Sassuolo – Bologna 2:2 (kon.) | Spal – Frosinone 0:3 (kon.) | Cagliari – Chievo 2:1 (kon.)
Janov – Udinese 2:2 (kon.) | AC Milán – Sampdoria 3:2 (kon.) | Neapol – AS Řím 1:1 (kon.)
konec
AC Milán
3:2 (2:2)
UC Sampdoria
Neděle 28.10.2018, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    62. SUSO - 3:2
     
    62
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají zpět do vedení! SUSO si počkal na pravé straně na balón, poté se s ním dostal až před pokutové území, odkud bezpečně zamířil ke vzdálenější tyči, kam se Audero nedokázal natáhnout.
    36. Gonzalo HIGUAÍN - 2:2
     
    36
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat! Vše začalo přenesením hry na Laxalta, který sklepl lépe postavenému Higuaínovi. Ten si pro změnu narazil s Cutronem, který mu zpětnou přihrávku vrátil do vyložené šance, odkud se GONZALO HIGUAÍN nemýlil.
    31. Fabio QUAGLIARELLA - 1:2
     
    31
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    To je šok pro domácí, soupeř se totiž dostává do vedení! AC napadalo rozehrávku, avšak bez kýženého výsledku. K míči se tak dostal Saponara, jehož fantastická kolmice našla FABIA QUAGLIARELLU, který z první levačkou propálil Donnarummu, který se na střelu pouze podíval.
    21. Riccardo SAPONARA - 1:1
     
    21
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Zničehonic je srovnáno! Hosté se po delší době dostali k opačné šestnáctce, kde se s ničím nerozpakoval RICCARDO SAPONARA. Hostující záložník se mánevrem zbavil obránce, posléze fantastickou přízemní ránou propálil Donnarummu, který neměl šanci.
    17. Patrick CUTRONE - 1:0
     
    17
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Je tu úvodní branka dnešního zápasu! Calabria vyslal fantastickou kolmici na Susa, který jí doběhl, poté si potáhl míč na levačku, aby posléze vyprodukoval naprosto přesný centr, na který si naskočil PATRICK CUTRONE. Domácí forvard bezpečně hlavičkou prostřelil Audera.

    David Suchý

    Branky: 17. Cutrone (Suso), 36. Higuaín (Cutrone), 62. Suso (Ricardo Rodríguez) – 21. Saponara (Quagliarella), 31. Quagliarella (Saponara)

    Karty:   80. Abate (ACM), 82. Kessié (ACM), 90+4. A. Romagnoli (ACM) – 24. Linetty (SMD), 60. Sala (SMD)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 1:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:9.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria (78. Abate), Musacchio, A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Suso, Biglia, Kessié, Laxalt (89. Çalhanoğlu) – Higuaín, Cutrone (76. Castillejo).
    Náhradníci: Reina, An. Donnarumma – J. Mauri, Castillejo, Çalhanoğlu, Borini, Bakayoko, Bertolacci, Conti, Abate, C. Zapata, Halilović.

    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Tonelli, J. Andersen, Murru (29. Sala) – Saponara (76. Caprari), Ekdal, Praet – Linetty – Defrel (61. Kownacki), Quagliarella.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Sala, Vieira, É. Barreto, G. Ramírez, Jankto, Colley, Caprari, A. Ferrari, J. Tavares, Kownacki.

    Rozhodčí: Maresca – Liberti, Mondin
    thejrc.org