EC-KAC – Znojmo 2:1 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 28.10.2018, 17:30bet-at-home ICE Hockey League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    17:20
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt využívá přesilovku a otáčí stav zápasu! Orli zapomněli na STEFANA GEIERA v předbrankovém prostoru, kam mu od modré okamžitě přihrál obránce a sám před gólmanem bekhendem zavěsil do horní části branky. Asistence: Nick Petersen, Johannes Bischofberger.
     
    08:15
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté odpovídají a máme tu znovu nerozhodné skóre. Autorem branky je ADAM COMRIE, který si najel do ideální pozice a prostřelil gólmana. Asistence: Thomas Hundertpfund a Robin Gartner.
     
    03:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborně! Orli se ujímají vedení. Parádně totiž napadali ve středním pásmu, až puk získali a v přečíslení ujel PETR MRÁZEK, který pak sám proti gólmanovi nezaváhal a poslal puk přesně k tyči. Asistence: Marek Kalus, C. J. Stretch.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 9. Comrie (Hundertpfund, Gartner), 18. Geier S. (Petersen, Bischofberger) – 4. Mrázek (Kalus, Stretch)


    KAC Klagenfurt: Haugen (Madlener) – Comrie, Fischer, Gartner, Schumnig, Unterweger, Strong, Kernberger – S. Geier, Koch, Petersen – Kreuzer, Liivik, Wahl – Bischofberger, Hundertpfund, Obersteiner – Kraus, Harand, Witting
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Tejnor, Parkkonen, Novák, Šnajnar, Lattner, Sedlák, Stehlík – Kalus, Stretch, Mrázek – Špaček, Matuš, Luciani – Hlava, Bartoš, Němec – Guman, Braes, Bulín
    thejrc.org