Zlín – Vítkovice 1:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:2 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 11:2 (kon.)
Salzburg – Č. Budějovice 3:5 (kon.) | Vsetín – Havířov 0:3 (kon.) | Třinec – Přerov 5:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:2 (0:1, 2:1, 2:0 - N 0:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Pátek 26.10.2018, 16:00 • Home Monitoring Aréna, Plzeň • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    Rozhodující branku v nájezdech si připisuje jediný úspěšný exekutor, kterým byl již v první sérii PAVEL HUSARIK.
     
    53:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ondřej Bláha se řítil sám na Koláře, ale neuspěl. A tak do rychlého protiútoku vyrazili domácí. Jakub Procházka předložil kotouč před odkrytou branku VÁCLAVU ADAMCOVI, který se v takových situacích nemýlí. Asistence: Jakub Procházka, Marek Princl.
     
    44:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Která nakonec přišla a byla naprosto přesná. Od modré čáry plácl do kotouče MICHAL HOUDEK a puk zastavila až síť. Asistence: Sebastián Malát, Jan Matiášek.
     
    37:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno nabídnutou přesilovou hru využívá po devatenácti vteřinách. Střelu Tomáše Bernata vyrazil Kolář jen před sebe, k dorážce nejrychleji přijel PAVEL HUSARIK, který i s trochou štěstí dokázal protlačit touš do sítě. Asistence: Tomáš Bernat, Filip Šimek.
     
    32:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla paráda! Vyhození Daniela Maláka si našel v útočném pásmu Petr Eret, který puk přesně předal přes celou šíři pásma na Josefa Roubala. Ten ovšem nebyl sobec a puk předložil před prázdnou branku JANU MATIÁŠKOVI, který už to měl snadné. Asistence: Josef Roubal, Petr Eret.
     
    21:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle je Plzeň jak ji známe! JAKUB PROCHÁZKA po přihrávce od Marka Princla vystřelil z velkého úhlu a puk se pomalu za Jirouškem došoural za brankovou čáru. Sice šťastná branka, ale platí. Asistence: Marek Princl, Michal Houdek.
     
    17:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se dostává v zápase do vedení a nutno uznat, že zaslouženě. MATĚJ ČERMÁK tečnul nahození Zicha od modré čáry a nyní byl plzeňský brankář zcela bez šance. Asistence: Adam Zich, Filip Šimek.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 22. Procházka (Princl, Houdek), 33. Matiášek (Roubal, Eret), 45. Houdek (Malát, Matiášek), 54. Adamec (Procházka, Princl) – 18. Čermák (Zich, Šimek), 38. Husarik (Bernat, Šimek), rozh. náj. Husarik

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Houdek (PLZ)
    0:1   Husarik (KLA)
    2. série:
    0:1   Adamec (PLZ)
    0:1   Čermák (KLA)
    3. série:
    0:1   Matiášek (PLZ)
    0:1   Veber (KLA)
    4. série:
    0:1   Eret (PLZ)
    0:1   Volráb (KLA)
    5. série:
    0:1   Princl (PLZ)


    HC Škoda Plzeň: Kolář (Pilc) – Houdek, Kovařík, Lokajíček (A), Šilhán, Kremláček, Malák – Ženíšek, Kvasnička, Rohla, Slanina, Matiášek, Adamec, Roubal (A), Malát, Procházka, Eret, Hasman (C), Princl
    Rytíři Kladno: Jiroušek (Novotný) – Kvapil, Staněk, Volráb, Šmatlák (A), Flachs, Míka, Veber, Zich (A) – Šimek, Hašek, Bernat, Bláha, Husarik (C), Rendla, Filip, Štrombach, Čermák

    Rozhodčí: Daniel Jechoutek – Zbyněk Karda, Daniel Horažďovský

    Diváci: 66
    ocianews.com