Sparta – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Liberec 6:4 (kon.)
Pardubice – K. Vary 1:7 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 21.10.2018, 16:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Milan Gulaš obkroužil celé útočné pásmo a nakonec vypálil zápěstím, Janus se natáhl ke své levé tyčce a dokázal střelu vytěsnit mimo!
     
    54:27
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jakub Černý – 2 min., podrážení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Josef Jícha.
     
    49:10
    Gulaš přiťukl puk na modrou Jakubu Kindlovi, který to dnes zkouší hodně, teď sice nemířil přesně, ale od bránícího Lukeše se puk málem odrazil do branky! Janus by byl bez šance, ale zachránila ho tyč.
     
    48:34
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., hákování).
     
    46:14
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Ondřej Kratěna – 2 min., hákování). Litvínov má ještě šanci snížit a zabojovat o body, zahraje si krátkou dvojnásobnou přesilovku trvající dvanáct vteřin!
    45:47 Petr STRAKA - 4:1
     
    45:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši střílejí druhou branku v oslabení! Straka to udělal skvěle, vyvezl puk z obranného pásma, přenechal kotouč Eberlemu a prosmýkl se mezi obránci, Jan Eberle mu poté puk šikovně a na hraně ofsajdu vrátil, PETR STRAKA ujížděl sám na Januse a překonal ho parádním bekhendovým blafákem pod horní tyč. Asistence: Jan Eberle.
     
    44:26
    Lukáš Pulpán zbytečně dohrával protihráče v útočném pásmu a jelikož už to bylo mimo souboj o kotouč, dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    43:31
    Gerhát dostal dobrou přihrávku do jízdy na levou stranu a vypálil z příklepu, Frodl předvedl výborný semafor a dokonce ještě rozehrál!
    42:00 Jan EBERLE - 3:1
     
    42:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Těsně po návratu Gerháta z trestné lavice indiáni dávají třetí branku! Straka z levé strany nahazoval puk před branku, kde se snažil puk tečovat Kodýtek, Januse rozhodil, tomu kotouč vypadl a znovu výborně dojíždějící JAN EBERLE dokázal procpat kotouč k pravé tyči! Asistence: Petr Straka, Petr Kodýtek.
     
    39:55
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (František Gerhát – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    39:55
    Ani teď to není 3:1! Nick Jones měl hodně prostoru na pravé straně, propálil Jaroslava Januse, kotouč se však zastavil na brankové čáře a před dojíždějícím Preisingerem dopravil puk do bezpečí litvínovský obránce! Sudí se ještě jde podívat na video, ale osobně si nemyslím, že to bude gól.
     
    38:51
    Litvínov se snaží vzpamatovat, ale znovu se musel bránit. Nick Jones mohl navýšit plzeňské vedení, dostal se k odraženému puku a z pravého kruhu vypálil zápěstím, Janus skvěle ramenem vyráží!
    37:35 Denis KINDL - 2:1
     
    37:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Během čtyř minut je vše úplně jinak, Škoda totiž otáčí skóre na 2:1, nutno říci, že zaslouženě! Nebyla to vůbec klasická přesilovková akce. DENIS KINDL dostal pas od Jonese a prokličkoval se mezi dvěma litvínovskými obránci až před Januse, situaci vyřešil skvěle, hostujícího gólmana zmátl rukama, poslal ho na druhou stranu a poté forhendem zakončil k pravé tyči. Asistence: Nick Jones, Dominik Frodl.
     
    36:54
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jiří Hunkes – 2 min., držení). Hunkes dnes už potřetí na trestné lavici!
     
    35:21
    Přečíslení Škody tří proti dvěma, Stach vracel najíždějícímu Gulašovi, který z mezikruží nedokázal propálit Januse! Hala hned bouří a Plzeň je na koni.
    33:49 Jan EBERLE - 1:1
     
    33:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nevyšlo to ze spousty šancí, z kombinací, z přesilovek, tak to Škodovce nakonec klaplo v oslabení! Straka se utrhl na pravé straně a dostal se až do zakončení, který sice Janus vyrazil, ale kotouč zůstal volný v brankovišti a JAN EBERLE byl oceněn za to, že skvěle dojel akci. Jen slízl smetanu a doklepl kotouč do prázdné branky.. Asistence: Petr Straka.
     
    32:57
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., vysoká hůl), za zbytečný faul hned po buly.
     
    30:31
    Milan Gulaš si vyjel od levého mantinelu a na bránu vyslal jedovku zápěstím, snad dokonce tyčka zazvonila za Janusem!
     
    26:40
    Nick Jones dostal výborný pas na ránu z hranice levého kruhu, přesunující se Janus dokázal vyrazit hrudníkem a při dorážce mu pomohla obrana!
     
    25:16
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jiří Hunkes – 2 min., podrážení).
     
    24:27
    Čerešňák zastavil vyhození po mantinelu a v tísni první nahazoval před branku, kde stál osamocený Miroslav Preisinger, který však neuspěl se zakončením bekhendem ani s následnými dorážkami!
     
    19:35
    Souboj za litvínovskou brankou, ovládli domácí, Jones nahazoval z levé strany, ale Janus si poradil i s tečovaným pokusem. Poté ještě pálil z pravého kruhu Denis Kindl, těsně minul!
     
    17:19
    A hosté hned vyrazili do brejku a Jakub Petržálek ujížděl sám na branku, zkoušel dlouhou kličku na zadní tyč, Dominik Frodl tam však skvěle natáhl svůj beton!
     
    15:51
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Petr Straka – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jaroslav Janus – 2 min., hrubost). Trest odpyká Jan Myšák.
     
    15:51
    Petr Straka se z úhlu natlačil na bránu a následně srazil Januse, rozhodčí okamžitě zvedl ruku a Straka bude vyloučen. Litvínovský gólman však poté jednoznačně oplácel a do ležícího Straky se pustil lapačkou i vyrážečkou. Rozhodčí se nyní radí a plzeňské publikum bouří.
     
    13:19
    Václav Nedorost zastaven při průchodu do útočného pásma nedovoleně, další početní výhoda pro Západočechy. Dvě minuty za nedovolené bránění si odpyká Jiří Hunkes.
     
    08:28
    Indiáni výborně přešli přes střední pásmo a Němec poté našel najíždějícího Jonese, ten trefil Januse do hrudi. Následně dostal výtečný pas zpoza branky Jakub Kindl, ani on litvínovského gólmana nepropálil. Plzeň je zatím jasně lepší!
     
    07:52
    Obrovský závar před Janusem! Rychlý brejk Škody táhl Nedorost, přihrával před branku Strakovi, ale kotouč byl tečován a plzeňský útočník hrál baseballově, litvínovského gólmana nepřekonal a domácí neuspěli ani z následného tlaku do branky, Janus odolal. Následuje přestávka na čištění ledu.
     
    02:57
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Milan Gulaš – 2 min., podrážení).
     
    02:13
    Kindl tentokrát vybídl ke střele Gulaše, jeho pokus byl sražen, ale následně se puk dostal před branku ke Stachovi a Kracíkovi, ani jeden nedokázali propálit stínující obránce!
     
    01:43
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Marek Baránek – 2 min., hákování). Milan Gulaš se snažil objet branku a byl faulován, šance pro Škodu z přesilové hry.
     
    01:35
    Mohlo být ihned srovnáno! Denis Kindl dostal přihrávku do jízdy a z pravého kruhu střílel zápěstím, Janus ukryl puk do výstroje, i když si dlouho nebyl jistý, kde kotouč má.
    01:13 Michal TRÁVNÍČEK - 0:1
     
    01:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši na chvíli uzamkli domácí v pásmu a radují se z vedoucí branky! MICHAL TRÁVNÍČEK se natlačil z pravé strany před Frodla a z úhlu procpal kotouč do sítě! Nyní asi nemá plzeňský gólman čisté svědomí. Asistence: František Gerhát.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 34. Eberle (Straka), 38. D. Kindl (Jones, Frodl), 42. Eberle (Straka, Kodýtek), 46. Straka (Eberle) – 2. Trávníček (Gerhát)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – J. Kindl (A), Jones, Kvasnička, Čerešňák, Vráblík, L. Kaňák, Pulpán – Stach, Nedorost, Gulaš (C) – Pour, Preisinger, Kratěna – D. Kindl, Kracík (A), V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Baránek, Hunkes, Suchánek, Šesták, Ščotka, Romančík, Březák – F. Lukeš, V. Hübl (A), Myšák – Trávníček (C), Gerhát, J. Černý – M. Hanzl, Petružálek (A), Jánský – Jícha, Válek, Jurčík.

    Rozhodčí: Pešina, Obadal – Ganger, Lederer

    Diváci: 6221
    bahis siteleri