrazil na hokejky jeho spoluhráčů. V brejku jsme tak mohli vidět Chludila, který z ostrého úhlu nahodil kotouč na Tkadlecovy betony. Domácí brankář už se v tuto chvíli přemisťoval k levé tyčce, jelikož mohlo hrozit, že kotouč poputuje na dalšího najíždějícího hráče Zlína. Kotouč se na chvíli ztratil mezi betony Tkadlece, který jej nakonec přikryl lapačkou.
     
    04:01
    Čapka ihned po buly vyhodil podél mantinelu. Dědek na modré jeho pokus nezastavil, a tak se pro puk musí vracet do vlastí třetiny.
     
    03:57
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Frömel – 2 min., podrážení).
     
    03:19
    Dědkovu lehkou střelu z mezikruží zablokoval Šindelek a Zlínští se mohli dostat do pásma. Taky jejich střely jsou blokovány a Tkadlec nemusí zasahovat.
     
    02:05
    Bednařík se s pukem na hokejce dostal přes střední třetinu do té útočné. Tam jej ale puk úplně neposlechl, a tak jediné, co mohl vsetínský útočník udělat, bylo, aby puk jemně poslal na Synkovu bránu. Tak také učinil a zlínský gólman přikrývá kotouč lapačkou.
     
    01:41
    Bednařík musel pod nátlakem Mojžíše nahodit kotouč do vlastního pásma. Zde jsou aktivnější žlutozelení a zpoza Tkadlecovy branky zakládají novou útočnou akci.
     
    01:03
    Domácí jsou stále před Synkem, jejich ofenzivní činnost je ale značně omezena dobrým zlínským pohybem. Vsetín se ke střele nemůže dostat.
     
    00:05
    Hosté sice vyhráli úvodní buly, byl to ale Kuchařík, kdo vzal kotouč na svou hokejku a hlavně jeho zásluhou se Vsetínští jako první prodrali do útočného pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Růžička) – Machů, Mikula, Velikovský, Kočí, Dořičák, Prčík, Kuchařík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Urban, Půček, Dědek, Turek, Čajanová.

    PSG Berani Zlín: Synek (Hamrla) – Nábělek, Šimášek, Sýkora, Burian, Šindelek, Čapka, Hoferek – Chludil, Tomeček, Ševčík, Čechmánek, Mojžíš, Laciga, Ramert, Frömel, Kráčalík, Jakeš.

    Rozhodčí: Kovařčík – Gebauer, Hanzlík.
     
    V minulém vzájemném utkání zvítězili zlínští Berani 4:1, nyní už jsou oba týmy nastoupeny k odvetě, zápas za malou chvíli odstartuje.
     
    PSG Berani Zlín

    Zlínské Berany najdeme na opačném konci tabulky. Se sedmadvaceti body totiž drží třetí příčku. A to s přehledem, jelikož čtvrtý Třinec na ně ztrácí 8 bodů. Naopak Zlín může celkem beztrestně pomýšlet na vyšší pozice. Druhé Vítkovice jsou jen o tři body před ním.

    Zápas minulého kola: Warriors Brno – Zlín 2:7
    Zlínští v minulém kole potvrdili roli favorita a brněnského soupeře jasně přehráli. Povedly se jim také předchozí dva zápasy, a tak se poslední prohra Beranů datuje v měsíci září, kdy podlehli Ocelářům v prodloužení.

    Z hlediska kanadských bodů je nejlepším hráčem Zlína Lukáš Chludil (5+13), který má zároveň nejvíce asistencí. Nejúspěšnějším střelcem je Adam Laciga, z jehož třinácti bodů tvoří deset přesné zásahy. Nejproduktivnějším obránce týmu je s devíti body (4+5) Filip Šindelek. Vyrovnanou brankářskou dvojic tvoří duo Patrik Hamrla (93,42%) a Tobiáš Synek (91,37%).
     
    VHK ROBE Vsetín

    Vsetín je s deseti body po devíti odehraných zápasech na osmém místě tabulky. Na sedmou Olomouc ztrácí dva body, na deváté Warriors má naopak dvoubodový náskok. Vsacané vyhráli v této sezóně pouze dvakrát, a to 22. a 27. září, když nejprve přetlačili poměrem 4:3 třinecké Oceláře a pak stejným skóre zvítězili na ledě Šumperku. Další dvě utkání pak zelenožlutí prohráli až v samostatných nájezdech.

    Zápas minulého kola: Vsetín – Vítkovice 1:2
    Oba týmy dělí 20 bodů a také velký rozdíl ve skóre, i přesto dokázali Valaši s ostravským soupeřem držet krok a nechybělo mnoho, aby zápas dovedli do vítězného konce.

    Nejproduktivnějšími vsetínskými hráči jsou dvanáctibodoví Boris Babeliak (6+6) s Janem Půčkem (4+8). Hned za nimi pak najdeme s deseti (6+4) body obránce Václava Kočího. Nelepším střelcem je se sedmi góly Matyáš Dědek a jedničkou v brankovišti David Tkadlec (85,56%)
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 10. kola ELIOD Extraligy dorostu mezi celky VHK ROBE Vsetín a PSG Berani Zlín.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 48. Kuchařík (Velikovský, Kunst), 60. Kuchařík (Turek, Kočí) – 17. Laciga (Chludil, Šindelek), 28. Chludil (Kráčalík, Hoferek), 30. Laciga (Hoferek), 61. Frömel (Šindelek)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Růžička) – Machů, Mikula, Velikovský, Kočí, Dořičák, Prčík, Kuchařík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Urban, Půček, Dědek, Turek, Čajanová.
    Berani Zlín: Synek (Hamrla) – Nábělek, Šimášek, Sýkora, Burian, Šindelek, Čapka, Hoferek – Chludil, Tomeček, Ševčík, Čechmánek, Mojžíš, Laciga, Ramert, Frömel, Kráčalík, Jakeš.

    Rozhodčí: Kovařčík – Gebauer, Hanzlík
    bahis siteleri