Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Kladno – Slavia 6:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:8 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Olomouc 5:3 (kon.) | Třinec – Technika Brno 5:2 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 10:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 9:2 (kon.) | K. Vary – Kobra 10:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 5:3 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
9:2 (3:1, 1:0, 5:1 - N 0:1)
PZ Kladno
Čtvrtek 25.10.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou! (19:49:03)
     
    Utkání jedenáctého kola ELIOD extraligy končí vysokou výhrou Pirátů, kteří především ve třetí třetině dali více jak polovinu svých branek. Hattrick vstřelil Tadeáš Svoboda a dvakrát se prosadil Marcel Štefančík. Další trefy přidali Jan Spudich, Tomáš Šilar, Jan Ekrt a Jiří Kulich. Kladno vybojovalo cenný bod, dvě branky vstřelil Vojtěch Hurta a jednou se prosadil také Štěpán Vimmer.
     
    Konec zápasu.
    62:08 Vojtěch HURTA - 9:3
     
    62:08
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Bonusový bod si nakonec připíše hostující celek! VOJTĚCH HURTA podruhé v duelu unikl a i nyní se mu svižnou střelou k levé tyčce povedlo překonat Olivera Šatného v brance! Asistence: Lukáš Kulich
     
    61:16
    Martin Pöschl neuspěl po levé straně a do protiakce se dostali hosté. Jeden z hráčů zakončoval mezi kruhy, ale jeho rána skončila jen vedle branky.
     
    60:09
    Tadeáš Svoboda mohl utkání ukončit po devíti sekundách. Podél pravého mantinelu se dostal do zakončení, ale bekhendem svou čtvrtou trefu nepřidal!
     
    Začala nadstavba.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Z pravého kruhu to zkoušel Tomáš Šilar. Domácí útočník zakončoval k pravé tyčce, ale pozorného Gabrišku nepřekonal. Ten v posledních sekundách čelí obrovskému počtu střel.
     
    59:12
    Dalším, kdo útočil na pomyslnou desítku, byl Erik Iljuk. Domácí hráč dostával žabičku na zadní tyčku, kde se mu ovšem nepovedlo ideálně zakončit.
     
    58:45
    Marcel Štefančík byl druhým Pirátem, jenž měl na hokejce hattrick. Unikal sám na Gabrišku a šel do bekhendového zakončení. Kladenský brankář ale pokus ukryl ve své lapačce!
     
    57:49
    Hosté v plném počtu.
    56:46 KULICH - 9:2
     
    56:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Branka padá až nyní, Piráti dávají již pátou branku ve třetí třetině! JIŘÍ KULICH dostal přihrávku na levý kruh, kde nezpanikařil a svižnou ránou o břevno dává další gól Pirátů. Asistence: Erik Iljuk.
     
    56:05
    Pokračuje přesilovka chomutovských Pirátů, kteří kombinují a pokouší se něco vymyslet. Zatím se jim i přes střelecké pokusy ale branku dát nepovedlo.
     
    55:06
    Dlouho se bojovalo o kotouč u levého mantinelu, než rozhodčí hru přerušili a dávají tresty. Tomáš Šilar i Vojtěch Hurta dostávají dvě minuty za zdržování hry.
     
    54:19
    Domácím se zatím v početní výhodě moc nedaří. Dlouho se do pásma nedostali a nyní se píská jejich ofsajd.
     
    53:26
    Nejdříve to z pravé strany zkoušel Štefančík, ale Gabriška stihl zasáhnout. Hosté následně vyhazovali a Piráti kotouč ztečovali na lavičku, pokračuje se ve střední třetině.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Spudich (Svoboda), 7. Svoboda (Štefančík), 11. Štefančík (Svoboda, Němec), 36. Šilar (Ekrt), 48. Ekrt (Frollo, Pöschl), 48. Svoboda (Spudich), 50. Štefančík (Svoboda, Němec), 52. Svoboda (Němec, Štefančík), 57. J. Kulich (Iljuk) – 10. Vimmer (Rejna), 49. Hurta (L. Kulich), 63. Hurta (L. Kulich)


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl – Spudich, Koblížek, Šilar, Iljuk, Kulich, Svoboda, Štefančík, Vostiňák, Döring, Ekrt
    PZ Kladno: Gabriška (L. Danda) – Melichna, O. Danda, Burger, Hříbal, Deniger, Horn, Hvězda – Rejna, Hurta, Cihelka, Kulich, Pišinger, Vimmer, Redlich, Bašta, Vosyka

    Rozhodčí: Luczków – Holada, Sýkora
    thejrc.org