Liberec – Chodov 7:5 (kon.) | Ostrava – Otrokovice 7:4 (kon.) | Bulldogs – Sparta 2:4 (kon.)
Znojmo – Bohemians 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Pardubice 7:3 (kon.) | Česká Lípa – Královské Vinohrady 11:5 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
7:4 (2:1, 3:3, 2:0)
PSG Panthers Otrokovice
Pátek 26.10.2018, 17:30 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:20:40)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Ostrava – Filip Čonka-Skyba
    Otrokovice – Marek Zapletal
     
    Je konec! Ostrava si naprosto zaslouženě dokráčela pro vítězství za tři body. Ve třetí periodě přidala dvě branky, zatímco Otrokovice neskórovaly ani jednou. Nejvíce se na výhře podíleli Filip Čonka-Skyba a Jan Křiva. Oba si připsali tři body za dva góly a jednu asistenci.
     
    Konec zápasu.
    59:32 Filip ČONKA-SKYBA - 7:4
     
    59:32
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nejspíše je rozhodnuto, jelikož Ostrava se prosazuje do prázdné brány. Hostující hráč by otravován a to tak, že špatně rozehrál. K balonku se dostal FILIP ČONKA-SKYBA, jenž neměl potíže zamířit do prázdné. Asistence: Michal Sládek.
     
    59:16
    Necelá minutka do konce hry!
     
    58:23
    Další velmi dobrá příležitost v podání Otrokovic. Míček vybojoval u mantinelu Tomáš Sovják, s jehož střelou měl Kloboučník problémy. Nakonec jí ale dokázal zkrotit a nikdo nemohl dorážet.
     
    57:57
    A klidně mohli srovnat! Otrokovice vyslaly velmi dobrou střelu, se kterou měl Kloboučník problémy. Pomohli mu ovšem jeho spoluhráči.
     
    57:41
    Hosté hrají v šesti!
     
    57:25
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:02
    Jenže Ostrava zatím hraje velmi dobře a disciplinovaně. Nehraje jen na obranu a snaží se i útočit. Michajlovič nemá moc šancí opustit branku.
     
    56:31
    Hosté zatím neodvolali brankáře. K tomu již nejspíše ale brzy dojde, jelikož Otrokovice i nadále prohrávají o dvě branky.
     
    55:46
    Filip Čonka-Skyba si sám připravil šanci. Naběhl si do dobré pozice a s jeho ránou měl Michajlovič problémy, přesto jeho pokus vyrazil.
     
    55:18
    Hostující hráči začínají mít tlak! Tentokrát přišla velmi zajímavá střela, ovšem ta byla sražena domácí obranou mimo hřiště i nebezpečí.
     
    54:40
    Navíc si připsal zajímavý pokus! Přišla nabídka z poloviny hřiště, která byla tečována na hranici brankoviště. Teč těsně přelétla horní tyčku.
     
    54:14
    Otrokovice už se k němu ale dostaly. Ostrava sice napadá hodně vysoko, ale tentokrát z toho hostující tým vybruslil na jedničku.
     
    53:36
    A hosté jsou nyní jako opaření. Nemohou se dostat s míčkem na polovinu soupeře. Teď jen odevzdali míček domácím obráncům a budou se bránit.
    52:47 Václav JURDZIN - 6:4

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 8. Jiří Šebesta (Křiva), 13. Mendrek (Čonka-Skyba), 22. Čonka-Skyba (Moravčík), 27. Křiva (Šindler), 31. Křiva (Lipový), 53. Jurdzin (Mendrek), 60. Čonka-Skyba (Sládek) – 16. Zapletal (Mar. Nagy), 30. Zapletal (Švajný), 32. Rožnovják (Szweda), 37. Mar. Nagy (Sovják)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (Laja) – Lipový, Jiří Šebesta, Jurdzin, Posselt, Bauer, Moravčík – Juhaňák, Hrabal, Šindler – Eichner, Daniš, Sládek – Mendrek, Kaloč, Miške – Křiva, Čonka-Skyba, Mžyk.
    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Malina) – Rožnovják, Kostka, Zimmer, Švajný, Kvapil, Čevela – Sovják, Jurčík, Zapletal – Szweda, Mar. Nagy, Kittel – Volek, Vykopal, Petřík.

    Rozhodčí: Libor Galvas, Lukáš Mikula
    thejrc.org