Liberec – Chodov 7:5 (kon.) | Ostrava – Otrokovice 7:4 (kon.) | Bulldogs – Sparta 2:4 (kon.)
Znojmo – Bohemians 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Pardubice 7:3 (kon.) | Česká Lípa – Královské Vinohrady 11:5 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
7:4 (2:1, 3:3, 2:0)
PSG Panthers Otrokovice
Pátek 26.10.2018, 17:30 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    59:32 Filip ČONKA-SKYBA - 7:4
     
    59:32
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nejspíše je rozhodnuto, jelikož Ostrava se prosazuje do prázdné brány. Hostující hráč by otravován a to tak, že špatně rozehrál. K balonku se dostal FILIP ČONKA-SKYBA, jenž neměl potíže zamířit do prázdné. Asistence: Michal Sládek.
     
    59:16
    Necelá minutka do konce hry!
     
    57:57
    A klidně mohli srovnat! Otrokovice vyslaly velmi dobrou střelu, se kterou měl Kloboučník problémy. Pomohli mu ovšem jeho spoluhráči.
     
    57:41
    Hosté hrají v šesti!
    52:47 Václav JURDZIN - 6:4
     
    52:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Navíc inkasuje a znovu prohrává o dvě branky! To bylo parádně sehrané přečíslení, kdy Mendrek poslal skvělou křižnou přihrávku přesně na hůl VÁCLAVA JUDRZINA, jenž jen nastavil hokejku u tyčky, od které se dostal míček za brankovou čáru. Asistence: Jakub Mendrek.
     
    50:16
    Konečně nějaká lepší šance v podání hostujícího celku! Kloboučník vyrazil míček jen před sebe, kde se snažil dorážet hostující hráč. Ten ovšem skákavý míček netrefil.
     
    50:12
    Matyáš Šindler je na hřišti!
     
    48:02
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Matyáš Šindler – 2 min., Sekání).
     
    40:34
    Jiří Juhaňák je na hřišti!
     
    39:00
    Minuta do konce druhé periody!
     
    38:34
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Jiří Juhaňák – 2 min., Bránění ve hře).
    36:12 Martin NAGY - 5:4
     
    36:12
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A tak přichází trest, kdy Otrokovice snižují na rozdíl jedné branky! MARTIN NAGY se obtočil s míčkem proti protihráči a jeho parádní rána zapadla přesně do růžku Kloboučníkovy branky. Asistence: Tomáš Sovják.
     
    34:42
    Obrovská šance hostujícího týmu, který mohl snížit na rozdíl jedné branky! Přečíslení dva na jednoho ovšem zhatila nepřesná skákavá přihrávka.
     
    33:45
    Martin Nagy je na ledě!
     
    31:45
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Martin Nagy – 2 min., Bránění ve hře).
    31:21 Martin ROŽNOVJÁK - 5:3
     
    31:21
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Chyba domácího hráče poslal hostující tým do přečíslení tři na jednoho! Szweda posunul míček na MARTINA ROŽNOVJÁKA, jenž se rozhodl pro střelu od mantinelu a překonal domácího brankáře. Asistence: Martin Szweda.
    30:23 Jan KŘIVA - 5:2
     
    30:23
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Jenže o chvilku později se dostávají do útoku a ke vstřelení branky! Střelu Lipového vyrazil Michajlovič jen před sebe, kde byl připravený JAN KŘIVA, jenž z hranice brankoviště doklepl míček do sítě. Asistence: Marek Lipový.
    29:17 Marek ZAPLETAL - 4:2
     
    29:17
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hosté měli k dispozici rozehrávku z rohu, střela Švajného sice ještě neprošla. Poté se ale míček odrazil na hůl stejného hráče, který jej posunul na MARKA ZAPLETALA, který střelou z první překonal domácího gólmana. Asistence: Marek Švajný.
    26:24 Jan KŘIVA - 4:1
     
    26:24
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A tak přichází další branka v síti Otrokovic! Jan Křiva poslal při přečíslení tři na jednoho přihrávku pro JANA KŘIVU, který bez problémů trefil odkrytou část sítě. Asistence: Matyáš Šindler.
    21:58 Filip ČONKA-SKYBA - 3:1
     
    21:58
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přesto vidíme branku v síti hostí! FILIP ČONKA-SKYBA si vyměnil míček se svým spoluhráčem u mantinelu a táhlou střelou poslal míček do sítě. Asistence: Erik Moravčík.
     
    21:03
    Martin Nagy je na hřišti!
     
    19:03
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Martin Nagy – 2 min., Sekání).
     
    17:12
    Jan Křiva orazítkoval tyčku!
    15:57 Marek ZAPLETAL - 2:1
     
    15:57
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen hosté snižují! MAREK ZAPLETAL dostal míček k levému mantinelu na střed hřiště a tvrdou ranou se trefuje přesně! Asistence: Martin Nagy.
    12:18 Jakub MENDREK - 2:0
     
    12:18
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava odskakuje do dvoubrankového vedení! Po rozehrávce z rohu dostal nahrávku JAKUB MENDREK, který ze středu uklidil míček do šibenice! Asistence: Filip Čonka-Skyba.
     
    11:04
    Velká chyba otrokovické obrany! Jeden z hostujících obránců nahrál před branku, kde byl domácí útočník! Jenže ten trefil pouze brankáře a z obrovské šance nic nevytěžil!
    07:23 Jiří ŠEBESTA - 1:0
     
    07:23
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku! JIŘÍ ŠEBESTA získal míček na středu hřiště a sám přešel přes obránce. Jeho střela poté skončila přesně v levém horním rohu branky! Asistence: Jan Křiva.
     
    01:01
    Matyáš Šindler dostal krásnou nahrávku na pravou stranu a měl odkrytou branku, ale jeho střelecký pokus skončil na tyčce!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 8. Jiří Šebesta (Křiva), 13. Mendrek (Čonka-Skyba), 22. Čonka-Skyba (Moravčík), 27. Křiva (Šindler), 31. Křiva (Lipový), 53. Jurdzin (Mendrek), 60. Čonka-Skyba (Sládek) – 16. Zapletal (Mar. Nagy), 30. Zapletal (Švajný), 32. Rožnovják (Szweda), 37. Mar. Nagy (Sovják)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (Laja) – Lipový, Jiří Šebesta, Jurdzin, Posselt, Bauer, Moravčík – Juhaňák, Hrabal, Šindler – Eichner, Daniš, Sládek – Mendrek, Kaloč, Miške – Křiva, Čonka-Skyba, Mžyk.
    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Malina) – Rožnovják, Kostka, Zimmer, Švajný, Kvapil, Čevela – Sovják, Jurčík, Zapletal – Szweda, Mar. Nagy, Kittel – Volek, Vykopal, Petřík.

    Rozhodčí: Libor Galvas, Lukáš Mikula
    thejrc.org