Slavia Plzeň – Židenice 3:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 8:0 (kon.) | Jičín – Ostrava 6:9 (kon.)
Chodov – Střešovice 11:2 (kon.) | Olomouc – Ne 1:9 (kon.) | Panthers – Bohemians 7:8 (po pr.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
11:2 (3:0, 5:1, 3:1)
PSN Tatran Střešovice
Neděle 28.10.2018, 17:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • 9. kolo
     
    Končí nám dnešní utkání, které Chodov jednoznačně ovládl poměrem 11:2. Základ výhře položil již v první třetině, když vyhrál o tři branky, ve druhé přidal dalších pět a ve třetí ještě tři. Tatran pouze snižoval v 39. a 45. minutě. Z naší strany je to dnes vše, od onlajnu ve spartánských podmínkách se s vámi loučíme a co dělat večer? Společenští lidé budou slavit 100 let republiky, hokejoví diváci si zapnou onlajn nebo přenos Hradec Králové – Sparta a ti fotbaloví si počkají ještě dvě hodiny, než se rozehraje šlágr italské ligy mezi Neapolí a římským AS. Napočtenou! (18:49:16)
     
    Konec zápasu.
     
    59:08
    Jdeme do poslední minuty třetin zápasu, který byl dnes prakticky na jednu bránu. Chodov byl jasně lepší, Tatran se ale nevzdává a bojuje do poslední chvíle o třetí zásah.
     
    58:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vy nás ale zásobujete, pane Karfík! Pekárková nezištnou přihrávku našla na pravé straně hřiště TEREZU PEŠTOVOU, která z první vymetla bližší šibenici. Asistence: Nikol Pekárková.
     
    57:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Desítka padla, kamera z ruky kameramana možná padne také. Domácím se nabídl brejk 2 na 1, Tožičková sice mohla střílet, ale přistrčila ještě na MAGDALÉNU PLÁŠKOVOU, která dopravila již míček do branky a je to 10:2! Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    56:28
    Domácí i nadále drží míček na holi a snaží se překonat hostující obranu.
     
    55:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    Že by dnes padla desítka? Symboličtější by vzhledem k pražské části číslo 11 byla jedenáctka, ale desítka také není k zahození. Suchá přistrčila na druhou stranu brankoviště KRISTÍNĚ BELICOVÉ, která z první trefila protější vingl! Asistence: Karolína Suchá.
     
    54:50
    Z otočky Pekárkové vzešla nebezpečná střela mířící podél levé tyče. O střelu se pokusila také Hanzlíková, ani jí však nebylo přáno.
     
    54:03
    Nedorazu v domácí obraně využila Zabavská, střelou švihem ale trefila první blokující hráčku Chodova.
     
    53:10
    Kramperová zabránila v rozehře Provázkové, respektive hrála hned s míčkem, Chodov tak ze zdánlivě ztracené situace vytěžil rozehrávku ze zajímavé pozice.
     
    52:23
    Tožičková zaběhla za branku, odkud ale nebylo úniku a z věznice v podání dvou hráček Střešovic se hra otáčí směrem k Provázkové.
     
    51:53
    Střela Frantíkové byla sražena a nabrala vysoký oblouk, ale do branky nezapadla. Moc jí však nechybělo.
     
    51:00
    Po dalším souboji se opět míček dostal za mantinel a domácí rychle rozehráli, Tožičková se dostala až před poloprázdnou branku, avšak trefila pouze levou tyč!
     
    50:02
    Výborný návrat do obrany předvedla jedna z domácích hráček, která i přes ztrátu udělala tři rychlé kroky a Rekovou zbavila míčku na holi.
     
    48:57
    Domácí vyvinuli ohromný tlak na branku, který ale gólem neskončil, na druhé straně se naopak zkusila prosadit Viplerová, svým nájezdem si ale na Provázkovou nepřišla.
     
    47:51
    Chodov měl přečíslení 3 na 2, které ale skončilo na holi Tožičkové, ta již přihrávku před bránu nedotáhla do konce.
     
    46:57
    Odvážně to zkusila přes střed Preisslerová, její průnik byl ale včas zastaven. Na druhé straně pálila tvrdě Reková, Provázková zasáhla nohou.
     
    46:01
    Tvrdá střela přišla z házenkářské devítky od Suché, Humlová zasáhla nohou a vyrazila za mantinel.
     
    45:05
    Chodov drží míček na svých holích a postupuje vpřed, ale byl zastaven faulem. Po rychlé rozehře střílela téměř z půlky Nosková, Humlová jenom kontrolovala.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. Belicová (Jůzová), 9. Tožičková (Plášková), 20. Jůzová (Belicová), 24. Jiráková, 24. Plášková (Hanzlíková), 31. Řepková, 33. Vrbová (Klímová), 38. Pekárková, 56. Belicová (Suchá), 58. Plášková (Tožičková), 59. Peštová (Pekárková) – 39. Višvaderová (Matěvosová), 45. Vlachová (Marko)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Christiánová) – Jiráková, Tožičková, Nosková, Vrbová – Suchá, Frantíková, Klímová – Plášková, Pekárková, Preisslerová – Řepková, J. Vávrová, Jůzová – Peštová, P. Beránková, Belicová – Ka. Kellovská, Hanzlíková.
    PSN Tatran Střešovice: Ranochová (41. Humlová) – Zikmundová, Válková, Machková – Višvaderová, Reková, Prontekerová – Reindlová, Lisová, Viplerová – Zabavská, Marko, Houžvičková – Matěvosová, Faťunová, Vlachová – Rybínová, Kramperová.

    Rozhodčí: Karel Balla a Vojtěch Typl

    Diváci: 72
    thejrc.org