Třemošná – Kladno 3:6 (kon.) | Slavia – K. Vary 8:4 (kon.) | Olomouc – Zlín 2:1 (kon.)
Vsetín – Havířov 2:7 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 0:4 (kon.) | Technika Brno – HK MD Šumperk 2:6 (kon.)
Plzeň – Chomutov 4:2 (kon.) | PZ Kladno – Sparta 2:9 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Tábor – Liberec 2:8 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:4 (kon.) | Vítkovice – Přerov 3:1 (kon.)
Žďár n/S – Kometa Brno 0:6 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Kobra – HC Litvínov 0:4 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
0:4 (0:1, 0:2, 0:1 - N 0:1)
HC Litvínov
Sobota 27.10.2018, 17:00 • ZS HC Kobra Praha • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Vypjaté prodloužení. Litvínov ho nakonec vyhrál díky proměnění dlouhotrvajícího tlaku. Ode mne je to pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek předsvátečního večera. (19:13:32)
     
    Konec zápasu.
     
    63:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov bere i čtvrtý bod! DOMINIK BROUČEK povedeně vymetl odkrytý prostor brankoviště Kobry, čímž ukončil dnešní střetnutí. Asistence: Marek Slavík.
     
    63:13
    Litvínov pozvolna rozehrává od své branky.
     
    62:52
    Povedený nájezd Marka Slavíka! Přihrávka mu už ale nevyšla, neboť našel pouze spoluhráče v ofsajdovém postavení.
     
    61:55
    Jan Vopat vyjel s kotoučem z útočné třetiny blíže k vlastní brance. Odsud zahájil další rozehrávku Litvínova, po které se Chemici více usadili v útočném pásmu.
     
    61:08
    V poslední chvíli zvládli obránci Kobry zblokovat pronikajícího Jakuba Kadára. Sami se pak přesunuli do středního pásma.
     
    60:11
    Prodloužení zatím přineslo větší aktivitu domácích, kteří se ihned po vhazování přesunuli do útočného pásma. David Čermák ale i nadále byl celkem bez práce.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V této třetině už domácí byli o něco aktivnější. Přesto ke vstřelení jejich gólu nedošlo a Litvínov bere tři body. O dalším bodu se rozhodne v prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Litvínov už víceméně v poklidu dohrává.
     
    59:22
    V posledních vteřinách se ještě Kobra tlačí do střeleckých příležitostí.
     
    59:06
    Přes Matěje Horu nepřešel rychle pronikající Daniel Král. Litvínov se následně mohl přesunout opět před branku domácích.
     
    57:49
    Litvínov nedokázal prostřelit Tučka v chaosu před jeho brankou. Domácí Kobře se ale podařilo vyvézt puk do útočného pásma, čímž na čas uvolnila napětí před Tučkem.
     
    57:14
    Po delší době se opět Litvínov natlačil do útočného pásma. Tentokrát ale naráží na důmyslnou obranu domácího týmu, díky kterému byl nucen vyjet až k vlastní brance.
     
    54:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ovšem, co se nepovedlo před malým momentem, povedlo se nyní. Nátlakovou akci na branku Kobry rychle v další gólovou trefu proměnil DAVID SKUHROVEC. Asistence: Martin Adámek.
     
    54:07
    Další z řady rychlých průniků Daniela Deje po pravém křídle! Nyní před brankou přesně našel Adama Šikla, jemuž naservíroval kotouč k dorážce. Filip Tuček ale zůstal úspěšný.
     
    53:35
    Kombinaci Chemiků narušil Denis Valenta. Vzápětí ale narazil na dvojnásobnou přesilu obránců Litvínova, čímž o kotouč ihned přišel.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 20. Brouček (Slavík, Krocker), 24. Skuhrovec, 31. Slavík (Brouček, Hocelík), 55. Skuhrovec (Adámek), 64. Brouček (Slavík)


    HC Kobra Praha: Tuček (Liemann) – Kalajev, Bucek, Bartoň, Chytil, Capoušek – Král, Tichý, Rajilič, Sekula, Valenta, Halfar, Strnad, Kvasnička, Pražák.
    HC Litvínov: Čermák (Ešler) – Werner, Hynek, Cimrman, Hocelík, Kadár, Novotný, Hora – Dej, Šikl, Adámek, Kočárek, Vopat, Slavík, Špaček, Brouček, Pešta, Krocker, Skuhrovec.

    Rozhodčí: Müller – Sekera, Hána
    bahis siteleri