Plzeň – Slavia 3:3 (kon.) | Hr. Králové – Dukla Praha 4:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:3 (2:3)
SK Slavia Praha
Pondělí 22.10.2018, 14:00 • Stadion v Luční, Plzeň • Juniorská liga – Čechy • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    74. KODÝDEK - 3:3
     
    74
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásný fotbalový moment! Pavlík odcentroval z pravé strany na přední tyč, kde se v tísni dokázal dostal ke krásnému zakončení patičkou MATYÁŠ KODÝDEK, míč nasměroval přesně pod horní tyč a Radimský neměl šanci zasáhnout.
    35. NABIYEV - 2:3
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Potřetí si Pražané berou vedení zpět! První centr Vaňka domácí odvrátili, druhý s obtížemi také, ale následoval souboj o míč v pokutovém území, který ovládl FARID NABIYEV, přešel přes obránce a následně zamířil zleva ke vzdálenější tyči. I pro něj to je druhý gól v zápase.
    29. ARZBERGER - 2:2
     
    29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda! Podruhé je srovnáno, TOMÁŠ ARZBERGER si krásně zpracoval obtížný vysoký pas na pravou stranu přesně na střelu pravačkou a přízemní ranou z první znovu překonává Radimského! Dává tak druhý gól v zápase.
    15. NABIYEV - 1:2
     
    15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané si rychle berou vedení zpět! Vybojovali balon na půlce a znovu udeřili z rychlého brejku. Vaněk skvěle vysunul za obranu FARIDA NABIYEVA, skluzující domácí bek míč nevypíchl a slávistický bek šel sám na branku, přízemním pokusem obstřelil Riedla – 1:2.
    11. ARZBERGER - 1:1
     
    11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pek se dostal z obtížné situace u vlastního rohového praporku, nakopl míč po čáře na Kodýdka a Slavia se musela rychle vracet. Hra se totiž přenesla až na levou stranu k volnému TOMÁŠI ARZBERGEROVI, jenž vypálil přes obránce k bližší tyči, Radimský se nestihl včas položit, a tak je bleskurychle srovnáno!
    4. FIŠER - 0:1
     
    4
    Slavia právě vstřelila branku!
    Smolný moment pro Viktorii! Svobodovu dobrou hlavičku lapil Radimský, který hned založil rychlý brejk. Akci táhl Havránek, snažil se skákavou přihrávkou přes vápno najít spoluhráče, avšak obránce DOMINIK FIŠER do pasu nešťastně vložil nohu a balon tečoval přesně k levé tyči mimo dosah bezmocného Riedla.

    Matěj Vybíral

    Branky: 11. Arzberger, 29. Arzberger, 74. Kodýdek – 4. Fišer (vla.), 15. Nabiyev, 34. Nabiyev

    Karty:   33. Strmiska (PLZ), 64. Kuhajda (PLZ) – 15. Valenta (SLA), 20. Nabiyev (SLA), 24. Janoušek (SLA), 40. Jugas (SLA)


    FC Viktoria Plzeň: Riedl – Svoboda, Fišer, Strmiska, O. Pek, Pavlík (C), Ruda (46. Kuhajda), Kodýdek (84. Brož), Provod, Arzberger, Vrba (78. Václavík)
    Náhradníci: Brož, Kuhajda, Václavík, Drda

    SK Slavia Praha: Radimský – Janoušek (71. Šilhan), Jugas, Drozda (C), Zelený – Macháček, Valenta – Vejvar (69. Fukala), Vaněk (62. Bjeloš), Havránek – Nabiyev
    Náhradníci: Radotić, Mach, Azilinon, Michovský, Šilhan, Bjeloš, Fukala

    Rozhodčí: Houdek – Kožár, Kubec

    Diváci: 100
    thejrc.org