Třinec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:1 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 1:0 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 4:6 (kon.) | Olomouc – Chomutov 2:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 26.10.2018, 17:30 • ZS I.Hlinky Litvínov • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký páteční podvečer přeji všem příznivcům hokeje. Dnes je na programu další kolo hokejové extraligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Vítkovice Ridera.
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovští hokejisté vedli v úvodu sezóny tabulku, poté ale začali ztrácet a nyní se nacházejí na páté pozici. Na svém kontě mají třiadvacet bodů, když si připsali osm výher a pět proher. Verva po čtyřech prohrách v řadě, kdy nezískala ani bod, naposledy černou sérii utnula a po těsné výhře 2:1 nad pražskou Spartou si připsala tři body. Dnes na domácím ledě by rádi litvínovští hokejisté na toto vítězství navázali a udělají pro body maximum.

    Nejproduktivnější hráči

    František Lukeš – 12 bodů (6+6)
    Viktor Hübl – 10 bodů (4+6)
    Jakub Petružálek – 9 bodů (1+8)
     
    HC Vítkovice Ridera

    Vítkovičtí jsou na tom o něco hůře, co se postavení v tabulce týče. Jsou osmí, na svém kontě mají dvacet bodů a na svého dnešního soupeře tak ztrácejí tři body. Na své konto zapsali šest výher a šest proher. Ridera měla také čtyř zápasovou šňůru proher, kterou protrhla v domácím utkání, kdy porazila 6:4 severočeský Liberec. Tato výhra je určitě povzbudila a na litvínovský led tak jedou s cílem urvat zase nějaké body. Čeká nás zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    David Květoň – 9 bodů (2+7)
    Ondřej Roman – 9 bodů (1+8)
    Patrik Zdráhal – 8 bodů (6+2)
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně si oba celky zápasy rozdělily. Dvakrát se z výhry radoval Litvínov a dvakrát také vítkovická Ridera.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Hunkes, Suchánek, Sörvik, Baránek, Romančík, Ščotka, Strejček – Petružálek (A), V. Hübl (A), F. Lukeš – Myšák, Gerhát, Trávníček (C) – Válek, J. Mikúš, Řehoř – Jurčík, M. Hanzl, Matoušek.

    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Výtisk (C), D. Krenželok, Hrbas, Baranka, Šidlík, Černý – Dej, Lev (A), Schleiss – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Kucsera, Š. Stránský, P. Zdráhal – Szturc (A), Pytlík, Baláž.

    Rozhodčí: Hodek, Hradil – Frodl, Komárek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Jan Myšák je v nové sezoně příjemným překvapením v litvínovském dresu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté se hned vydali do útočného pásma, jenže jejich kombinace před Janusem nevyšla a na druhou stranu tak poprvé jdou také hráči litvínovské Vervy.
     
    00:40
    Zakázané uvolnění Litvínova a hra se tak stěhuje před Jaroslava Januse. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    00:47
    Litvínovští získali puk a hned ho vyvezli ven z útočného pásma. Jdou tak znovu do další akce.
     
    01:20
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (David Květoň – 2 min., držení).
     
    01:46
    Domácí mají hned k dispozici přesilovou hru a už se stěhují do útočného pásma, kde roztáhnou přesilovkovou akci.
     
    02:20
    Z vrcholu pravého kruhu vyslal tvrdou ránu Viktor Hübl, puk ale prosvištěl jen těsně vedle pravé tyče Patrika Bartošáka. Nakonec ho hostující brankář získal pod kontrolu a přerušil hru.
     
    02:55
    Hosté se dostali na kotouč a hned ho vyhodili až před domácí brankou. Další akci tak Litvínov zakládá od vlastní branky.
     
    03:20
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    03:21
    Martin Hanzl se dostal do dobré střelecké pozice, jeho pokus však mezi třemi tyčemi neskončil.
     
    03:53
    Lukáš Válek se natlačil před branku hostů, po několika kličkách pak zakončoval, proti němu však stál pozorný Patrik Bartošák.
     
    04:24
    Po Pytlíkově střele se rozvlnila boční síť domácí branky. Hosté stále kombinují nebezpečně před Janusem, ten je mezi třemi tyčemi pozorný.
     
    05:08
    Michal Trávníček prosprintoval podél pravého mantinelu do útočného pásma, jeho přihrávka na najíždějícího Jiřího Hunkese však byla nepřesná.
     
    05:37
    Na druhé straně vyslal od červené čáry střelu Baranka a překvapený Janus nakonec musel do zákroku. Puk se totiž odrazil od zadního mantinelu a dorážející Květoň pálil vedle.
     
    06:30
    Lev za brankou zamíchal kotoučem a poslal ho na volného Šidlíka, ten ale na pozorného Jaroslava Januse nevyzrál.
     
    06:46
    Hosté útočné pásmo udrželi. Litvínovští se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak vrací před Januse, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    06:59
    Krenželok nahodil puk před branku od modré čáry, Krenželok však nedokázal dorazit kotouč za záda brankáře Litvínova.
     
    07:39
    Viktor Hübl na opačné straně z nenápadné akce střílel z prostoru mezi kruhy, Patrik Bartošák však vytáhl další přesný zákrok a jeho pokus zneškodnil.
     
    08:23
    Oba celky nyní vystřídaly a na ledě jsou tak čerstvé síly. Do akce se vydávají zase domácí hokejisté.
     
    09:00
    Radoslav Tybor najížděl na pravý kruh a už se chystal nahrávat úplně volnému najíždějícímu spoluhráči. Parádní obranný zákrok ale vytasil Romančík a akci hostů zastavil.
     
    09:30
    Výtisk tvrdě zastavil Jurčíka, bylo to ale čisté a hra tak pokračuje dále. Do akce se opět vydávají hosté z Vítkovic.
     
    10:48
    Zdráhal posunul kotouč z vlastní obranné třetiny a nedovolil tak domácím další šanci před Bartošákovou brankou.
     
    11:05
    A hned na to musel Bartošák znovu zasahovat. Na něho pálil znovu Viktor Hübl a hostující brankář se tak zaskvěl dalším pohotovým zákrokem. Vítkovičtí tak litvínovský tlak ustáli.
     
    11:27
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    11:33
    Šidlík po mantinelu poslal kotouč až do pásma Litvínova. Zakázané uvolnění to ale nebylo a hráči Vervy tak spěchají za pukem, aby ho vyvezli do útočného pásma.
     
    12:11
    Daniel Sörvik pálil na branku hostů a orazítkoval horní tyč Bartošákovy branky! Domácí hráči tak nebyli daleko od úvodní branky zápasu.
     
    12:58
    Po nepřesné rozehrávce hostů se do útoku vydali opět Litvínovští a znovu z toho byla dobrá akce. Ta skončila zmarem, nicméně Verva je zatím lepším týmem a Bartošák musí být ve svém brankovišti hodně pozorný.
     
    13:44
    Ondřej Jurčík se napřáhl ke střele a puk letěl kus vedle hostující svatyně. Následně pak si ho přebírají hosté a odzadu jdou do další útočné akce.
     
    14:29
    František Lukeš sebral nahozený puk od Sörvika a napřahoval se ke střele z levého kruhu, jeho pokus však skončil jen na zadním mantinelu.
     
    14:48
    Další akci domácích zastavilo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje do středního pásma, kde se bude po další komerční přestávce vhazovat.
     
    14:58
    Domácí se hned dostali do pásma a Lukeš našel volného Jakuba Petružálka, který z první vystřelil, ale znovu to bylo jen do pozorného Patrika Bartošáka.
     
    15:30
    Mladíček Jan Myšák se prosmýkl obranou hostů a dostal se i ke střele z levého kruhu, další zákrok pak zapisuje vítkovický brankář.
     
    16:10
    Hrbas střílel po zemi na Jaroslava Januse, ten musel zasahovat a kotouč pak poslal mezi své spoluhráče. Nechal tak hru plynout.
     
    16:46
    Šimon Stránský se uvolnil, dostal se do zakončení a v jasné střelecké pozici byl faulován domácím hráčem. Sudí pak nařizuje trestné střílení pro hosty!
     
    16:46
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Daniel Sörvik – trestné střílení, hákování).
     
    16:46
    Sám Stránský jel trestné střílení, dostal se do bekhendového zakončení, trefil ale tyč Janusovy branky. Ta tak zachránila domácí hráče od inkasované branky.
     
    17:03
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / porušení postupu vhazování). Trest odpyká Radoslav Tybor.
     
    17:40
    Domácí se nastěhovali do útočné třetiny, hned však o puk přišli a hosté ho tak vyhodili až před Januse. Poprvé se tak osvobozují.
     
    18:47
    Po dalším vyhození puku až před domácí branku zakládají domácí další útočnou akci, hosté se však v oslabení zatím velmi dobře brání.
     
    18:56
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Juraj Mikúš – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:03
    Hosté jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    19:33
    Také Verva se zatím dobře brání a vyhazuje puky do bezpečí. Hosté tak další akci musí zakládat z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    19:55
    Ondřej Roman se ještě dostal ke střele před domácí brankou, tu však pokryl betonem Jaroslav Janus. První dějství je u konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní jsme neviděli ani jednu branku, ovšem akce rozhodně ano, zejména tedy na domácí straně. Hosty notně držel brankář Patrik Bartošák, který svými zákroky motal útočníkům Litvínova hlavy. Hosté mohli otevřít skóre z nařízeného trestného střílení, Stránského ale zastavila tyčka litvínovské klece. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:20.
     
    Střely na branku: 16 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté dohrávají svou přesilovou hru, kterou utnula siréna konce první části hry. Zatím se však do útočného pásma nedostali.
     
    20:23
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Šimon Stránský – 2 min., sekání).
     
    20:56
    Litvínov je v plném počtu a začíná jeho zkrácená přesilová hra.
     
    21:09
    František Lukeš dostal přihrávku do těsné blízkosti branky Vítkovic, nakonec se však ke střele nedostal a do rychlého protiútoku zamířili hosté, leč bez úspěchu.
     
    21:17
    Jiří Hunkes dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a jeho projektil byl sraženo do ochranné sítě. Hra je přerušena a vhazovat se bude před Bartošákem.
     
    21:38
    Další střela Jiřího Hunkese, tentokráte od modré čáry skončila jen v lapačce Patrika Bartošáka, který hned na to přerušuje hru.
     
    21:52
    Jakub Petružálek střílel z levého kruhu, jeho pokus ještě těsně před hostujícím brankářem chtěl tečovat František Gerhát, trefil ale jen lapačku Bartošáka.
     
    22:23
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    23:07
    Nádherně sehraná akce Litvínova, která však nekončí brankou. Martin Hanzl potáhl puk podél pravého mantinelu a svou přihrávkou našel volného Michala Trávníčka, který zblízka netrefil hostující branku!
     
    24:03
    Po delší době o sobě dali vědět také hosté. Baláž přenechal puk Szturcovi, který kotouč posílá nad břevno domácí branky.
     
    24:43
    Viktor Hübl podržel kotouč u modré čáry a poté ho poslal do rohu kluziště, kde ho vybojovali hosté a mířili do útočné akce. Při ní si vynutili faul a po přerušení hry v ponechané výhodě se bude vylučovat.
     
    25:04
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., hákování).
     
    25:40
    Litvínovští dokázali získat puk ve vlastním obranném pásmu a hned ho vyhodili až před hostující klec.
     
    26:03
    Radoslav Tybor se dostal do těsné blízkosti Januse, blafákem na něho však nevyzrál. Puk zamířil mimo a poté se nechtěně srazil s Janusem. Tybor se hned svému krajanovi omluvil.
     
    26:14
    Martin Hanzl unikl ve vlastním oslabení a dostal se do útočného pásma, jenže tam nikoho neměl na přihrávku. Aspoň pošetřil cenné vteřiny z litvínovského oslabení.
     
    27:04
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    27:41
    Petružálek chtěl nahodit od pravého mantinelu puk před branku, nakonec se dostal k Bartošákovi a ten holí zasáhl.
     
    27:51
    Následuje další komerční přestávka.
     
    28:02
    Vítkovičtí dostali puk do útočného pásma, kde chvíli kombinovali. Lev se poté odhodlal ke střele a Januse puk vyhodil před sebe. Hosté tak v útočné třetině zůstanou i nadále.
     
    28:40
    Na druhé straně pak nevyšla souhra Válka s Řehořem, druhý jmenovaný trefil jen zadní mantinel. Nicméně Litvínovští stále operují před brankou Bartošáka.
     
    29:11
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Hanzl – 2 min., sekání).
     
    29:11
    Další vyloučení domácích a hosté tak mají šanci otevřít účet utkání v přesilové hře.
     
    29:36
    Hosté se sami vykázali z útočného pásma, puk se poté dostal blíže jejich brance a Ridera se vrací zpátky dozadu, aby odtud založila další akci.
     
    30:13
    Následně pak získali puk domácí a vyhodili ho až před hostující klece. Pošetřili tak další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    31:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se ujímají vedení, a to ve vlastním oslabení. Hosté propadli ve středním pásmu a do akce šli právě Litvínovští. VIKTOR HÜBL se zjevil před Bartošákem a pohotovou střelou ho prostřelil mezi jeho betony – 1:0. Asistence: František Lukeš.
    31:04 Viktor HÜBL - 1:0
     
    31:11
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    32:25
    Jakub Lev viděl Rastislava Deje, nahodil mu kotouč do míst, kde se právě jeho spoluhráč nacházel, ovšem druhý jmenovaný na puk nakonec vůbec nedosáhl.
     
    33:12
    Další komerční přestávka.
     
    33:27
    Po další akci Litvínova skončil kotouč na ochranné síti a hra je přerušena. Poté se bude vhazovat po levici Patrika Bartošáka.
     
    34:09
    Jurčíkova střela byla zablokována, nicméně domácí udrželi pásmo. Poté se u mantinelu skácel k zemi Jiří Hunkes po srážce s Janem Výtiskem a hned na to je hra přerušena.
     
    34:09
    Jiří Hunkes už zamířil za pomoci masérů na střídačku a vypadá to, že bude v pořádku. Šlo o kontakt ramene na rameno a sudí naznačují, že je vše v pořádku.
     
    35:06
    Hosté se dostali do útočného pásma, kde se dostali do kombinace před Janusovou brankou, nakonec však domácí hráči vyhodili puk do středního pásma.
     
    35:39
    Jaromír Pytlík objel branku domácích a poté poslal kotouč Hrbasovi, ten však na něho nedosáhl a akce Ridery je tak u konce.
     
    36:17
    Na opačné straně se ocitli před Bartošákem domácí hráči a hned zakombinovali před jeho brankou, nicméně žádná nebezpečná střela z toho nebyla.
     
    37:36
    Znovu hráči Vítkovic byli natlačeni před domácí brankou a snažili se o srovnání nepříznivého stavu skóre. Nakonec ale Verva vše ustála a otočila hru na opačnou stranu.
     
    38:07
    Bartošák raději přerušil hru po nahození puku od Marka Baránka, před ním totiž zle dotírali útočníci litvínovské Vervy. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    38:25
    Bartošák musel zasahovat dvakrát svojí holí, když zneškodnil dva domácí pokusy. Hosté se nedokázali dostat na kotouč a stále tak musejí čelit kombinacím Litvínova v jejich třetině.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:15
    V obranném pásmu Litvínova. Hosté poté vyhodili puk do ochranné sítě a sudí vykazuje hru do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    39:50
    Roman Szturc pohotově pálil z pravého kruhu, ale proti němu byl dobře postavený Jaroslav Janus, jenž proti jeho střele po ledě zasáhl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je u konce. V něm se domácí hráči dostali do vedení ve dvaatřicáté minutě, kdy ve vlastním oslabení zblízka prostřelil Bartošáka mezi betony Viktor Hübl a poslal Vervu do náskoku. Hosté měli také šance, ty však pokryl Janus. Rozhodně nás ještě čeká zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:20.
     
    Střely na branku: 27 – 17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Hosté se v úvodu třetí třetiny natlačili do útočného pásma a před Janusem bylo živo. Ten celou akci ustál a poté zastavil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    40:40
    Následně pak se pokoušeli domácí hráči dostat se do blízkosti branky hostů, ale byli obráni o puk už ve středním pásmu. Vítkovičtí tak zamířili zase před Januse.
     
    41:16
    Zdráhal se snažil obejít Suchánka, to se mu povedlo a poté střílel zpoza kruhů. Jeho pokus ještě tečoval Szturc, ale na Januse si nepřišel.
     
    42:29
    Hübl našel zadovkou Jakuba Petružálka, ale druhý jmenovaný dobře kotouč nezpracoval a rázem tak je po náznaku domácí akce.
     
    43:03
    Jan Myšák číhal v prostoru mezi kruhy. Jeho spoluhráči však byli obsazení obranou Vítkovic a přihrávky se tak nedočkal.
     
    43:54
    Domácí se ubránili tlaku hostů a hned po zisku kotouče zamířili do rychlé akce před vítkovickou klec. Nic z toho však nebylo a hosté otáčejí hru.
     
    44:24
    Janus pohotovým zákrokem zastavil střelu jeho krajana Radoslava Tybora a notně podržel svůj tým, jeho těsné vedení a také nulu na svém kontě.
     
    45:05
    Šimon Stránský se dostal do další střely před litvínovskou brankou a Vítkovice se stále snaží o vyrovnání. To však zatím nepřichází.
     
    45:30
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Marek Baránek – 2 min., vysoká hůl).
     
    46:03
    Domácí hráči nepustili hosty do zakončení, poté v obranném pásmu získali puk a vyhodili ho až před branku Patrika Bartošáka.
     
    46:50
    Kucsera střílel z levé strany, jeho dělovku však zastavil znovu pozorný Janus. Nicméně hosté stále tlačí před domácí brankou a mají menší tlak.
     
    47:30
    Litvínov je v plném počtu.
     
    49:52
    Hosté zvyšují tempo hry a cítí šanci na vyrovnání. Zatím je však obrana v čele s brankářem Jaroslavem Janusem proti.
     
    50:27
    Domácí nahodili puk do útočného pásma, sami se k němu ale nedostali. Získala ho obrana Vítkovic a hned na to hosté zakládají další útočnou akci.
     
    51:00
    Následuje další komerční přestávka.
     
    51:50
    Hosté se snaží nepustit domácí celek do dvoubrankového náskoku. A pomohl jim znovu Patrik Bartošák, který pokryl další střely litvínovských hokejistů.
     
    52:44
    Litvínovští takticky drží kotouč daleko od své branky a nepouštějí hosty do blízkosti Jaroslava Januse. Zatím se jim daří držet nejtěsnější možný náskok.
     
    53:26
    Rastislav Dej pálil z první v prostoru mezi kruhy a Jaroslav Janus zapisuje další veledůležitý zákrok. Puk mu sice propadl za záda, ale brankovou čáru nepřešel.
     
    53:50
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    54:04
    Verva velmi dobře brání prostor před Janusem, hosté zvyšují tempo a vynucují si další tlak. Poté se ke střele dostal zase Radoslav Tybor. Jaroslav Janus sklapl své betony a puk za svá záda nepustil.
     
    54:35
    Šidlík zavřel pásmo domácího celku, domácím se tak nepodařilo vyhodit puk do středního pásma.
     
    55:29
    Lukeš šikovně nahodil puk na svého spoluhráče a ten se poté dostal do středního pásma. Litvínovští si tak mohli na chvíli oddechnout před hostujícím tlakem.
     
    56:14
    Je to boj o každý centimetr ledu. Hosté se snaží srovnat, domácí naopak ubránit svůj těsný náskok. Závěr třetí třetiny tak může být ještě hodně zajímavý.
     
    56:53
    Další dobrý zákrok předvedl Patrik Bartošák proti střele Františka Gerháta. Hosté hned na to zamířili do rychlé akce a do zákroku musel jít také Janus. Hra je přerušena.
     
    57:19
    Juraj Mikúš pálil na branku hostů, jeho dělovku však zastavuje vyrážečkou zase Patrik Bartošák.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:08
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    58:08
    Vhazuje se v pásmu hostů. Pokud se jim podaří získat puk a dostat ho před litvínovskou klec, dá se očekávat, že hosté odvolají brankáře.
     
    58:20
    Hostující branka je prázdná a hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:30
    Domácím se podařilo dostat puk do středního pásma a šetří tak cenné vteřiny v závěru třetí třetiny. Hosté se vrací zpět a zakládají další akci.
     
    58:53
    Další zákrok Jaroslava Januse přerušuje hru. Ta je nyní hodně kouskována častým přerušováním. Hosté tak stále ještě živí naději na srovnání.
     
    58:53
    Branka Litvínova byla vychýlena ze svého postavení a ledaři ji tak nyní budou muset vrátit zpět. Přichází tak krátké přerušení hry.
     
    58:54
    Domácí vyhráli vhazování v obranné třetině a poslali puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    59:20
    Další cenné vteřiny ukrojili hráči Litvínova a drží kotouč ve středním pásmu. Snaží se hosty do toho svého nepustit.
     
    59:55
    Ještě souboj o puk v rohu kluziště v obranném pásmu Vervy a už to vypadá, že své vedení uhájí až do konce.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec ubránili fotbalový výsledek 1:0 a před svými diváky tak zapisují další tři body do tabulky. Hosté naopak odjedou s prázdnou. Jejich závěrečný tlak kýžené ovoce v podobě vyrovnání a vynucení si prodloužení, nepřinesl.
     
    Utkání sledovalo 5 011 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:55:03)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 32. V. Hübl (F. Lukeš)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Hunkes, Suchánek, Sörvik, Baránek, Romančík, Ščotka, Strejček – Petružálek (A), V. Hübl (A), F. Lukeš – Myšák, Gerhát, Trávníček (C) – Válek, J. Mikúš, Řehoř – Jurčík, M. Hanzl, Matoušek.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Výtisk (C), D. Krenželok, Hrbas, Baranka, Šidlík, Černý – Dej, Lev (A), Schleiss – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Kucsera, Š. Stránský, P. Zdráhal – Szturc (A), Pytlík, Baláž.

    Rozhodčí: Hodek, Hradil – Frodl, Komárek

    Diváci: 5 011
    ocianews.com