Jihlava – Prostějov 8:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 1:3 (kon.) | Vsetín – Kladno 2:1 (2:0 po s.n.)
Slavia – Motor ČB 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Havířov 2:4 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
8:2 (2:0, 4:2, 2:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 24.10.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:19 Dominik HRNÍČKO - 8:2
     
    54:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Z rychlého protiútoku domácí těží další branku. Po Havránkově přihrávce pálil DOMINIK HRNÍČKO přesně pod horní tyč. Asistence: Tomáš Havránek a Nicolas Werbik.
    46:14 Vlastimil DOSTÁLEK - 7:2
     
    46:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí stále nemají dost a VLASTIMIL DOSTÁLEK svou třetí trefou kompletuje hattrick. Skořepa přesnou přihrávkou nabil Dostálkovi, který ze středu pravého kruhu sebejistě proměňuje. Asistence: Josef Skořepa a Lukáš Anděl.
    38:55 Vlastimil DOSTÁLEK - 6:2
     
    38:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté si špatně rozebrali hráče a Jihlava znova odskakuje na rozdíl čtyř branek. Anděl po Štindlově přihrávce našel před brankovištěm nekrytého VLASTIMILA DOSTÁLKA, který bez problémů uklidil puk do sítě. Asistence: Lukáš Anděl a Petr Štindl.
    35:34 David DVOŘÁČEK - 5:2
     
    35:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    No a během dvaceti vteřin loví Lundström kotouč ze své branky znova. Při tlaku do branky Jihlavy procedil puk za brankovou čáru DAVID DVOŘÁČEK. Asistence: Jaromír Kverka a Tomáš Karpov.
    35:14 Matouš VENKRBEC - 5:1
     
    35:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté se otřepali a vstřelují svou první branku! Luňák pohotovou ranou nastřelil pravý beton Lundströma, který vykopl kotouč na levý kruh. Tam byl bojující MATOUŠ VENKRBEC, který plácl do kotouče, jenž si to nasměroval přímo do branky. Asistence: Lukáš Luňák a Daniel Kolář.
    33:43 Tomáš JIRÁNEK - 5:0
     
    33:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Trochu smolná branka, kterou nyní Prostějov inkasuje. Lukáš Anděl dostal nabídku za obranu hostí, ale kotouč mu ujel až za branku, kde se snažil rozehrávat Huf. Ten puk netrefil podle svých představ a náhle ho měl v moci právě Anděl, který rychlou přihrávkou před prázdnou branku našel TOMÁŠE JIRÁNKA. Asistence: Lukáš Anděl.
    29:04 Tomáš JIRÁNEK - 4:0
     
    29:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí pokračují v navyšování svého náskoku. Průnikovou přihrávku dostal za obranu Jestřábů TOMÁŠ JIRÁNEK, jehož první pokus zakončení Neužil ještě vyrazil, ale proti následné dorážce už byl krátký. Asistence: Michal Hlinka a Tomáš Harkabus.
    23:03 David TŮMA - 3:0
     
    23:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Velmi rychle a skvěle provedená akce! Werbik v pravém rohu vybojoval kotouč a posunul jej na Tomáše Havránka. Ten dokázal najít uvolněného DAVIDA TŮMU, který z vnitřního kraje pravého kruhu prostřelil Neužila. Asistence: Nicolas Werbik a Tomáš Havránek.
    18:11 Tomáš HARKABUS - 2:0
     
    18:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Díky aktivní hře v útočném pásmu Jihlava navyšuje své vedení na rozdíl dvou branek. David Tůma si dokázal pokrýt kotouč na levé tyči a rychlou přihrávkou skrz brankoviště našel na protější straně TOMÁŠE HARKABUSE, který pouze sklepl puk do odkryté části branky. Asistence: David Tůma a Nicolas Webik.
    Vlastimil DOSTÁLEK - 1:0
     
    03:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Autorem branky je VLASTIMIL DOSTÁLEK. Asistence: Lukáš Anděl a Josef Skořepa.
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 4. Dostálek (Anděl, Skořepa), 19. Harkabus (D. Tůma, Werbik), 24. D. Tůma (Werbik, T. Havránek), 30. Jiránek (M. Hlinka, Harkabus), 34. Jiránek (Anděl), 39. Dostálek (Anděl, Štindl), 47. Dostálek (Skořepa, Anděl), 55. Hrníčko (T. Havránek, Werbik) – 36. Venkrbec (L. Luňák, D. Kolář), 36. Dvořáček (Kverka, Karpov)


    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – Kajínek, D. Váňa, J. Pohl, L. Doudera, Štebih, Mareš, Štindl – D. Tůma, Werbik, T. Havránek – Anděl, Skořepa, Dostálek – Harkabus, M. Hlinka, Jiránek – Vála, Hrníčko, Půža.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (30. Huf) – Mikliš, Krejčí, Havlík, J. Zdráhal, Rašner, D. Kolář, Foltýn – L. Luňák, Divíšek, Nouza – Karpov, Kverka, Žálčík – Dvořáček, Venkrbec, Prokeš – Starý, Antoníček, Matýs.

    Rozhodčí: Doležal, Vokřál – Coubal, Kokrment
    thejrc.org