Zlín – Vítkovice 1:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:2 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 11:2 (kon.)
Salzburg – Č. Budějovice 3:5 (kon.) | Vsetín – Havířov 0:3 (kon.) | Třinec – Přerov 5:3 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
3:5 (0:3, 3:1, 0:1 - 1:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 26.10.2018, 17:00DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    63:35
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté z dnešního utkání vytěží alespoň bod. Do samostatného úniku se dostal JOHN JASON PETERKA, který rozpohyboval Svobodu a z forhendu zasunul puk za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    59:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O tom, kdo dnes bude brát tři body ze základní části, je pravděpodobně rozhodnuto. Salzburg zkusil své štěstí se šesti hráči v poli, nicméně se mu to nevyplatilo. Pro kotouč si bez problémů dojel MICHAL SILNÝ, který ho stejně tak poslal do odkryté klece. Asistence: Daniel Dudáček, Aleš Řezáč.
     
    39:41
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí se přibližují na rozdíl pouhého jednoho gólu! JOHN JASON PETERKA se dostal k zakončení před brankou. Již byl sice ve velkém úhlu, jenže vzdálenější horní růžek bekhendem našel naprosto přesně. Asistence: Luis Lindner, Maximilian Menner.
     
    35:53
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Na odpověď jsme ale přeci jen nečekali příliš dlouho. ELIS NIKOLAJ HEDE se vytočil do palebné pozice a zkusil to z pravého kruhu. Jeho střela zapadla na centimetr přesně do horního růžku. Taktéž velmi povedená trefa. Asistence: John Jason Peterka.
     
    32:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se raduje ze své čtvrté trefy! V přesilové hře využil více prostoru PAVEL NOVÁK, který se krásným způsobem dostal za obránce a následně si ve své šanci v blízkosti svatyně počínal suverénně. Asistenci na tuto branku si připisuje dokonce Daniel Svoboda, brankář Motoru.
     
    23:18
    Salzburg právě vstřelil branku!
    I domácí hokejisté se dočkávají první vstřelené branky! Salzburgští kombinovali za Svobodovou svatyní. Následně téměř do nulového úhlu dostal přihrávku OLEKSIJ MYKLUCHA, třetí nejproduktivnější hráč juniorské nejvyšší soutěže, a s notnou dávkou štěstí prostřelil. Svobodovy propadl kotouč za brankovou čáru u levé tyčky. Asistence: Elis Nikolaj Hede, Josef Eham-
     
    12:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další mezírka v salzburské obraně a je to o tři branky! Osamocen na pravém kruhu stál JAKUB ČÍŽEK, který dostal přihrávku a z první salzburského gólmana prostřelil. Dnes to tedy českobudějovickému útočníkovi střílí. Ve třinácté minutě kompletuje čistý hattrick! Asistence: Pavel Novák, Daniel Dudáček.
     
    07:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Běží sedmá minuta a Motor již vede o dvě branky! V oslabení ujel za kotoučem Jakub Novák, který z úhlu poslal puk před branku, odkud si druhý gól zápasu připisuje JAKUB ČÍŽEK! Asistence: Jakub Novák, Tomáš Hubata
     
    04:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku utkání! Salzburg měl i díky přesilovce o něco aktivnější začátek, paradoxně už ale prohrává! JAKUB ČÍŽEK se dostal do samostatného úniku, který z bekhendu bezpečně proměnil! Povedená trefa – 1:0! Asistence: Patrik Škola, Šimon Masopust.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 24. Myklucha (Hede, Eham), 36. Hede (Peterka), 40. Peterka (Lindner, Menner), 64. Peterka – 5. Čížek (Škola, Masopust), 8. Čížek (J. Novák, Hubata), 13. Čížek (P. Novák, Dudáček), 33. P. Novák (Svoboda), 60. Silný (Dudáček, Řezáč)


    EC Red Bull Salzburg: Bugl (Kolarz) – Obu, Menner, Zündel, Szuber, Wimmer – Borzecki, Varejcka, Schwaiger, Hede, Eham, Eliaš, Vogt, Myklucha, Polegoško, Lindner, Maier, Harnisch, Peterka
    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Vávra, Hubata, Dudáček, Svach, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Grossmann, Hrubec, Hracholski, M. Masopust, Janoch. P. Novák, Čížek, Silný

    Rozhodčí: Supper – Kainberger, Oberhuber
    ocianews.com