Sassuolo – Bologna 2:2 (kon.) | Spal – Frosinone 0:3 (kon.) | Cagliari – Chievo 2:1 (kon.)
Janov – Udinese 2:2 (kon.) | AC Milán – Sampdoria 3:2 (kon.) | Neapol – AS Řím 1:1 (kon.)
konec
AC Milán
3:2 (2:2)
UC Sampdoria
Neděle 28.10.2018, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 1:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:9. (19:55:33)
     
    Je konec! Dnešní přestřelka nakonec končí vítězstvím AC Milán, které nakonec zvítězilo poměrem 3:2. Druhý poločas nám nabídl o poznání bojovnější představení, navíc jsme sledovali celou řadu nepřesností. Jedna branka přeci jenom přišla, obstaral jí domácí křídelník Suso, jenž se navíc stal posledním střelcem tohoto zápasu. Sampdoria se v závěru utkání dostala do menšího náporu, avšak žádná vyložená šance nepřišla. Brankář Donnarumma neměl celé druhé dějství žádnou větší práci, zaměstnanější byl opačný strážce tyčí.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Alessio Romagnoli (AC Milán).
     
    90+3
    Posléze se Bereszynski postaral o dalekonosné autové vhazování, po kterém se AC dostalo k rozehrávce standardní situace.
     
    90+2
    Posléze se k zakončení dostal talentovaný Kownacki, který to zkoušel netradičně patičkou. Míč ale směřoval hodně daleko vedle branky.
     
    90+1
    Sala se na levé straně pokoušel najít Linettyho, jenomže tento záměr překazil pozorný Kessié, který strčil do přihrávky kopačku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Diego Laxalt, přichází Hakan Çalhanoğlu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. AC musí být ostražité, jakákoliv chyba může vést k vyrovnávací brance.
     
    88
    Castillejo nejprve naznačil střelu, poté předal lépe postavenému Susovi, který poslal do šestnáctky centr, na který si nabíhal Laxalt. Ten se snažil míč dotlačit do sítě, jenomže trefil pouze tyč.
     
    85
    Higuaín dokázal ustát souboj proti protihráči, poté se ale nechal zbytečně připravit o balón, což jeho spoluhráči ihned napravili získaným míčem.
     
    84
    Tentokráte se k další rozehrávce volného kopu postavil Caprari, který kroutil míč směrem od branky. Jeho nadýchaný bochánek pouze proletěl šestnáctkou.
     
    83
    Nakonec to centrem do pokutového území zkoušel Sala, jehož nabídka doputovala na hlavu Andersena, který byl vytlačen ze střelecké pozice.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Franck Kessié (AC Milán).
     
    82
    Na pořadu dne bude další standardka pro hosty. Faulem se totiž provinil právě Abate, u balónu se v tuto chvíli nachází hned dvojice hráčů v bílém.
     
    81
    Bereszynski měl na centr z pravé strany hodně prostoru, nakonec ho úplně přetáhl. K autovému vhazování se staví nový muž na hrací ploše Abate.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Ignazio Abate (AC Milán).

    David Suchý

    Branky: 17. Cutrone (Suso), 36. Higuaín (Cutrone), 62. Suso (Ricardo Rodríguez) – 21. Saponara (Quagliarella), 31. Quagliarella (Saponara)

    Karty:   80. Abate (ACM), 82. Kessié (ACM), 90+4. A. Romagnoli (ACM) – 24. Linetty (SMD), 60. Sala (SMD)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 1:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:9.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria (78. Abate), Musacchio, A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Suso, Biglia, Kessié, Laxalt (89. Çalhanoğlu) – Higuaín, Cutrone (76. Castillejo).
    Náhradníci: Reina, An. Donnarumma – J. Mauri, Castillejo, Çalhanoğlu, Borini, Bakayoko, Bertolacci, Conti, Abate, C. Zapata, Halilović.

    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Tonelli, J. Andersen, Murru (29. Sala) – Saponara (76. Caprari), Ekdal, Praet – Linetty – Defrel (61. Kownacki), Quagliarella.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Sala, Vieira, É. Barreto, G. Ramírez, Jankto, Colley, Caprari, A. Ferrari, J. Tavares, Kownacki.

    Rozhodčí: Maresca – Liberti, Mondin
    bahis siteleri