Třinec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:1 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 1:0 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 4:6 (kon.) | Olomouc – Chomutov 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 26.10.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:02
    Tomáš Knotek dotíral na Hrubce po Vondrkově akci, hostující útočník to ale přehnal s důrazem a od sudích inkasoval dvouminutový trest.
     
    46:02
    Dravecký se po pravé straně dral do útočné třetiny, na modré čáře ho ale zastavil jeden z hostujících hráčů, kterých na ledové ploše v tu dobu bylo šest. Menší trest pro hráčskou lavici odpyká Ondřej Najman. Komerční přestávka.
     
    43:29
    Martin Růžička byl v útočném pásmu faulován Davidem Němečkem, Oceláři si zahrají svou první početní výhodu.
     
    40:49
    Oceláři se drželi v útočném pásmu, na nepřesný pas Bukartse ale nejrychleji dosáhl až Jiří Polanský, který zrovna skákal ze střídačky. Jeho spoluhráč ale ještě byl na ledě, Oceláři tudíž inkasovali menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    29:33
    Michal Vondrka se pokusil o velmi rychlý přechod středního pásma, svým pohybem k faulu donutil Davida Musila. Mladá Boleslav má k dispozici sedmdesát devět vteřin dlouhou přesilovku pěti proti třem.
     
    28:51
    Ondřej Kovařčík si v souboji s Janem Hanzlíkem počínal nedovoleně, sudí proto třineckého útočníka posílají na trestnou lavici. Menší trest, hákování.
     
    05:40
    Martin Růžička ve vlastním pásmu přišel o kotouč a následně musel podrazit útočícího Procházku. Hosté chvíli hráli v signalizované výhodě, Procházka ale z mezikruží netrefil branku.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. Adamský, 9. Martin Růžička (D. Musil), 45. M. Doudera (Hrňa, Martin Růžička), 58. Adamský (Dravecký) – 32. Vondrka (Kotvan)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (L. Daneček) – Gernát, Krajíček (C), Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Roth – Roberts Bukarts, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Dravecký, Werek, Hrňa – Chmielewski, M. Kovařčík, Cienciala – O. Kovařčík.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Kantor) – Hanzlík (A), Kurka, Kotvan, Bernad, Němeček, Pláněk, T. Voráček – Šťastný, Klepiš (A), Skalický – Pacovský, T. Knotek, Vondrka (C) – Látal, P. Musil, Orsava – Pabiška, Najman, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Horák, Šír – Gebauer, Špringl
    ocianews.com