Motor ČB – Jihlava 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 2:4 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Kladno 5:2 (kon.) | Kadaň – Vsetín 1:2 (2:3 po s.n.) | Prostějov – Benátky n/J 5:1 (kon.)
Přerov – Slavia 5:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 22.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:20 Jiří ŠIMÁNEK - 4:1
     
    58:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně je nejspíše rozhodnuto a Motor ukončí nelichotivou bilanci deseti porážek v řadě si Jihlavou. JIŘÍ ŠIMÁNEK získal kotouč, zasekl si ho, čímž vyšachoval svého soupeře a poslal ho do odkryté brány. Bez asistence.
    36:04 Milan DANČIŠIN - 3:1
     
    36:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor střílí další branku a vede již o dva góly! Babka posunul puk na modrou, odkud vypálil Pavel Pýcha. Jeho ránu tečoval MILAN DANČIŠIN a puk proklouzal pod betony Brože až do brány. Asistence: Pavel Pýcha a Jakub Babka.
    25:25 Martin NOVÁK - 2:1
     
    25:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně je otočeno! Puk se krátce po buly dostal na hůl Karla Plášila, jehož ránu vyrazil hostující gólman jen před sebe, kde byl připravený MARTIN NOVÁK, který dává druhou branku Motoru. Asistence: Karel Plášil a David Gilbert.
    23:38 Karel PLÁŠIL - 1:1
     
    23:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru a máme srovnáno! Roman Přikryl poslal pas na KARLA PLÁŠILA, jehož parádní rána z první skončila u pravé tyče, kam se Brož nestihl přesunout. Asistence: Roman Přikryl a Zdeněk Doležal.
    07:45 Lukáš ANDĚL - 0:1
     
    07:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba v domácí obraně končí první brankou v síti Kváči! Plášil ztratil puk u své střídačky a hosté se dostali do přečíslení. Celou akci táhl LUKÁŠ ANDĚL, který nakonec vypálil a trefil šibenici na přední tyči. Bez asistence.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 24. Plášil (R. Přikryl, Z. Doležal), 26. M. Novák (Plášil, Gilbert), 37. Dančišin (Pýcha, Babka), 59. Šimánek – 8. Anděl


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kachyňa, Fillman, Pýcha, Plášil, Vydarený, Pavlin – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, Dančišin, Babka – Heřman, Šimánek, Z. Doležal – Doktor, R. Přikryl, P. Novák – Čermák.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – Kajínek, D. Váňa, J. Pohl, L. Doudera, Štebih, Mareš, Štindl – D. Tůma, Werbik, Dostálek – Anděl, Skořepa, Hrníčko – Harkabus, M. Hlinka, Jiránek – Vála, T. Havránek, Půža.

    Rozhodčí: Čech, Souček – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 6387
    ocianews.com