Chicago – Tampa 3:6 (kon.) | NY Rangers – Calgary 1:4 (kon.) | Anaheim – Buffalo 2:4 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:6 (1:1, 0:3, 2:2)
Tampa Bay Lightning
Pondělí 22.10.2018, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:55 Ryan CALLAHAN - 3:6
     
    57:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Střela přes celé hřiště a je rozhodnuto. RYAN CALLAHAN se ve vlastním pásmu dostal ke kotouči, vypálil a trefil přesně prázdnou branku. Asistence: J.T. Miller.
    56:12 Nick SCHMALTZ - 3:5
     
    56:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domingue doopravdy zasáhl až za brankovou čárou a Chicago přesilovou hru zásluhou NICKA SCHMALTZE využívá. V Chicagu to ještě bude zajímavé. Asistence: Patrick Kane a Brent Seabrook.
    55:17 David KÄMPF - 2:5
     
    55:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Velice kuriózní branka. Rutta nahazoval kotouč do útočného pásma, jenomže trefil rozhodčího, od nějž se puk odrazil mezi kruhy. Tam si pro něj dojel DAVID KÄMPF a pohotově prostřelil zaskočeného brankáře Tampy. Asistence: Jan Rutta a Brandon Davidson.
     
    50:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    V síti Chicaga se třepotá další kotouč. VICTOR HEDMAN našel odvahu, vypálil z levého kruhu a trefil se přesně k bližší tyčce. Ward byl tentokrát krátký. Asistence: J.T. Miller a Dan Girardi.
    34:01 Brayden POINT - 1:4
     
    34:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning se znovu prosadili kvůli velkému důrazu před brankou! BRAYDEN POINT si našel odražený kotouč po dorážce Kučerova a šikovně přehodil Warda. Asistence: Nikita Kučerov.
    32:07 Yanni GOURDE - 1:3
     
    32:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Rychlá kombinace a přesilová hra je nakonec využita. Point našel za brankou postaveného Paláta, který okamžitě předložil puk před branku na hůl YANNIHO GOURDEHO a ten střelou z první mířil přesně. Asistence: Ondřej Palát a Brayden Point.
    24:22 Anthony CIRELLI - 1:2
     
    24:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning se vrací do vedení. Po nahození od levého mantinelu vznikl u branky Warda ohromný závar, čehož využil ANTHONY CIRELLI a se štěstím dorazil kotouč do branky. Asistence: Brayden Point a Ryan McDonagh.
    11:40 Alexandre FORTIN - 1:1
     
    11:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Rutta dlouhým pasem vyslal do brejku ALEXANDRA FORTINA a ten se střelou mezi betony nemýlil. Pro mladého hokejistu to je první trefa v NHL! Asistence: Jan Rutta a Duncan Keith.
    03:21 Nikita KUČEROV - 0:1
     
    03:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa se v Chicagu dostává do vedení. Hedman od střídaček vyslal do brejku NIKITU KUČEROVA, který se dostal mezi kruhy a střelou bekhendem nasměroval kotouč pod horní tyčku. Asistence: Victor Hedman.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 12. Fortin (Rutta, Keith), 56. Kämpf (Rutta, Davidson), 57. Schmaltz (P. Kane, Seabrook) – 4. Kučerov (Hedman), 25. Cirelli (B. Point, McDonagh), 33. Gourde (Palát, B. Point), 35. B. Point (Kučerov), 51. Hedman (J. T. Miller, Girardi), 58. Callahan (J. T. Miller)


    Chicago Blackhawks: C. Ward (Crawford) – Jokiharju, Keith (A), Seabrook (A), E. Gustafsson, Rutta, Davidson – Kahun, J. Toews (C), DeBrincat – P. Kane, Anisimov, Schmaltz – Saad, Kämpf, Kunitz – Martinsen, Krüger, Fortin.
    Tampa Bay Lightning: Domingue (Vasilevskij) – Girardi, Hedman, Strålman (A), McDonagh (A), Sergačjov, Coburn – Stamkos (C), B. Point, Gourde – Kučerov, T. Johnson, Palát – Joseph, Cirelli, Killorn – Callahan, Paquette, J. T. Miller.

    Rozhodčí: McCauley, Brenk – Gawryletz, Marquis
    bahis siteleri