Jihlava – Prostějov 8:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 1:3 (kon.) | Vsetín – Kladno 2:1 (2:0 po s.n.)
Slavia – Motor ČB 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Havířov 2:4 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 24.10.2018, 18:00 • Kalich Aréna Litoměřice • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:49 Daniel VOŽENÍLEK - 3:2
     
    48:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po odražené střele od golmana hostí se chopil kotouče DANIEL VOŽENÍLEK, který s pukem obkroužil branku a poslal Litoměřice do vedení. Asistence: Matěj Zadražil
    41:05 Matěj ZADRAŽIL - 2:2
     
    41:05
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion vyrovnává. Od mantinelu se odrazil kotouč na pravý kruh k DANIELU VOŽENÍLKOVI, který z ostrého úhlu vypálil. Dostál ale kotouč neviděl a ten zapadl až za brankovou čáru. Bez asistence.
    14:39 Lukáš VÁGNER - 1:2
     
    14:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč vzápětí otáčí vývoj zápasu, když se trefuje LUKÁŠ VÁGNER. Ten dostal od Kusko přihrávku od mantinelu, najel si na střed hřiště a ještě z oblasti před mezikruží vyslal na Michajlova nechytatelnou dělovku, která zapadla do sítě. Asistence: Silvestr Kusko.
    12:47 Vladimír BROŽ - 1:1
     
    12:47
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají. Ferda vypálil prudce od modré, jeho pokus se dostal do mezikruží, kde kotouč nadzvedl VLADIMÍR BROŽ a prostřelil Michajlovova. Asistence. Radim Ferda.
    09:19 Jan KLOZ - 1:0
     
    09:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Parádní akce ze strany Stadionu končí brankou v síti Třebíče. JAN KLOZ si najel na pravý kruh, kde čekal na přihrávku spoluhráčů. Korkiakoski chtěl z protilehlého kruhu sám vypálit, ale kotouč mu zůstal stát, a tak to zkoušel z otočky. Puk se následně od clonících hráčů před brankou dostal právě ke Klozovi, který následně vypálil a vymetl pravý horní růžek Dostálovy svatyně. Asistence: Markus Korkiakoski a Lukáš Rousek.
    Marken.cz

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 10. J. Kloz (Korkiakoski, Rousek), 42. Voženílek, 49. Voženílek (M. Zadražil) – 13. Vl. Brož (Ferda), 15. L. Vágner (Kusko)


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Sklíba) – Marcel, Kvasnička, Smetana (C), D. Málek, Jebavý (A), Buchtela, Dajčar – Korkiakoski, J. Kloz, Rousek – Voženílek, Flynn, Řehoř – Pour, M. Zadražil, Jirásek – J. Dvořák, M. Havelka, Šik.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Bilčík, Vl. Brož, D. Mikyska, Szathmáry, L. Vágner, Nedbal – Vodný, Raška, M. Novák – Mlynář, Nedvídek, Kusko – Paták, Tadeáš Král, J. Čejka – Havlát, Ferda.

    Rozhodčí: Kopeček, Kostourek – Kotlík, Votrubec.
    thejrc.org