Slavia – Dukla Praha 4:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
4:1 (2:0)
FK Dukla Praha
Pondělí 29.10.2018, 18:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký pondělní podvečer při sledování přenosu dohrávky třináctého kola fotbalové Fortuna ligy, v pražském derby v Edenu se utká druhá Slavia s Duklou, která je druhá od konce tabulky.
     
    SK Slavia Praha

    Slávisté ve čtvrtek přivezli cenné vítězství z Kodaně, čímž si připravili výbornou pozici pro odvetné boje v základní skupině Evropské ligy, kde mají ze tří zápasů šest bodů.

    Neméně dobře se jim daří v české nejvyšší soutěži, neboť v dosavadních dvanácti zápasech dokázali již desetkrát naplno bodovat a jen dvakrát odešli poraženi, přičemž doma i venku mají shodnou bilanci 5-0-1.

    V domácím prostředí Slavia podlehla jen 0:2 Jablonci, jinak slávisté v Edenu zdolali Karvinou 4:0, Opavu 3:1, Plzeň 4:0, Bohemians 1:0 a Příbram 4:1.

    Sešívané v posledních týdnech trápila četná zranění, nicméně marodi se začínají vracet, do Kodaně už s týmem letěli i Milan Škoda se Stanislavem Teclem, který se také na osmnáct minut dostal na trávník.

    Mimo hru zůstávají dlouhodobě zranění Hromada, Jugas, Sýkora a van Buren, k nim musí dnešní zápas vynechat i Bořil s Ngadeuem, kteří posbírali čtyři žluté karty.
     
    FK Dukla Praha

    Fotbalisté Dukly začali sezónu katastrofálně, když v úvodních sedmi zápasech neuhráli ani bod a na dva měsíce si zarezervovali poslední příčku ligové tabulky.

    Během zářijové reprezentační přestávky trenéra Drska nahradil na lavičce Roman Skuhravý a rovněž Dukla výrazně posílila zadní řady angažováním Slováka Ďuricy a Srba Raspopoviće, což se ukázalo jako výhra v loterii, během následujících pěti kol totiž Dukla prohrála jen jednou a hned třikrát brala plný bodový zisk při pouhých dvou inkasovaných brankách během této série.

    Z výše uvedeného nepovedeného vstupu do sezóny také plyne, že i výkony a především výsledky na hřištích soupeřů nebyly vůbec dobré. Z prvních pěti cest na soupeřovy trávníky Dukla nepřivezla ani bod a často k němu ani neměla blízko. Postupně prohrála 2:5 v Teplicích, 0:4 v Příbrami, shodně 0:2 v Ostravě a na Spartě a smolnou sérii uzavřela prohrou 0:1 v Olomouci. Zlomit porážky na hřištích soupeřů se podařilo až v úvodu října výhrou 2:0 v Karviné.

    Klíčovým hráčem Dukly je bezesporu Ján Ďurica. Po jeho příchodu Dukla inkasovala jen dvě branky v pěti zápasech, třikrát dokázala zvítězit a poslední dvě výhry dokonce zařídil svoji trefou právě dlouholetý slovenský reprezentant!
     
    Vzájemná bilance

    V novodobé historii oba týmy proti sobě sehrály šestnáct ligových zápasů, přičemž Dukla Slavii ještě neporazila (9-7-0 z pohledu Slavie)!

    Nutno ale podotknout, že z posledních tří cest do Edenu Dukla vyválčila hned dvě remízy. V říjnu 2015 se hrálo 1:1 a v květnu 2017 2:2.

    Loni už ale oba vzájemné zápasy skončily jednoznačně ve prospěch Slavie, ta zvítězila v Edenu vysoko 5:0 a v květnu uspěla i na Julisce výhrou 2:0.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Deli, Zelený – Souček, Hušbauer (C) – Stoch, Baluta, Olayinka – Matoušek.
    Náhradníci: Kovář – Jugas, Sýkora, Milan Škoda, Frydrych, Mešanović, Traoré.

    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević (C), Bezpalec, Ďurica, Ostojić, Podaný – Doumbia, Bilovský, Daniel Tetour, Souček – Schranz.
    Náhradníci: M. Hruška – Kott, Chlumecký, Bezdička, Brandner, Douděra, Djuranović.

    Rozhodčí: Zelinka – Pelikán, Horák.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Rozhodčí Zelinka přivedl aktéry zápasu na trávník vršovické arény a podobně jako v ostatních dosud odehraných zápasech třináctého kola Fortuna ligy zazní státní hymna na počet oslav sta let od vzniku Československa.
     
    Zazněla česká i slovenská stání hymna, hráči a rozhodčí se ještě fotí s transparentem znázorňujícím sto let od vzniku Československa a během několika desítek sekund utkání bude zahájeno.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Rozehráno! Slávisté oblékli tradiční sešívané dresy, Dukla bojuje ve vínově-žluté kombinaci.
     
    2
    Po minutě hry měli slávisté první výraznou příležitost! Olayinka sklepl míč do pokutového území Matouškovi, jehož prudkou střelu z úhlu brankář Rada vyráží a Baluta poté v akrobatické pozici zakončoval vysoko nad branku!
    2. Matoušek ve velké šanci, Baluta zkusil nůžky
     
    3
    Slávisté mají v úvodu výraznou územní převahu, takřka nepouští míč z vlastních kopaček a už znovu kombinují na útočné polovině.
     
    4
    Coufalův centr doletěl až za hostující branku, rozehrávat může Filip Rada.
     
    4
    Hosté poprvé mohli hrát s míčem ve svém držení, Bilovský ale zahnal Miloševiće až do zámezí a Dukla brzy o míč přišla.
     
    5
    Kúdela hledal dlouhým nákopem za hostující obranu Olayinku, ten ale na balón nedosáhl a volného míče se tak zmocnil brankář Rada.
     
    6
    Daniel Souček pronikl podél levé postranní čáry pomocí narážečky s Podaným, stopku mu ale tělem vystavil Kúdela.
     
    8
    Dukle se podařilo usadit se na útočné polovině a hosté si úspěšně předávají míč mezi sebou, zatím ale daleko od pokutového území.
     
    9
    Více než minutovou snahu Dukly zakončila nepřesná přihrávka Bezpalce Miloševićovi do protipohybu.
     
    10
    Stochův skákavý centr zastavil stehnem Ivan Ostojić, Souček poté jen odevzdal míč soupeři odkopem do zámezí.
     
    10
    Podaný sice vybojoval míč ve středu pole, už jej ale nedokázal zkrotit na hrací ploše a domácí mohou vhazovat.
     
    11
    Neúspěšná souhra domácích na pravém křídle, Baluta nedosáhl na Stochovu přihrávku, která se tak dokutálela za brankovou čáru.
     
    13
    Baluta se pokusil přenést hru k Zelenému na levou stranu, přihrál mu ale na paty a míč doputoval za postranní čáru.
     
    14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se ujímají vedení! Hostující kapitán Milošević ztratil míč na vlastní polovině, sešívaní pak zakombinovali na levé straně hřiště, na přetažený centr Olayinky si naběhl VLADIMÍR COUFAL a někdejší liberecký kapitán rovnou z voleje prostřelil brankáře Radu!
    14. Vladimír COUFAL - 1:0
     
    16
    Hosté se dostali do úzkých na hranici vlastního pokutového území, Ostojić v tísni přihrával brankáři Radovi, kterého atakoval Olayinka, Radovi se ale podařilo odkopnout míč do bezpečí.
     
    17
    Doumbia nedovoleně atakoval Coufala a po prvním faulu v celém dosavadním průběhu zápasu budou domácí zahrávat standardní situaci.
     
    17
    Hušbauerův centr byl prodloužen ke vzdálenější tyči, kde na míč nedosáhl Simon Deli.
     
    19
    Zelený vyhrál další osobní souboj na polovině Dukly, Olayinka pak ale nedokázal projít podél postranní čáry kolem Miloševiće.
     
    21
    Zeleného centr z levého křídla s přehledem stáhl ze vzduchu brankář Rada.
     
    21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Druhá gólová radost v Edenu! Coufalův centr hosté odrazili jen k MIROSLAVU STOCHOVI, ten si kolem Schranze posunul míč na levačku a poté neomylně nasměroval balón do horního rohu hostující branky!
    21. Miroslav STOCH - 2:0
     
    23
    Slávisté už jsou znovu usazeni na polovině Dukly a hledají znovu cestu do hostující defenzivy.
     
    24
    Ivan Schranz byl při útočné snaze na pravém křídle příliš osamocen a proti početní převaze neměl šanci míč udržet.
     
    26
    Na Balutův centr z pravého křídla Olayinka nedosáhl a míč propadl před brankou k naprosto osamocenému Matouškovi, ten ale jej ale jen odrazil k brankáři Radovi!
     
    27
    Stoch se kolmicí po pravém křídle pokusil uvolnit rozběhnutého Matouška, blíže k míči ale měl Filip Rada a balón odkopl do bezpečí.
     
    29
    Slávistům se po povedené kombinaci podél pokutového území podařilo potřetí dopravit míč do branky, ve finální fázi akce byl velmi těsný ofsajd odmáván přihrávajícímu Coufalovi, po jehož pasu Souček snadno doklepl míč do poloprázdné branky.
     
    31
    Rozhodčí Zelinka už dobré dvě minuty řeší předchozí situaci s kolegou u videa.
     
    31
    Rozhodnutí o postavení mimo hru skutečně platí a rozehrávat může brankář Dukly Filip Rada.
     
    32
    Miroslav Stoch na pravém křídle jednoduše obešel Součka, následný přízemní centr před branku hosté odvracejí do pole, ovšem znovu jen na kopačky fotbalistů v červeno-bílém.
     
    33
    Další standardní situaci Slavie rozehrál Hušbauer, jeho centr ale přeletěl všechny spoluhráče před brankou Dukly.
     
    34
    Podaný potáhl míč po domácí polovině a poté hledal centrem do pokutového území Schranze, před ním ale Deli stačil míč odkopnout do zámezí.
     
    35
    Další Podaného centr brankář Kolář vyrazil k protější postranní čáře, Dukla může vhazovat.
     
    35
    Na Miloševićův centr si před domácí branku naskočil Podaný, někdejší sparťan si ale v souboji s Coufalem pomohl přistrčením a rozhodčí Zelinka píská proti Dukle, drobný tlak hostů je tak u konce.
     
    36
    Zelený se po ose hřiště pokusil proniknout k pokutovému území narážečkou s Matouškem, ten mu ale v tísni nedokázal přihrát zpět.
     
    37
    Hušbauerův dlouhý nákop k hostující "šestnáctce" Matoušek jen prodloužil za branku Dukly, odkopávat bude Filip Rada.
     
    38
    Po domácí ztrátě míče Baluta přidržel Ďuricu, hosté budou rozehrávat od hranice vlastního pokutového území.
     
    40
    Také další útočná kombinace Dukly na soupeřově polovině končí neúspěšně, Bezpalec přihrál jen na kopačky domácích.
     
    40
    Slávisté po zisku míče předvedli rychlý protiútok, Matoušek ale byl přistižen v postavení mimo hru a byť rozhodčí nechali akci dohrát, tak domácí útočník v tísni vystřelit nedokázal.
     
    41
    Stochův centr do pokutového území našel Jana Matouška, ten ale byl důsledně bráněn Miloševićem a v těžké pozici hlavou branku vysoko přestřelil.
     
    42
    Jan Matoušek byl při průniku po levé straně hřiště přidržen Ivanem Ostojićem, ten se stává prvním žlutě napomenutým fotbalistou.
     
    43
    Po následné standardní situaci Slavie se míč ze skrumáže před Radou odrazil k naprosto osamocenému Kúdelovi na hranici pokutového území, domácí zadák ale trefil jen bránícího Ďuricu.
     
    44
    Další střelecký pokus domácích do statistik zapisuje Josef Hušbauer, rána zpoza pokutového území mu ale vůbec nevyšla a míč doskákal několik metrů vedle Radovy svatyně.
     
    45+1
    Rozhodčí Zelinka k úvodním pětačtyřiceti přidává jednu nastavenou minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Slavia po prvním poločasu vede nad Duklou 2:0, když domácí dokázali využít svoji trvalou převahu a naprostou dominanci na trávníku.

    Dukla za celý první poločas ani jednou nevystřelila, naopak slávisté ze svých příležitostí dvakrát skórovali. Poprvé Coufal z voleje proměnil Olayinkův centr a nedlouho poté se zpoza pokutového území prosadil Miroslav Stoch, jenž umístil svoji střelu přesně do horního rohu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jakub Podaný, přichází David Bezdička.
     
    46
    Slávisté už v první minutě druhého poločasu vybojovali rohový kop, u bližší tyče se ale Zelenému nepodařilo vystřelit.
     
    48
    Kúdela se pokusil přenést hru na levou stranu k Zelenému, ten ale na vysoký pas nedosáhl a hosté mohou vhazovat.
     
    48
    Zelený byl při průniku po levé straně hřiště podkopnut Doumbiou, domácí budou zahrávat další standardní situaci.
     
    49
    Po Stochově centru se míč odrážel po mnoha hlavách hráčů obou týmů, domácí se dokázali ubránit.
     
    50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se radují ze třetí vstřelené branky! Balutovu přihrávku do pokutového území tečoval jeden z hostujících zadáků k Součkovi, od nějž se míč šťastně odrazil před PETERA OLAYINKU a nigerijský fotbalista, který dříve oblékal barvy Dukly, nasměroval míč pod břevno hostující branky!
    50. Peter OLAYINKA - 3:0
     
    51
    Po jednom ze soubojů před pokutovým územím Slavie zůstal v bolestivé poloze na zemi ležet Vladimír Coufal a poprvé v zápase je potřeba ošetření.
     
    52
    Coufal za doprovodu fyzioterapeutů kulhá za postranní čáru, pokračování střelce první branky zápasu nevypadá pozitivně.
     
    53
    Baluta byl nedovoleně atakován Danielem Součkem na pravém křídle, míč si pod svoji kontrolu okamžitě vzal tradičně Josef Hušbauer.
     
    53
    Na trávníku už je i Vladimír Coufal, přeci jen by opora zadních řad domácího týmu mohla pokračovat.
     
    54
    Hušbauerově centru se hosté ubránili, Matoušek si pak na levém křídle nedokázal obhodit Bezpalce.
     
    56
    Hosté se usadili na útočné polovině, Bezdička ale neprošel kolem pozorného Kúdely, ten včasným skluzem vybojoval odkop od vlastní branky.
     
    57
    Hosté nadále ještě nevystřelili, přesto si připsali první výraznou příležitost! Na pravém křídle se otevřel prostor pro Miloševiće, ten kvalitním centrem hledal před brankou Bilovského, hostujícímu záložníkovi ale chyběl krok, aby na balón dosáhl a mohl zakončovat do odkryté části domácí branky!
    57. První šance hostů, Bílovský ale promáchl Miloševičův centr
     
    57
    Centr Daniela Součka z blízkosti rohového praporku zkrotil do svých rukavic brankář Kolář.
     
    58
    Stoch při rychlém brejku vysunul do pokutového území Matouška, tomu ale výborným skluzem dokázal ukopnout míč Ďurica.
    58. Penalta pro domácí? Matouška zastavil Ďurica, podle sudího čistě
     
    58
    Přeci jen se hosté dočkali střeleckého pokusu, po útočné polovině potáhl míč Bezdička, zpoza pokutového území pak střílel prudce, avšak nepřesně.
    58. Bezdička se pokusil snížit dalekonosnou ranou
     
    60
    Znovu v akci David Bezdička, ten si u levé postranní čáry našel prostor k centru, před brankou ale Tetoura důrazně pokryl Simon Deli.
     
    61
    I další souboj Jana Matouška s Jánem Ďuricou končí úspěchem zkušeného slovenského zadáka, ten vybojoval odkop od vlastní branky.
     
    62
    Olayinka si na pravé straně hřiště obhodil Daniela Součka, poté si ale předkopl míč příliš daleko a dříve u něj byl Ďurica.
     
    62
    Hosté zajímavě zakombinovali na útočné polovině, před pokutovým územím si ale Schranz neporozuměl s Tetourem a volného míče se zmocnil brankář Kolář.
     
    63
    Baluta individuálně pronikl po útočné polovině, u pokutového území ale střílel jen do bránících zadáků Dukly.
     
    64
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Milan Škoda.
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází David Douděra.
     
    65
    Milošević vnikl do pokutového území narážečkou s Tetourem, poté se ostře střetl s Coufalem a srbský kapitán Dukly se těžce zvedá ze země.
     
    65
    Rozhodčí Zelinka přiběhl k monitoru podívat se na souboj Coufala s Miloševićem.
     
    66
    Penalta pro Duklu!
     
    66
    Rozhodčí Zelinka dlouho neváhal a po prohlédnutí opakovaných záznamů nařídil pokutový kop.
     
    66
    Dukla právě vstřelila branku!
    Míč si na značku bílého bodu postavil IVAN SCHRANZ a byť Ondřej Kolář vystihl správnou stranu, tak slovenský útočník střílel natolik prudce, že Kolář měl k úspěšnému zákroku daleko.
    66. Ivan SCHRANZ - 3:1
     
    68
    Slávisté se pokusili rychle kontrovat na soupeřovu branku, Balutovu přihrávku před branku ale srazil na rohový kop pozorný Ostojić.
     
    68
    Hušbauer následně dostal možnost hned dvou rohových kopů v rychlém sledu, po tom druhém posadil míč na hlavu Milana Škody, ten ale těsně minul branku Filipa Rady!
    68. Škoda zase mohl zvýšit, ale hlavičkoval těsně vedle
     
    69
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Josef Hušbauer, přichází Jan Sýkora.

    Josef Hušbauer předal kapitánskou pásku Milanu Škodovi a protože zvládl dnešní zápas odehrát bez žluté karty, v nedělním derby na Spartě s ním trenér Trpišovský může počítat.
     
    70
    Baluta pronikl za záda hostujících obránců a snažil se ještě vylepšit pozici pro Škodu, toho ale brankář Rada dokázal vyhnat z dobré střelecké pozice a kolem bránícího Daniela Součka pak Škoda už vystřelit nedokázal.
     
    71
    Miroslav Stoch na pětadvaceti metrech od branky převzal přihrávku Olayinky, posunul si míč na pravačku a poté okamžitě střílel, přízemní pokus se ale mezi tři tyče nevešel.
     
    71
    Coufal z pravého křídla pronikl do pokutového území, poté se snažil adresovat přihrávku před branku, kde měl řadu spoluhráčů, našel ale jen bránícího Bezpalce.
     
    72
    Baluta se snažil prosadit individuálně, proti výrazné početní převaze si ale naložil příliš velké sousto a nakonec fauloval Jána Ďuricu.
     
    73
    Po souhře s Coufalem Balutovi nevyšel ani další průnik do pokutového území, čistým zákrokem jej o míč obral Ostojić.
     
    74
    U postranní čáry už je ke vstupu do hry připraven Uroš Djuranović, čeká jen na přerušení hry.
     
    75
    Zelený před pokutovým územím posunul míč ke Škodovi, ten se snažil najít své spoluhráče v "šestnáctce" patičkou, nikdo v sešívaném ale jeho úmysl nepochopil.
     
    76
    Ivan Schranz potáhl míč po slávistické polovině, následně se odhodlal k tečované střele, která zapadla vedle pravé tyče domácí branky.
     
    76
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Ivan Schranz, přichází Uroš Djuranović.
     
    77
    Následnému rohovému kopu hostů se slávisté bezpečně ubránili a už přenesli hru na soupeřovu polovinu.
     
    78
    Slávistická defenziva se teď hodně otevřela, Daniel Souček z levého křídla připravil velmi nadějnou pozici pro Uroše Djuranoviće, ten ale zakončení vůbec nezvládl, neboť jeho pokus mířil daleko vedle slávistické branky.
     
    80
    Olayinka se protáhl po levém křídle až k centru, ten ale přeletěl nabíhajícího Milana Škodu.
     
    81
    Ivan Ostojić u rohu pokutového území podrazil Petera Olayinku a Slavia dostává možnost zajímavé standardní situace.
     
    82
    Miroslav Stoch ambiciózní ranou trefil jen boční síť hostující branky!
     
    84
    Hosté se usadili na polovině Slavie, Ostojić ale příliš pozdním lobem hledal za domácí obranou Miloševiće, ten hned věděl, že byl v ofsajdové pozici a do hry se nezapojil.
     
    85
    Slavia právě vstřelila branku!
    O čtvrtou branku Slavie se postaral MIROSLAV STOCH! Slovenský středopolař si po levé straně navedl míč do pokutového území a přízemní střelou podél brankáře Rady nasměroval balón ke vzdálenější tyči hostující branky!
    85. Miroslav STOCH - 4:1
     
    86
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Alexandru Baluta, přichází Michal Frydrych.
     
    87
    Michal Frydrych mohl okamžitě po příchodu na trávník skórovat! Milan Škoda na pravém křídle elegantně obešel Ďuricu a hledal Frydrycha u přední tyče, ten ale zblízka branku netrefil.
    87. Domácí při chuti, Frydrych málem přidal pátý zásah
     
    88
    Dnešní utkání v Edenu sleduje 11 108 diváků.
     
    89
    Ďurica se pokusil přenést hru na levé křídlo k Bezdičkovi, ten neměl šanci zpracovat si nepřesný pas.
     
    90
    Douděra nevybíravě atakoval Miroslava Stocha a v závěru ještě inkasuje žlutou kartu.
     
    90+1
    Rozhodčí Zelinka oddaluje závěrečný hvizd o tři nastavené minuty.
     
    90+1
    Slávisté standardní situaci z hloubi útočné poloviny rozehráli dozadu a postupně dopravili míč až k brankáři Kolářovi, toto řešení v hledišti rozpoutalo nesmělý pískot.
     
    90+3
    V nastaveném čase se hraje výhradně ve středu hřiště, už začala poslední minuta avizovaného nastavení.
     
    90+3
    Ještě jednoho nedovoleného zákroku se dopustil Michal Frydrych a Dukla disponuje závěrečnou standardní situací tohoto zápasu.
     
    90+3
    David Douděra z dobrých pětadvaceti metrů střílel přímo doprostřed branky, kde míč lapil brankář Ondřej Kolář a tím zakončil dnešní pražské derby.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Fotbalisté pražské Slavie v městském derby zdolali Duklu 4:1, potvrdili roli výrazného favorita a vracejí se do čela ligové tabulky o dva body před Viktorii Plzeň, obhájce titulu.

    O hladkém vítězství slávisté rozhodli už během prvního poločasu, kdy se střelecky prosadili Coufal se Stochem, po přestávce se prosadil i Peter Olayinka a byť hosté dokázali zkorigovat stav zápasu díky penaltové trefě Schranze, tak poslední slovo si vzal Miroslav Stoch a uzavřel výsledné skóre na 4:1. (19:57:54)

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 14. Coufal (Olayinka), 21. Stoch, 50. Olayinka (T. Souček), 85. Stoch (T. Souček) – 66. Schranz (pen.)

    Karty:   42. Ostojić (DUK), 90. Douděra (DUK)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:9.
    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Deli, Zelený – T. Souček, Hušbauer (C) (69. Sýkora) – Stoch, Baluta (86. Frydrych), Olayinka – Matoušek (64. Milan Škoda).
    Náhradníci: Kovář – Jugas, Sýkora, Milan Škoda, Frydrych, Mešanović, Traoré.

    FK Dukla Praha: F. Rada – Milošević (C), Bezpalec, Ďurica, Ostojić, Podaný (46. Bezdička) – Doumbia (64. Douděra), Bilovský, Daniel Tetour, D. Souček – Schranz (76. Djuranović).
    Náhradníci: M. Hruška – Kott, Chlumecký, Bezdička, Brandner, Douděra, Djuranović.

    Rozhodčí: Zelinka – Pelikán, Horák

    Diváci: 11 108
    thejrc.org