Ústí n/L – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Kladno – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Havířov – Vsetín 4:1 (kon.)
Kadaň – Jihlava 3:5 (kon.) | Prostějov – Slavia 3:6 (kon.) | Motor ČB – Přerov 3:1 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 6:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 27.10.2018, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Martin HEŘMAN - 3:1
     
    59:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí se radují ze své třetí trefy! MARTIN HEŘMAN chtěl vyhodit kotouč z obranného pásma bekhendem, povedl se mu ale lepší kousek. Kotouč poslal přímo do odkryté klece, Přerov to totiž zkoušel v šesti. Bez asistence.
    49:58 Jakub BABKA - 2:1
     
    49:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně propuká radost, Motor jde podruhé v utkání do vedení! Jakub Babka dostal přihrávku před levý kruh, odkud zamířil do vzdálenějšího horního růžku. Do jeho už tak povedené střely sáhl ještě MILOSLAV ČERMÁK. Asistence: Jakub Babka, Roman Přikryl.
    32:17 Mikuláš ZBOŘIL - 1:1
     
    32:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští hráči se mohou radovat z první vstřelené branky! Milan Procházka před brankou prodloužil kotouč k MIKULÁŠI ZBOŘILOVI, a ten jej bezpečně uklidil za brankovou čáru. Asistence: Milan Procházka, Roman Pšurný.
    02:44 Pavel PÝCHA - 1:0
     
    02:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku, nemuseli jsme na ni čekat vůbec dlouho! Dvojnásobnou přesilovou hru totiž Motor proměňuje. Lukáš Endál našel zhruba na vrcholku kruhu stojícího PAVLA PÝCHU, který napřáhl a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Endál, Zdeněk Doležal.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Pýcha (Endál, Z. Doležal), 50. Čermák (Babka, R. Přikryl), 60. Heřman – 33. Zbořil (Milan Procházka, Pšurný)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Vydarený, Pavlin, Pýcha, Plášil, Kachyňa, Fillman – M. Novák, Gilbert, Z. Doležal – Čermák, Šimánek, Babka – Heřman, R. Přikryl, Endál – Beránek, Dančišin, Doktor.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Pala, Čáp, M. Novotný, Zbořil, R. Černý, Malina, M. Pohl – Kopta, T. Sýkora, T. Doležal – Milan Procházka, Pšurný, Sikora – M. Kratochvíl, Hejcman, Navrátil – Š. Kratochvíl, Moučka, Václavek.

    Rozhodčí: Souček, Šindel – Tvrdík, Siman

    Diváci: 6391
    bahis siteleri