Motor ČB – Jihlava 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 2:4 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Kladno 5:2 (kon.) | Kadaň – Vsetín 1:2 (2:3 po s.n.) | Prostějov – Benátky n/J 5:1 (kon.)
Přerov – Slavia 5:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 22.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
    58:20 Jiří ŠIMÁNEK - 4:1
     
    58:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně je nejspíše rozhodnuto a Motor ukončí nelichotivou bilanci deseti porážek v řadě si Jihlavou. JIŘÍ ŠIMÁNEK získal kotouč, zasekl si ho, čímž vyšachoval svého soupeře a poslal ho do odkryté brány. Bez asistence.
     
    57:40
    Jihlava to zkouší v šesti!
     
    57:14
    Tak teď nechybělo moc a mohlo to být jen o gól! Dostálek šikovně tečoval puk, jenže ten se odrazil od horní tyčky ven z brány!
     
    55:53
    Jihlavě čas neúprosně ubíhá a nemůže se dostat do tlaku! Naopak Milan Dančišin byl v dobré šanci, jenže Brož předvedl zákrok vyrážečkou!
     
    53:28
    Domácí mohli vést o tři branky! Heřman se svým spoluhráčem jel do přečíslení a právě Heřman dostal přihrávku, kterou stihl tečovat. Brož ovšem nechal betony na ledě.
     
    49:29
    Do Budvar arény si našlo cestu 6387 diváků. Ti zatím mohou být s vývojem utkání spokojení.
     
    49:01
    Z velmi těžké pozice dokázal zakončit Jiří Šimánek! Ten dostal přihrávka někam do výšky pasu, přesto puk trefil z voleje, Brož musel zasáhnout.
     
    46:26
    Roman Přikryl ve velmi dobré šanci! Najel si na kraj kruhu, odkud pálil na vzdálenější tyč. Jan Brož předvedl skvělý zákrok ramenem.
     
    44:17
    Roman Přikryl je na ledě!
     
    42:17
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    42:03
    Další dobrá pozice pro Jihočechy! Pavel Pýcha si sjížděl na zadní tyč, kam sice na puk nedosáhl, ten se přesto odrazil od tyče!
     
    41:40
    Dobrý tlak v podání Českých Budějovic! Jan Brož čelil těžkým střelám. Tu druhou z nich schytal do masky, nikdo z domácích nedostal puk za čáru.
     
    40:10
    Miha Štebih je na ledě!
     
    39:22
    Obrovská šance Dukly! Harkabus jel s Jiránkem do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný to vzal na sebe, ale Petr Kváča jeho pokus vyrazil vyrážečkou.
     
    38:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Miha Štebih – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:52
    Paráda v podání Jihočechů! Karel Plášil vyslal skrytou střelu, kterou Brož vyrazil jen před sebe. Tam byl volný Dančišin, který nedostal puk do sítě!
    36:04 Milan DANČIŠIN - 3:1
     
    36:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor střílí další branku a vede již o dva góly! Babka posunul puk na modrou, odkud vypálil Pavel Pýcha. Jeho ránu tečoval MILAN DANČIŠIN a puk proklouzal pod betony Brože až do brány. Asistence: Pavel Pýcha a Jakub Babka.
     
    35:13
    Domácí šli do přečíslení dva na jednoho! David Gilbert hledal Lukáše Endála, jenže jeho přihrávka byla sražena mimo dosah budějovické devítky.
     
    33:27
    Obrovská šance Motoru! Pýcha jel se spoluhráči o přečíslení tři na dva a našel skvěle Miloslava Čermáka, který čelil už jen Brožovi. Jeho bránu ovšem přestřelil!
     
    31:01
    Martin Beránek je na ledě!
     
    29:01
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Beránek – 2 min., pozdní dohrání).
     
    27:58
    Přesto přišla obrovská šance Dukly! Vála táhl kotouč, který se se štěstím dostal na hůl Skořepy. Toho parádním zákrokem vychytal Kváča!
    25:25 Martin NOVÁK - 2:1
     
    25:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně je otočeno! Puk se krátce po buly dostal na hůl Karla Plášila, jehož ránu vyrazil hostující gólman jen před sebe, kde byl připravený MARTIN NOVÁK, který dává druhou branku Motoru. Asistence: Karel Plášil a David Gilbert.
    23:38 Karel PLÁŠIL - 1:1
     
    23:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru a máme srovnáno! Roman Přikryl poslal pas na KARLA PLÁŠILA, jehož parádní rána z první skončila u pravé tyče, kam se Brož nestihl přesunout. Asistence: Roman Přikryl a Zdeněk Doležal.
     
    21:42
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Michal Hlinka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:16
    Oba týmy hrají v plném počtu!
     
    18:17
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Beránek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Jiránek – 2 min., držení).
     
    16:56
    Nádherná akce Dukly, která nekončí druhou brankou! Jiránek poslal puk na Pohla, jenž z první našel právě Jiránka. Ten chtěl Kváču vymíchat, jenže ten se nenechal a puk vyrazil!
     
    15:44
    Skvělá práce Reného Vydareného! Ten jako čerstvý hráč vlétl do útočné třetiny, kde vybojoval puk a dostal se ke střelu. Tu Brož vyrazil do rohu.
     
    14:06
    Ani tato přihrávka se Plášilovi moc nepovedla! Dukla se dostala do přečíslení dva na jednoho, jenže skvěle se vrátil Jakub Doktor, jenž odzbrojil hráče s pukem!
    07:45 Lukáš ANDĚL - 0:1
     
    07:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba v domácí obraně končí první brankou v síti Kváči! Plášil ztratil puk u své střídačky a hosté se dostali do přečíslení. Celou akci táhl LUKÁŠ ANDĚL, který nakonec vypálil a trefil šibenici na přední tyči. Bez asistence.
     
    06:57
    Jihlava hraje v plném počtu!
     
    06:29
    Obrovská šance Lukáše Endála! Ten si jako první našel odražený puk před brankovištěm, ovšem Brož si připsal parádní zákrok betonem!
     
    04:57
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jan Pohl – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (David Tůma – 2 min., vysoká hůl).
     
    04:31
    Další obrovská šance hostujícího týmu! Parádní přihrávku od mantinelu dostal Matěj Vála, který měl před sebou jen Kváču. Ten vytrčil svou lapačku a zabránil puku v cestě do sítě!
     
    04:07
    Chybná rozehrávka mohla Jihočechy mrzet! puk si totiž pro sebe sebral Tomáš Havránek, který měl dostatek místa i prostoru. Jeho rána šla přesně do míst, kde byl domácí gólman připraven.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 24. Plášil (R. Přikryl, Z. Doležal), 26. M. Novák (Plášil, Gilbert), 37. Dančišin (Pýcha, Babka), 59. Šimánek – 8. Anděl


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kachyňa, Fillman, Pýcha, Plášil, Vydarený, Pavlin – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, Dančišin, Babka – Heřman, Šimánek, Z. Doležal – Doktor, R. Přikryl, P. Novák – Čermák.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – Kajínek, D. Váňa, J. Pohl, L. Doudera, Štebih, Mareš, Štindl – D. Tůma, Werbik, Dostálek – Anděl, Skořepa, Hrníčko – Harkabus, M. Hlinka, Jiránek – Vála, T. Havránek, Půža.

    Rozhodčí: Čech, Souček – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 6387
    ocianews.com