Lipt. Mikuláš – Trenčín 1:3 (kon.) | Poprad – Nitra 3:2 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 4:2 (kon.)
Košice – Miskolc 4:2 (kon.) | Detva – Zvolen 2:5 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
MsHK Žilina
Neděle 21.10.2018, 16:00 • ZŠ Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je tu konec střetnutí, které je možné označit jako poměrně atraktivní. Viděli jsme hned šest přesných zásahů, po kterých zůstanou všechny tři body doma. Nové Zámky dokázali zdolat Žilinu po výsledku 4:2. Ode mne to je dnes všechno. Děkuji za vaši pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (18:26:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Domácí hokejisté jsou usazení ve vlastním pásmu, kde si mezi sebou vyměňují puk a více-méně čekají na konec zápasu.
     
    58:23
    Domácí dlouhou dobu drží puk v rohu kluziště, kde sbírají cenné sekundy ve svůj prospěch.
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny zůstávají poslední dvě minuty.
     
    56:57
    Žilina vstřelila branku!
    Petr Beránek nejprve naznačil střelu příklepem, ale nakonec se rozhodl nahrát dobře postavenému LUKÁŠI HVILOVI, kterému stačilo trefit puk z první do prázdné branky. Stav střetnutí je 4:2! Asistence: Petr Beránek, Jakub Ručkay.
     
    55:55
    Rastislav Štrauch zakončoval zpoza bránícího hráče, ale jeho střelecký pokus byl zblokovaný bránícím hráčem. Dokázal se dostat k dorážce, kterou Maroš Mikoláš srazil za vlastní bránu.
     
    55:00
    Do konce střetnutí nám zůstává posledních pět minut. Puk se nachází za bránou Nových Zámků, kde Branislav Fábry čeká, až jeho tým vystřídá.
     
    54:10
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Adam Zbořil získal puk v útočném pásmu. Na druhé straně našel volného Juraje Juríka, který vyslal na bránu střílenou přihrávku. Do ní ještě opřel hokejku HENRICH RUČKAY, který puk tečoval za záda bezmocného Maroše Mikoláše. Stav duelu je 4:1 a zdá se, že je rozhodnuto. Asistence: Juraj Jurík, Adam Zbořil.
     
    53:10
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Martin Jakúbek si převzal puk v útočném pásmu. Vlevo si všiml nikým nestráženého FILIPA BAJTKA, kterému poslal přesnou přihrávku. Ten se do puku opřel z první a střelou pod břevno rozvlnil síť. Stav střetnutí je 3:1! Asistence: Martin Jakúbek. Branislav Fábry.
     
    52:25
    Jiří Kučný se rozhodl puk jen vyhodit přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra tak zůstane v obranném pásmu Žiliny.
     
    51:28
    Jakub Ručkay přihrál puk před bránu Nových Zámků, kde si nabruslil jeden z jeho spoluhráčů. Vypadalo to velmi nadějně, ale nakonec z toho nebylo žádné ohrožení branky.
     
    51:09
    Jeden z hráčů hostí dokázal zakončil z pravé strany, ale Andrej Košarišťan měl čistý výhled a tento projektil zachytil.
     
    50:01
    Běží nám závěrečná desetiminutovka. Je potřeba konstatovat, že Žilina je v třetí třetině jednoznačně lepším celkem. Uvidíme, zda dokáže něco udělat s nepříznivě se vyvíjejícím zápasem.
     
    49:30
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    49:17
    Síkela se v čase přihrávky nacházel před bránou Nových Zámků. Do puku se opřel z první, ale v pádu nedokázal přesně zakončit. Přesilová hra Žiliny brzy skončí.
     
    48:12
    Hvila zakončil ihned po přihrávce svého spoluhráče. Andrej Košarišťan vystrčil svůj beton a zabránil gólu.
     
    47:37
    Žilina má obrovskou příležitost na vyrovnání po dvojnásobném vyloučení Nových Zámků. Nechme se překvapit, zda výhodu dokáží zužitkovat.
     
    47:37
    Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky – Adam Zbořil – 2 min., podrážení, a zároveň Juraj Jurík – 2 min., nedovolené bránění.
    Branky a nahrávky: 3. Bajtek (Fábry, Jakúbek), 28. Zbořil (Jurík), 54. Bajtek (Jakúbek, Fábry), 55. Ručkay (Jurík, Zbořil) – 22. Matejka (Beránek, Jenčík), 57. Hvila (Beránek, Ručkay)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Andersons, Kudla, Henderson, Zaťko, Ordzovenský, Juraško, Konig, Hatala – Pospíšil, Hruška, Štrauch – Ručkay, Zbořil, Jurík – Nejezchleb, Urban, Rogoň – Jakúbek, Fábry, Bajtek
    MsHK Žilina: Mikoláš (Horčička) – Zhilin, Kučný, Bagin, Pastor, Matejka, Piegl, Mendrej – Huna, Podešva, Barta – Milý, Síkela, Jenčík – Hvila, Ručkay, Beránek – Rehák, Ondruš, Hrazdíra

    Rozhodčí: Konc st., Babic – Konc ml., Kis-Király
    thejrc.org