Olomouc – Vítkovice 1:8 (kon.) | Vsetín – Zlín 2:3 (kon.) | PZ Kladno – HC Litvínov 0:10 (kon.)
Tábor – Mountfield HK 2:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Třinec 2:6 (kon.) | K. Vary – Kladno 0:3 (kon.)
Warriors Brno – Přerov 4:5 (po pr.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 0:7 (kon.) | Technika Brno – Havířov 3:5 (kon.)
Slavia – Sparta 1:2 (po pr.) | Pardubice – Liberec 2:7 (kon.) | Třemošná – Chomutov 4:3 (1:0 po s.n.)
Kobra – Plzeň 0:11 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (0:1, 0:2, 2:0 - N 0:1)
Berani Zlín
Sobota 20.10.2018, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    60:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesné přihrávky před branku využil kapitán Beranů ŠIMON FRÖMEL. Nastavením hokejky tak, aby kotouč doputoval pod betony Tkadlece až za brankovou čáru, spustil zlínskou radost. Hosté berou z dnešního utkání i čtvrtý bod. Asistence: Filip Šindelek.
     
    59:33
    Tkadlec zůstává na střídačce. Do posledních 27 sekund třetí třetiny jdou domácí v šesti.
     
    59:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do konce základní hrací doby zbývá 27 sekund a DOMINIK KUCHAŘÍK způsobil radost nejen na vsetínské střídačce, ale také na tribunách. Turek nejprve z pravého křídla nastřelil Synkovy betony, od který se puk odrazil na Kuchaříka. Ten střelou z první přidává svou druhou branku v utkání. Asistence: Adam Turek, Václav Kočí.
     
    48:41
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jurek.
     
    47:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    První gól za zády Synka představuje souhru vsetínských obránců a také proměnění nadějné vsetínské akce, jelikož domácí podávají ve třetí třetině opravdu dobrý výkon. Po přihrávce Velikovského se z vrcholu levého kruhu trefuje DOMINIK KUCHAŘÍK. Asistence: Jakub Velikovský, Stanislav Kunst.
     
    41:32
    Kráčalík byl těsně bráněn, a nakonec i o puk obrán, Dořičákem. Vsetínský obránce poslal puk na Urbana, který už se dostával z pásma, když jej Tomeček fauloval. Zlínský útočník dostává dvě minuty za podrážení.
     
    35:45
    Chludil a Kráčalík opět ukázali své ofenzivní dovednostní a také skvělou spolupráci. Prvně jmenovaný se v obranném pásmu uvolnil a prošel až před Tkadlece, kde nahrál na najíždějícího Kráčalíka. Ten byl však těsně bráněn, a tak zakončení nebylo úplně stoprocentní a netrefilo vsetínskou bránu.
     
    34:31
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakeš – 2 min., držení).
     
    29:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani rychle přidávají třetí branku zápasu. Domácí brankář byl proti této střele bezmocný, jelikož na teč ADAMA LACIGY Hoferkovy střely od modré nemohl přes clonící hráče včas zareagovat. Asistence: Jan Hoferek.
     
    27:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pohlednou gólovou akci předvedlo duo LUKÁŠ CHLUDIL, Jakub Kráčalík. Chludil nejprve vyzkoušel Tkadlecovu pozornost z pravého kruhu, následně nahrál na Kráčalíka a donutil domácího brankáře přesunout se ve svém brankovišti. Dříve, než gólman pohyb dokončil, už byl ale kotouč zpátky u Chludila, který jej poslal odrazem od spojnice břevna a levé tyčky nad Tkadlecovu lapačku. Asistence: Jakub Kráčalík, Jan Hoferek.
     
    25:01
    Sám před brankou Vsetína se ocitl Burian. Čtveřice hráčů se k němu sjížděla, ale střele zabránit nedokázala. Tkadlec zasahuje a obránce Kočí použil nedovolené záchranné brzy. Odchází na trestnou lavici s dvouminutovým trestem za hákování.
     
    19:15
    Schovaný pokus Hoferka od modré vytěsnil domácí brankář hokejkou nad sebe a už to vypadalo, že skončí za brankovou čarou. Naštěstí pro domácí dopadl kotouč vedle těsně vedle pravé tyčky a Tkadlec rozehrál.
     
    16:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    A tuhle kombinaci také velmi rychle přeměnili na branku. Za přemisťujícího se brankáře tečoval kotouč ADAM LACIGA. Asistence: Lukáš Chludil, Filip Šindelek.
     
    16:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Babeliak – 2 min., držení hole).
     
    04:40
    Zmatek před brankovištěm Synka se snažil zužitkovat Turek, jeho dorážka ale trefila připraveného hostujícího brankáře, od něhož se puk odrazil na hokejky jeho spoluhráčů. V brejku jsme tak mohli vidět Chludila, který z ostrého úhlu nahodil kotouč na Tkadlecovy betony. Domácí brankář už se v tuto chvíli přemisťoval k levé tyčce, jelikož mohlo hrozit, že kotouč poputuje na dalšího najíždějícího hráče Zlína. Kotouč se na chvíli ztratil mezi betony Tkadlece, který jej nakonec přikryl lapačkou.
     
    03:57
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Frömel – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 48. Kuchařík (Velikovský, Kunst), 60. Kuchařík (Turek, Kočí) – 17. Laciga (Chludil, Šindelek), 28. Chludil (Kráčalík, Hoferek), 30. Laciga (Hoferek), 61. Frömel (Šindelek)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Růžička) – Machů, Mikula, Velikovský, Kočí, Dořičák, Prčík, Kuchařík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Urban, Půček, Dědek, Turek, Čajanová.
    Berani Zlín: Synek (Hamrla) – Nábělek, Šimášek, Sýkora, Burian, Šindelek, Čapka, Hoferek – Chludil, Tomeček, Ševčík, Čechmánek, Mojžíš, Laciga, Ramert, Frömel, Kráčalík, Jakeš.

    Rozhodčí: Kovařčík – Gebauer, Hanzlík
    ocianews.com