Třemošná – Kladno 3:6 (kon.) | Slavia – K. Vary 8:4 (kon.) | Olomouc – Zlín 2:1 (kon.)
Vsetín – Havířov 2:7 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 0:4 (kon.) | Technika Brno – HK MD Šumperk 2:6 (kon.)
Plzeň – Chomutov 4:2 (kon.) | PZ Kladno – Sparta 2:9 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Tábor – Liberec 2:8 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:4 (kon.) | Vítkovice – Přerov 3:1 (kon.)
Žďár n/S – Kometa Brno 0:6 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Kobra – HC Litvínov 0:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
8:4 (1:2, 2:0, 5:2 - N 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 27.10.2018, 11:30 • Zimní stadion Eden • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    62:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary berou alespoň bonusový bod. LUKÁŠ MÄRZ využil přečíslení dvou na jednoho a ukončuje zápas. Asistence: Dominik Rymon.
     
    58:58
    Greguss společně s Hrdličkou jeli sami an jediného obránce, prvnímu jmenovanému ale při střele přeskočil puk čepel a trefil pouze Kubátův beton!
     
    58:44
    Debakl mohl dokonat Malínek, který byl v podobné pozici jako před chvílí Slavíček, vychytal jej ale bravurním přesunem Kubát! Následnou strkanici řeší rozhodčí domluvou.
     
    57:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je po zápase. Energetici propadli v obraně a nechali před Kubátem úplně volného ŠIMONA SLAVÍČKA, který už si po krásné přihrávce Hamršmída věděl rady. Jeho gól k tyči zároveň znamená hattrick! Asistence: Jan Hamršmíd a Jakub Hofmann.
     
    57:29
    Který se málem stal nereálným poté, co Svoboda z úhlu jen těsně minul pravou šibenici!
     
    55:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po chybě jednoho z domácích beků Vary snižují a vykřesávají jiskřičku naděje. Blecha až překvapivě jednoduše obral za slávistickou bránou svého soupeře o puk a ihned jej poslal před bránu na ONDŘEJE MATASE, který střelou mezi Pittrovy betony kompletuje hattrick! Asistence: Josef Blech.
     
    53:40
    Domácí zamkli své soupeře v pásmu a ostřelují Kubáta ze všech stran, ten s vypětím všech sil odolává!
     
    53:05
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Houdek – 2 min., podrážení).
     
    52:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    A jeho první sáhnutí si na puk tak přichází až ve chvíli, kdy jej loví z klece! JAKUB ALTRICHTER obkroužil bránu a zkusil své štěstí na bližší tyči, kde nechal Kubát trošičku místa. To domácí čtrnáctce bohatě stačilo a zvyšuje tak už na 7:3! Asistence: Maxim Brummel a Aleš Čech.
     
    50:43
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Botoš – 2 min., krosček).
     
    48:46
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Čech – 2 min., hákování).
     
    48:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hodně bizarní situace se teď udála v Edenu! Při signalizovaném vyloučení odjel Kubát na střídačku, jeho spoluhráči však absolutně nezvládli výhodu jednoho hráče navíc a přes celé hřiště si po špatné nahrávce dávají výstavního vlastňáka do opuštěné klece! Gól je připsán ALEŠI ČECHOVI, který se jako poslední z domácích dotkl kotouče a který je navíc i pachatelem přestupku, za který bude Slavia pykat! Bez asistence.
     
    48:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    To už ale neplatí! Hostující beci nedokázali včas obsadit před branku s pukem najíždějícího ŠIMONA SLAVÍČKA, který své protihráče objel jako kužely a následně povedenou ranou po ledě překonává Kubáta! Bez asistence.
     
    45:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Z první vážnější šance Vary snižují! ONDŘEJ MATAS měl sice na druhé straně volného spoluhráče, v úniku ale správně volil střelu a Pittra překonává na bližší tyči! Asistence: Petr Houdek.
     
    43:13
    Kubát se teď dvakrát vyznamenal proti Hamršmídovi! Nejprve zvládl složitý přesun na ránu z úhlu, následně si maskou poradil i s dorážkou!
     
    42:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen domácí využívají úvodní mírný tlak! Dráb nabil před bránu ALEŠI ČECHOVI, který se nerozpakoval a první vystřelil Kubátovi nad beton, na což neměl hostující gólman šanci reagovat! Asistence: Jakub Dráb.
     
    39:56
    V samotném závěru ještě trefuje spojnici Altrichter! Při Energii teď stáli všichni svatí.
     
    39:46
    Fantastický zákrok Kubáta! Hamršmíd zakončoval do úplně prázdné brány, kam ale hostující hrdina okamžiku na poslední chvíli vrazil svůj beton a sklízí zasloužené gratulace od spoluhráčů.
     
    38:20
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Vogel – 2 min., držení).
     
    37:56
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Šmajda – 2 min., hrubost).
     
    36:44
    Naopak backhandový pas Skoupého na Gregusse prošel a Kubát měl co dělat, aby nepříjemný nájezd ze strany zastavil. Důležitý zákrok hrudí, to tedy ano.
     
    34:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia zaslouženě otáčí skóre zápasu a dostává se dnes podruhé do vedení! JAKUB ALTRICHTER si sjel za obránce, výstavně zpracoval vysoko letící puk a ještě výstavnější rychlou kličkou překonal bezmocného Kubáta! Asistence: Jakub Hofmann a Maxim Brummel.
     
    28:45
    Hodně rychlé nohy ukázal diváctvu Svoboda, který dojel nahozený kotouč a procpal se před obránce, jeho krásnou sóloakci ale přerušil Kubát, který si zároveň připsal výtečný zákrok vyrážečkou!
     
    28:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia těží z dlouhého tlaku zasloužené vyrovnání. Hostující obrana propadla a nechala si ujet Hofmanna, který našel ještě lépe postaveného ŠIMONA SLAVÍČKA. Sešívaná patnáctka trefila neomylně odkrytou část klece. Asistence: Jakub Hofmann a Jan Hamršmíd.
     
    25:24
    Altrichter se krásně vyhnul čtveřici napadajících soků a hledal před bránou volného Srdínka, pátý soupeř ale celou situaci zachránil, když do dráhy přihrávky položil své tělo.
     
    24:12
    Na druhé straně uháněl sám na Pittra Rymon, volil ale pouze střelu do klína, kterou strážce domácí svatyně pokryl.
     
    23:31
    Až před Kubáta si z úhlu vybruslil Slavíček, hostující chytač si připisuje důležitý zákrok hrudí.
     
    21:45
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Matas – 2 min., hákování).
     
    20:20
    Velký závar před Kubátem! Tomu vypadl nahozený kotouč před úplně volného Skoupého, který jej v tísni nedokázal dopravit do volné části brány!
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Janura, přichází Pittr.
     
    19:58
    Trochu zmateně si na závěr periody počínal Janura, který vyklepal kotouč před úplně volného Šmajdu, jenž byl ale ještě překvapenější než domácí gólman a pohrdl úplně prázdnou klecí!
     
    18:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Z ničeho nic se Energie dostává do vedení! ONDŘEJ MATAS to zkusil z úctyhodné dálky a vrtící kotouč trochu překvapivě zaplul až za Januru! Asistence: Jakub Vogel.
     
    12:53
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Slavíček – 2 min., hákování).
     
    06:54
    Na druhé straně zvoní tyč! Hamršmíd si udělal u mantinelu dostatek prostoru ke střele a skrytým projektilem orazítkoval levou štangli.
     
    05:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Velká chyba Srdínka stojí Slavii vedení. Mladý obránce nezvládl rozehrávku po mantinelu, puk mu uzmul Houdek, jenž zajel za bránu a přihrávkou do brankoviště našel přesně hokejku DOMINIKA RYMONA, který v tísni dokázal zakončit mezi Janurovy betony! Asistence: Petr Houdek a Samuel Šmajda.
     
    02:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Z úvodního tlaku těží Pražané první branku! Altrichter s Brummelem dostali touš do ohně, kde si jej našel právě VOJTĚCH MALÍNEK, jenž obkroužil Kubáta a otevírá skóre. Asistence: Jakub Altrichter a Maxim Brummel.
    Marken.cz

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 3. Malínek (Altrichter, Brummel), 29. Slavíček (Hofmann, Hamršmíd), 35. Altrichter (Hofmann, Brummel), 43. Čech (Dráb), 49. Slavíček, 49. Čech, 53. Altrichter (Brummel, Čech), 58. Slavíček (Hamršmíd, Hofmann) – 6. Rymon (Houdek, Šmajda), 19. Matas (Vogel), 46. Matas (Houdek), 56. Matas (Blecha), 62. März (Rymon)


    HC Slavia Praha: Janura (20. Pittr) – Dráb, Čech, Stejskal, Srdínko, Hrdlička, Palát, Kluch – Svoboda, Malínek, Greguss, Altrichter, Slavíček, Brummel, Skoupý, Hofmann, Hamršmíd, Vymětal
    HC Energie Karlovy Vary: Kubát (Hykel) – Petretič, Houdek, Hohl, Vogel, Roček – Hrůša, Šmajda, Blecha, Bubanec, Matas, Rymon, Botoš, Sapoušek, März, Varvařovský

    Rozhodčí: Macák – Kovář, Nekvapil

    Diváci: 44
    ocianews.com