Jekatěrinburg – Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Jaroslavl – Čeljabinsk 1:0 (po pr.) | Soči – Dynamo Moskva 1:5 (kon.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 25.10.2018, 18:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:35
    Je tu velká možnost pro Lokomotiv Jaroslavl rozhodnout zápas. Dvě minuty za podrážení Petra Kontioly v úniku na branku totiž dostává Kravcov, který jde pykat trest a brankáře Sudnicina.
     
    50:40
    Domácí dávají soupeři další šanci skórovat v početní výhodě, hodně zbytečnou. Menší trest za podrážení jde tentokrát pykat Denis Alexejev.
     
    47:22
    Zároveň je tu však vyloučení. Traktor dostane šanci na přesilovku, protože Brandon Kozun si půjde posedět za podrážení. Tohle bude důležitý okamžik duelu.
     
    38:40
    Hra ještě jednou přerušena, bude se totiž vylučovat za krosček. Tento trest dostává hostující Tridčikov, který tím pádem je dnes za katrem už podruhé.
     
    32:01
    Ale pozor, je tu krátká přesilovka pět na tři pro Lokomotiv. Traktor totiž hrál v pěti, přestože hraje oslabení. A to znamená, že mu náleží další menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    30:27
    Přerušená hra, která znamená vyloučení. Je tu druhá přesilovka pro domácí, protože Tridčikov dostává dvě minuty za evidentní nedovolené bránění.
     
    22:43
    Kajumov byl za brankou soupeře viditelně vražený zezadu Rybakovem, druhý jmenovaný si za tento zákrok bude muset jít na dvě minuty posedět. Jedná se o trest za krosček. Lokomotiv jde dnes do první přesilovky.
     
    13:46
    Další technický trest pro Jaroslavl. Anachovski jde odpykat dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě, takže Čeljabinsk půjde dnes podruhé do početní výhody.
     
    01:17
    Puk skončil po odrazu někde za mantinelem. Vyhodil ho tam domácí Averin, který tam bez diskusí musí jít pykat na dvě minuty za zdržování hry. Je tu první přesilovka pro Čeljabinsk.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 63. Kontiola (Kozun)


    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Jelesin, Kronwall, Kutuzov, Averin, M. Osipov, Rafikov, Kovaljov – Kozun, Kontiola, Loktionov – Sannikov, Kraskovskij, Kartajev – Anachovski, Jurtajkin, Alexejev – Ivanov, Kajumov, Apalkov – Kovalenko.
    Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (Děmčenko) – Bailen, Šinin, Isajev, Nikitin, A. Petrov, Borodkin, N. Chlystov – Šarov, Enlund, Polygalov – Lapenkov, Stoa, Glinkin – Kokujov, Rybakov, Kravcov – Gubarev, Senťurin, Tridčikov – Šolochov.

    Rozhodčí: Gamalej, Sergejev – Biťukov, Nikolajev

    Diváci: 7 500
    bahis siteleri