Brighton – Wolverhampton 1:0 (kon.) | Fulham – Bournemouth 0:3 (kon.) | Liverpool – Cardiff 4:1 (kon.)
Southampton – Newcastle 0:0 (kon.) | Watford – Huddersfield Town 3:0 (kon.) | Leicester – West Ham 1:1 (kon.)
konec
Leicester City
1:1 (0:1)
West Ham United
Sobota 27.10.2018, 18:30 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Kapitán Mark Noble poslal West Ham v závěru prvního poločasu po zbytečném ostrém skluzu do oslabení, osm minut předtím se ale prosadil Fabián Balbuena a hosté i přes oslabení až do samotného závěru sahali po cenných třech bodech, jenže minut před koncem vyrovnal s přispěním teče Roberta Snodgrasse na 1:1 Wilfred Ndidi. Nakonec se tedy podařilo ukončit sérii dvou porážek oběma týmům, které si na King Power Stadium body rozdělily. Konečný výsledek dnešního pěkného drama. Leicester City 1 West Ham United 1. (20:29:04)
     
    90+6
    Konec zápasu.

     
    90+5
    Ben Chilwell našel pěkným centrem Šindžiho Okazakiho, Łukasz Fabiański šel ale rychle k zemi a jeho hlavičku dokázal v nastaveném čase zneškodnit!
     
    90+4
    Demarai Gray byl tím ošetřovaným hráčem, a jelikož už Leicester využil všechna střídání, domácí hrají o deseti.
     
    90+3
    Arthur Masuaku využil prodlevě ve hře k tomu, aby si na střídačku doběhl poslechnout pokyny Manuela Pellegriniho.
     
    90+2
    Jeden z hráčů Leicesteru zůstal ležet v blízkosti vlastního pokutového území a je ošetřován. Na hrací ploše se již dokonce objevila nosítka.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 4 minuty.
     
    90
    Robert Snodgrass mohl dát zapomenout na nešťastnou teč a připsat si asistenci, jenže Angelo Ogbonna po jeho zpětné přihrávce z pravé strany šestnáctky těsně minul vzdálenější levý horní roh brány!
    89. Wilfred NDIDI - 1:1
     
    89
    Leicester právě vstřelil branku!
    Łukasz Fabiański fantastickým zákrokem vyrazil střelu útočníka Jamieho Vardyho z pravé strany šestnáctky, vzápětí už byl ale bezmocný, když WILFRED NDIDI tvrdou střelu zpoza šestnáctky otřel o záda Roberta Snodgrasse a míč zamířil do levého horního rohu! Leicester v závěru zaslouženě vyrovnal. Asistence: Demarai Gray.
     
    89
    Leicester v úvodu a na konci zápasu vstřelil dva góly, jenže oba dva shodně nebyly uznány kvůli ofsajdu. West Ham i přes oslabení sahá po cenném vítězství.
     
    88
    Šindži Okazaki si naběhl uprostřed šestnáctky na přízemní centr Bena Chilwella z levé strany a přízemní střelou zamířil k levé tyči, jeho gól ale padl z ofsajdu!
     
    87
    Arthur Masuaku byl zřejmě hráčem, který se ocitl uprostřed šestnáctky v obrovské šanci a mohl rozhodnout, jenže jeho laxní zakončení skončilo v rukavicích Kaspera Schmeichela!
     
    86
    Demarai Gray válí sudy na hřišti poté, co byl nepříjemně dohrál Pablem Zabaletou. Jasný šlapák. Vypadá to tedy, že obránce West Hamu viděl kartu za tento faul.
     
    85
    Pablo Zabaleta viděl žlutou kartu, nejednalo se ovšem o faul, nýbrž zbytečné protesty. Tak nakonec se jednalo o ostrý faul, který odnesl Demarai Gray.
     
    85
    Jamie Vardy si na vzdálenější levé tyči naběhl na krásný přízemní centr Marca Albrightona z pravého křídla a ve skluzu míč poslal těsně mimo. Zakončení ale předcházel ofsajd.
     
    84
    Jeden z hráčů Leicesteru byl nepříjemně dohrán naproti střídačkám, hra ale pokračovala dále. Domácí fotbalisté hráli, místo toho, aby se zajímali o jeho zdravotní stav.

    Tomáš Reiner

    Branky: 89. Ndidi (Gray) – 30. Balbuena

    Karty:   47. Söyüncü (LEC) – 85. Zabaleta (WHU)   38. Noble (WHU)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 11:6. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 17:5.
    Leicester City: Schmeichel (C) – Amartey, Söyüncü (80. Okazaki), Maguire, Chilwell – Ndidi, Iborra – R. Ghezzal (46. Vardy), Maddison, Albrighton – Iheanacho (61. Gray).
    Náhradníci: D. Ward – J. Evans, R. Pereira, Gray, N. Mendy, Vardy, Okazaki.

    West Ham United: Fabiański – Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku – Rice – Diangana (75. Cresswell), Noble (C), Snodgrass, Anderson (81. Ogbonna) – J. Hernández (61. Antonio).
    Náhradníci: Adrián – Cresswell, Ogbonna, Fredericks, Antonio, Powell, Coventry.

    Rozhodčí: Michael Oliver. Asistenti: Simon Bennett, Mick McDonough. Čtvrtý rozhodčí: Lee Mason
    thejrc.org