Jihlava – Prostějov 8:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 1:3 (kon.) | Vsetín – Kladno 2:1 (2:0 po s.n.)
Slavia – Motor ČB 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Havířov 2:4 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Středa 24.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:35 Žiga PAVLIN - 2:3
     
    61:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor rozhoduje! Střídající Vlček chyběl slávistům při dalším protiútoku hostů a ŽIGA PAVLIN po přiťuknutí od spoluhráče přisuzuje druhý bod Jihočechům! Asistence: Martin Heřman a Jiří Šimánek.
    23:54 Filip VLČEK - 2:2
     
    23:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    To byla nádhera! Slavia se sice zatím ve druhé části nedostala k tolika příležitostem jako Motor, je v nich nicméně podstatně efektivnější. FILIP VLČEK obdržel kotouč na vrcholek kruhů, počkal si na příhodný moment a následně nechytatelnou ránou do vzdálenější šibenice vyrovnává na 2:2! Asistence: Jan Veselý a Jiří Doležal.
    22:32 Martin HEŘMAN - 1:2
     
    22:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A tak hřmí na druhé straně. MARTIN HEŘMAN dlouho čekal u tyče, zda se k němu kus černé gumy náhodou neodrazí, když se tak konečně stalo, tak i přes atak dvou sešívaných obránců nakonec dokázal doplácat puk do prázdné branky" Asistence: Jiří Šimánek a Žiga Pavlin.
    16:28 Martin ŠAGÁT - 1:1
     
    16:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Podobná situace jako u prvního gólu končí radostí i na straně domácí! Panna si ve středním pásmu krásně narazil s MARTINEM ŠAGÁTEM, kterému následně v přečíslení dvou proti jednomu předložil puk před prázdnou branku. Slávistická pětadvacítka už měla snadnou práci. Asistence: Ondřej Panna a Tomáš Duda.
    14:59 David GILBERT - 0:1
     
    14:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Velká minela Šagáta teď přišla domácí pěkně draho. Vršovický útočník promáchl jednoduchou přihrávku a vyslal do protiútoku Heřmana, který objel ležícího obránce a našel ještě lépe postaveného DAVIDA GILBERTA, který i s trochou štěstí překonává přesouvajícího se Šorfa a otevírá skóre! Asistence: Martin Heřman.
    Marken.cz

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 17. Šagát (Panna, Duda), 24. Vlček (J. Veselý, J. Doležal) – 15. Gilbert (Heřman), 23. Heřman (Šimánek, Pavlin), 62. Pavlin (Heřman, Šimánek)


    HC Slavia Praha: Šorf (Sochůrek) – Duda, J. Novák, J. Drtina, Steinocher, Hejda, Hrdinka, Valík – Brož, Šagát, Panna – J. Doležal, J. Veselý, Vlček – Furch, M. Ondráček, Tejral – Heldák, Šteiner, Matějka.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Vydarený, Pavlin, Fillman, Kachyňa, Plášil, Pýcha – Gilbert, Endál, M. Novák – Beránek, Dančišin, Babka – Z. Doležal, Heřman, Šimánek – Doktor, P. Novák, R. Přikryl – Čermák.

    Rozhodčí: Jechoutek, Wagner – Beneš, Štofa

    Diváci: 1518
    thejrc.org