Sparta – Litvínov 1:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
HC VERVA Litvínov
Úterý 23.10.2018, 18:30 • O2 aréna • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:06 Martin HANZL - 1:2
     
    51:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov přidává druhý přesilovkový gól a jde do vedení 1:2. MARTIN HANZL vyslal na Honzíka střelu, domácí brankář ji ale neudržel a puk se pomalu doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Jaroslav Janus.
    38:53 František LUKEŠ - 1:1
     
    38:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov využívá přesilovou hru a srovnává na 1:1. Matador FRANTIŠEK LUKEŠ si vzal puk za Honzíkovou bránou, vykroužil s ním až na levý kruh a přes clonící hráče prostřelil Honzíka na bližší tyč. Asistence: Viktor Hübl a Daniel Sörvik.
    10:35 Steven DELISLE - 1:0
     
    10:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se po zdárném přečkání oslabení vydala do útoku. Steven Delisle se ujal kotouče ve středním pásmu a sám ujížděl na Januse. Jeho první pokusy litvínovský brankář ještě pokryl, na třetí dorážku od LUKÁŠE PECHA už ale nestačil. Možná pomohl puku do sítě i jeden z litvínovských. Asistence: Steven Delisle a Petr Kumstát.
    Marken.cz

    Jan Hausmann

    Branky a nahrávky: 11. Pech (Delisle, Kumstát) – 39. F. Lukeš (V. Hübl, Sörvik), 52. M. Hanzl (Janus)


    HC Sparta Praha: Honzík (Machovský) – Piskáček, Tomáš Dvořák, Blain, Kalina, Gregorc, Delisle, T. Pavelka – Smejkal, Černoch, Pšenička – Říčka, P. Vrána, Kudrna – Kumstát, Pech, Forman – Buchtele, Sill, Beran.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Suchánek, Hunkes, Baránek, Sörvik, Šesták, Ščotka, Romančík – F. Lukeš, V. Hübl, Petružálek – Trávníček, Gerhát, Myšák – Jurčík, M. Hanzl, J. Černý – Matoušek, Válek, Jícha.

    Rozhodčí: Lacina, Jeřábek – Bryška, Lhotský
    thejrc.org