Vegas – Tampa 2:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 1:2 (kon.) | Carolina – San Jose 4:3 (1:0 po s.n.)
Colorado – Ottawa 6:3 (kon.) | New Jersey – Florida 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 1:6 (kon.)
Nashville – Edmonton 3:5 (kon.) | Calgary – Washington 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
6:3 (0:2, 2:1, 4:0)
Ottawa Senators
Sobota 27.10.2018, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Ryan Dzingel – 2 min., držení).
    55:33 Matt NIETO - 6:3
     
    55:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Krásná akce a na jejím konči je šestá branka Colorada. Nathan MacKinnon senzačně našel MATTA NIETA, který měl před sebou odkrytou branku, a tak mohl snadno zakončovat. Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
     
    49:45
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Erik Johnson – 2 min., podrážení).
    48:38 Nathan MACKINNON - 5:3
     
    48:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí celek odskakuje svému soupeři a už vede o dva góly. Tentokrát se prosazuje po pěkné akci NATHAN MACKINNON, na jehož střelu z první byl brankář krátký.. Asistence: Gabriel Landeskog a Mikko Rantanen.
    46:14 Gabriel LANDESKOG - 4:3
     
    46:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase se dostává domácí celek do vedení. Akci začal Barrie, který vyslal do útočného pásma Rantanena. Ten přenechal kotouč GABRIELU LANDESKOGOVI, který ránou pod horní tyčku dokázal prostřelit brankáře Senators. Asistence: Mikko Rantanen a Tyson Barrie.
    41:00 Carl SÖDERBERG - 3:3
     
    41:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, minutu po začátku třetí třetiny se prosazuje domácí celek. Matt Calvert vypálil, jeho ránu brankář vyrazil, a pak z nulového úhlu zakončoval CARL SÖDERBERG. Tuto střelu si brankář Senators srazil do své sítě. Asistence: Matt Calvert a Tyson Barrie.
     
    39:04
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Thomas Chabot – 2 min., hákování).
    34:32 Mikko RANTANEN - 2:3
     
    34:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilovce znamená, že je drama na světě. Tvrdou ránou z první na vzdálenější tyč se prosazuje k velké radosti domácího publika MIKKO RANTANEN. Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.
     
    32:59
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Bobby Ryan – 2 min., podrážení).
    30:32 Matt DUCHENE - 1:3
     
    30:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators si velmi rychle berou dvoubrankové vedení zpět. Do situaci dva na jednoho se dostal white a zakončující MATT DUCHENE. Philipp Grubauer se snažil, ale nedokázal zasáhnout. Asistence: Colin White.
    30:20 Samuel GIRARD - 1:2
     
    30:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se konečně také dokázal poradit. Po pěkné Landeskogově přihrávce do odkryté části branky poslal kotouč obranou nedostatečně pokrytý SAMUEL GIRARD. Asistence: Gabriel Landeskog a Erik Johnson.
     
    12:36
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Alexander Kerfoot – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
    10:27 Matt DUCHENE - 0:2
     
    10:27
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení. Colin White vyhrál buly v útočném pásmu, od modré čáry pálil obránce Cody Ceci. Jeho ránu před brankou výborně tečoval mimo dosah Grubauera MATT DUCHENE. Asistence: Cody Ceci a Colin White.
    02:42 Ryan DZINGEL - 0:1
     
    02:42
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostující celek se z kraje první třetiny dostává do vedení. Odražený puk se před brankou dostal k RYANU DZINGELOVI, který z bezprostřední blízkosti dokázal poslat kotouč pod horní tyčku. Po rychlé akci vede Ottawa. Asistence: Thomas Chabot a Chris Tierney.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 31. Girard (Landeskog, E. Johnson), 35. Rantanen (MacKinnon, Barrie), 41. Söderberg (Calvert, Barrie), 47. Landeskog (Rantanen, Barrie), 49. MacKinnon (Landeskog, Rantanen), 56. Nieto (MacKinnon, Rantanen) – 3. Dzingel (Chabot, Tierney), 11. Duchene (Ceci, White), 31. Duchene (White)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – Girard, E. Johnson, Cole, Barrie, Zadorov, Nemeth – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Jost, Kameněv, C. Wilson – Andrighetto, Kerfoot, Daňo – Nieto, Söderberg, Calvert.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Chabot, DeMelo, Ch. Wideman, Lajoie, Jaroš, Ceci – Bødker, Duchene, White – Dzingel, Tierney, Mark Stone – Formenton, M. McCormick, B. Ryan – Pääjärvi, Z. Smith, Pyatt.

    Rozhodčí: Chmielewski, Kozari – Cameron, Gawryletz

    Diváci: 16 851
    bahis siteleri