Chabarovsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Kunlun – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Barys – Viťaz 3:1 (kon.)
Jokerit – Spartak Moskva 4:3 (po pr.) | Riga – Petrohrad 1:2 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 0:9 (kon.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
4:3 (1:3, 2:0, 0:0 - 1:0)
Spartak Moskva
Pátek 26.10.2018, 17:30 • Tondiraba Ice Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:25 Steve MOSES - 4:3
     
    62:25
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A v prodloužení se nakonec raduje Jokerit. O bod navíc se pro svůj celek postaral STEVE MOSES, který si nabruslil z pravé strany na levou a bekhendem překonal Bespalova.
    31:45 Jesse JOENSUU - 3:3
     
    31:45
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit a přesilové hry = velké nebezpečí pro soupeře a nyní potvrzení, že Jokerit přesilovky zkrátka umí využívat! Grant vyslal tvrdou ránu od modré čáry, puk se odrazil od zadního mantinelu před branku a JESSE JOENSUU už jen dorazil vracející se puk do branky. Asistence: Alex Grant a Brian O'Neill.
    30:33 John NORMAN - 2:3
     
    30:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A menší tlak Jokeritu přináší opět snížení stavu a po povedené kombinaci před brankou tečuje puk JOHN NORMAN po nahození od Jespera Jensena. Asistence: Jesper Jensen Aabo a Jesse Joensuu.
    15:09 Alexandr CHOCHLAČOV - 1:3
     
    15:09
    Spartak právě vstřelil branku!
    Avšak Spartak si velmi brzy vrací své dvou brankové vedení, kdy se dostal do přečíslení a Sami Lepistö nedokázal ubránit najíždějícího ENVERA LISINA, který místo přihrávky nakonec zvolil zakončení a udělal správně. Bez asistence.
    13:53 Brian O'NEILL - 1:2
     
    13:53
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A Jokerit velmi brzy dokázal využít tuto nabídnutou přesilovku a snižuje stav zápasu na rozdíl jedné branky. BRIAN O'NEILL dostal puk na pravou stranu, v poklidu si nachystal své zakončení a trefuje se přízemní střelou za záda Bespalova. Asistence: Alex Grant.
    08:19 Andrej KUTĚJKIN - 0:2
     
    08:19
    Spartak právě vstřelil branku!
    No a ztráta puku Jormakky vedla k rychlé útočné akci soupeře, který ji proměňuje ve svou druhou branku! ANDREJ KUTĚJKIN dokázal svou střelou uspět a Ryan Zapolski máchl svou lapačkou jen na prázdno. Asistence: Alexandr Chochlačov.
    04:05 Ben MAXWELL - 0:1
     
    04:05
    Spartak právě vstřelil branku!
    První střelecký pokus Kosova byl ještě sražený. Následně se puk dostal na levou stranu, kde byl osamocený BEN MAXWELL. Asistence: Martinš Karsums.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 14. O'Neill (A. Grant), 31. Norman (Jensen Aabo, Joensuu), 32. Joensuu (A. Grant, O'Neill), 63. Moses – 5. Maxwell (Karsums), 9. Kutějkin (Chochlačov), 16. Lisin


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Kalninš) – Stollery, Lepistö (C), Jensen Aabo, A. Grant, O. Lauridsen, Lööv – Joensuu (A), O'Neill (A), Norman – Platt, Jormakka, Nicklas Jensen – Moses, Manninen, Anttila – Niemi, Pihlström, Wärn.
    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kulik, Kalinin (C), Kutějkin (A), Grigorev, Dyblenko, Gončarov – Filatov, Zubov (A), Chochlačov – Lisin, Daugavinš, R. Hanzl – Kosov, Karsums, Maxwell – Talalujev, Nikoncev, Šaškov – Leščenko.

    Rozhodčí: Sergei Belyayev, Sergei Yudakov – Dmitry Golyak, Ivan Dedyulya
    thejrc.org